• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapayım şimdi

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba , ile yasadigim sıkıntılardan sonra 3 4 aydır oldukça mesafeli bi ilişki yürütmeye çalışıyordum eşimle gidiyor geldiği zaman fazla muhabbet etmeden de dikkatli olmaya çalışıyordum o da farkında aslinda o sıcak herseyine koşan ben gitmis buz gibi biri vardı karşısında yüzüm e karşı en sonki tartışmamızda oğlumun ömrünü yiyosun diye bağırdiginda aslinda iyice buz olmuşum ama ne yapayım kocamın annesi diyerek idare ettim geçen gün eltim çağırdı bizde eşimle gittik biz ordayken bize gelmiş kapıda kalınca aradi nerdesiniz işiginiz yanmıyor (arka sokağımda oturuyor) bende kaynimda olduğumuzu söyledim tamam dedi kapattı ertesi gun eşim arıyor trip atıyor konuşmuyor bana geliyor yüzüm e bakmıyor eve gitmiyor torununu seviyor soru soruyorum gel anne nereye gidiyosun diyorum cevap yok sanki kapıdaki köpek mi insan mi beni insan yerine koymadı gitti bende esime anlattim o da bana da soğuk konuştu dedi bende artık yeter dedim diğer sorunlarımızda evime misafir gelecek olsa beni değil üsteli kocamı arar beni kaale almaz dışarı çıksam hesap ister evime misafir gelse çağırmak zorundayım bi yere gitsem anne şuraya gidiyoruz gel diyoruz kısaca uzerimizde bi otoriterlik peşinde ben bunda çok sıkıldım yalan soylerimlerinden esimle tartıştık yeter dedim 30 yasindayim kimseye evinden giderken haber vermem dedim neymiş kaynima giderken niye çağırmadık gel demedik eltime kaynima ağzını açıp bisey diyemiyor bana gelince şamar oğlanı eşim konuşunca da ağlamış ben ona bisey yapmadım gidin bisey demiyorum felan demiş eşimde gel gidelim konuşalım diyor ağlıyor diyor görmek istemiyorum dedim biriniz de beni anlayın diyo esim

Ben bugüne kadar her yaptığında gittim konuştum bi kere de evet hatalıyım demedi sen yanlış anladin ben oyle bisey demedim yok öyle şey hep aynı şeyler şimdi yie aynı baş edemiyorum eşime bana boyle kızıyorsun ona ağzını açıp bisey diyemiyorum demiş eşim de gitmediğim için bana darılıyor ya haklı olduğum halde niye ben gidiyim o gelsin konuşalım çözelim madem diyorum annem gelmez hayatta diyo iyi bende gitmek dedim acele yazdım çok kusura bakmayin

Baştan mesafe koymadığınız için bu hale gelmiş olabilir mi?Eltinize bir şey diyemiyor ama size nazını geçiriyor.Ona karışamıyor laf edemiyor size de etmeye hakkı yok. Mesafe koymanız lazım. Eşiniz arada kalmaktan çok yorulmuş. Böyle giderse evliliğiniz iyice kötüye gidecek soğuyacaksınız.Tek sorun kayınvalide ise eşinizle karar alın yavaş yavaş mesafe koyun.Sizde bir ailesiniz aile birliğinize bu kadar müdahele etmesi çok yanlış.

Baştan mesafe koymadığınız için bu hale gelmiş olabilir mi?Eltinize bir şey diyemiyor ama size nazını geçiriyor.Ona karışamıyor laf edemiyor size de etmeye hakkı yok. Mesafe koymanız lazım. Eşiniz arada kalmaktan çok yorulmuş. Böyle giderse evliliğiniz iyice kötüye gidecek soğuyacaksınız.Tek sorun kayınvalide ise eşinizle karar alın yavaş yavaş mesafe koyun.Sizde bir ailesiniz aile birliğinize bu kadar müdahele etmesi çok yanlış.
Eşimannesi ne yaparsa yapsın benim adım atmamı bekliyo bende artık atmıyorum cozemiyoruz maalesef

Eş kişisi değişmeden hakkaniyetli davranmadan çözülemeyen bi kısır döngü..

Vereceğim tavsiye daha fazla ödün vermeyin kendinizden kaynananız cozutmuş çünkü.. Daha da popişkosunu kaldırmanın anlamı yok. Eşiniz de müdahil oldu madem sorunlarınızı açıkça konuşup kozlarınızı paylaşın ve kendinize bu kadar karışılmasından duyduğunuz rahatsızlığı tatlı dille dile getirin. Sinirlerinize sahip çıkmaya çalışın ki eşinizin yanında haklıyken haksız duruma düşmeyin..

Gerçi biz kaynanamla kapışıyosak eşim kapıyı kapatıp diğer odaya geçerdi :KK70:

Eşiniz konuşmanızı istiyorsa o zaman konuşun ama durumdan rahatsızlığınızı dile getirin. Herkes mesafe koymanızı söylemiş bencede doğru olan bu birden kesin sınırlar çizmeniz doğru olmaz ama yavaş yavaş araya mesafe koyabilirsiniz. Kayınpederiniz var mı? O karısına bir şey demiyor mu? Aslında onunla da paylaşabilirsiniz.inşallah sorununuz çözülür gerçekten sinir bozucu sizin adınıza üzülüyorum...

Back
X