Ben ne yapmalıyım ?

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
Öncelikle herkese selam.

Arkadaşlar canım bu sıralar çok sıkkın böyle dokunulsa ağlayacak gibiyim.Bu erkeklerin hepsimi böyle yoksa bir tek numune bende mi var ? Nişanlım çocukluğunda kaynağan bir büyük tavanın içerisine düşmüş ve kalbi durmuş daha sonra tedavi olmuş ve kalbinde bir takım hasar oluşmuş.Belli bir yaşa kadar tedavi görmüş..Arzu edersiniz ki her zaman dikkat etmek gerekir.Ama ne mümkün sigara içiyor.Bırakması imkansız gibi derecede çok seviyor sigarayı ,yürümekten hoşlanmıyor hiç yürüyüş yapmıyor..Çok fazla uyardım kaç kere bırak dedim ama bu konuda yol katedemedim. Yok ne dersem deyim yok.

Şimdi 2 haftadır kalbime birşey batıyor , sıkışıyor deyip duruyor..Aklım çıkıyor yani gözlerimin içerisinde bir pınar göğsümde ise bir yumru..Allahım beterinden korusun grip değil ki çekip atayım..Doktora gidelim kalk diyorum yok adam gitmiyor , kayınvalidem söylüyor yine gitmiyor.Çok üzülüyorum ve çok kızıyorum gerçekten ağlayarak yazıyorum ellerim titriyor..

Onun bir tek sevmediğim huyu bu.Ya inanın bir dediğimi iki etmez ama bu konuda laf geçiremiyorum.Çok korkuyorum tedirgin oluyorum.Allah'ım sen koru diyorum.Ama bunu neden yapıyor bilmiyorum bir insan doktora gitmekten hiç mi hoşlanmaz.Dişi ağrır inanın çeker o ağrıyı ona bile gitmez.Bir fikriniz var mı ? Sizden rica ediyorum bir öneride bulunun.Nasıl bir yol izlemeli nasıl ikna etmeliyim.

Geçmiş olsun bu doktordan kaçınma halleri kişinin yakınları için pek bi can sıkıcı haklısınız
Emrivaki yapıp ondan habersiz bi hastaneden randevu alsanız şu gün şu saatte gidiyoruz deseniz geri çevirir mi acaba

Küçükken çok gitmiş fobi olmuştur

Bir de kötü bir şey derler diye de korkabilir

Ama naz niyaz poh poh ikna edïn gitsin

Kolay gelsin

Çok gitmiş evet bence de korkuyor gibi belli etmesede arada bir gidersem ya birşey çıkar canım sıkılır diyor geçiştiriyor.

Bir tane de bende var öyle,
Annemin kasigi agriyor bildigimiz bir kistide var, git diyorum doktora gitmiyor. Ben Viyana'da yasiyorum onlar Istanbulda yaninda olsam zorla götürücem ama uzaktan cok zor. Cok canim skliyor.

Bir tane de bende var öyle,
Annemin kasigi agriyor bildigimiz bir kistide var, git diyorum doktora gitmiyor. Ben Viyana'da yasiyorum onlar Istanbulda yaninda olsam zorla götürücem ama uzaktan cok zor. Cok canim skliyor.

Çok acımasızca ama gerçekten olan bize oluyor.

Allah sifa versin ya. Basindan cok agir seyler gecmis bence bu yuzden korkuyor.
Insallah kötü bir seyi yoktur.
Bir sekilde ikna etsen ama nasil etsen?? Küssen falan? Belki seni kirmamak icin gider ha ne dersin?

Allah sifa versin ya. Basindan cok agir seyler gecmis bence bu yuzden korkuyor.
Insallah kötü bir seyi yoktur.
Bir sekilde ikna etsen ama nasil etsen?? Küssen falan? Belki seni kirmamak icin gider ha ne dersin?

Ya Bilgecem valla hi nasıl uğraştığımı bir ben bilirim ama çok ısrar edince üzülüyor gerçekten bende artık hani korktuğunu düşünüyorum ve onun korktuğunu düşündükçe bende çok korkuyorum.İnan ki üzülüyorum ben üzerine gittikçe tedirgin olmasından her şeyden

Sen de haklisin. Ama bir sekilde kontrole gitmesi lazim.. Bi de surekli sadaka verin Ikiniz de muhakkak..

Sen de haklisin. Ama bir sekilde kontrole gitmesi lazim.. Bi de surekli sadaka verin Ikiniz de muhakkak..

Dikkate alacağım canım söylediklerini.Kapıma geleni imkanım el verdikçe eli boş döndermiyorum ama bir ihtiyaç sahibine yardımda bulunayım canı gönülden hemde..Bugün de oturup konuşayım güzelce anlatıyım üzüldüğümü..

Sana düşkün olduğu bariz o zaman biraz blöf yap ben bir sigara yüzünden her gün sevdiğim adamın gözümün önünde eriyip gitmesine dayanamam ya o zıggımı ya da beni bırakacaksın de

Evet muhakkak cunku sadaka butun belalari defeder.. 5 kurus da 10 kurus da olsa muhakkak vermeliyiz.
Yani guzelce konus. Anlat. Uzuldugunu, seni boyle uzmemesi gerektigini falan söyle. Hatta onceden randevu al. Randevu aldim de. Benim hatrim icin gel falan dersen bence gelir diye dusunuyorum..

Zaten gerçekten eriyip gidiyorum en güzeli dediğiniz gibi güzelce konuşup neticelendirmek..Beni ne kadar üzdüğünü görünce eminim vazgeçecektir direnmeye.

mutlaka gitmeli mutlaka, kalp şakaya gelmez babamı 1 sene önce aort damarı yırtılması sonucu kaybettim bilinen bi hastalığı yoktu meğer varmış 20 yıla dayanan yüksek tansiyon sorunu ve ameliyatta doktorun gördüğü ciddi bi kapak sorunu,hastaneye kendisi için hiç gitmediği için aniden kaybettik ben kalbimin yarısını da babamla gömdüm diğer yarısı da oğlumun yüzü suyu hürmetine atmaya devam ediyo

İşiniz zor. Bende son raddede giderim doktora. Elimde değil, babamı kemoterapi için çokça doktora götürmüşlüğüm var ve kaybettim maalesef.
Şimdi o ilaç kokusu, beyaz önlüklü doktorlar o kadar kötü hissettiriyor ki anlatamam. Sırf bu korkudan , sezeryan doğum yapmış insanım ve o ameliyatın korkusuda geçmedi bende. Bu sebeple nişanlınızı anlıyorum. Korkuyordur, içi almıyordur hastane ortamını belki.
Siz yinede ikna etmeye çalışın, sonuçta bir rahatsızlığı var, gerekirse randevu alın, ondan sonra gidiyoruz vs deyin.
Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…