• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ben Ne Yapayım Şimdi? Yardım Lütfen...

deryali8381

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
92
0
86
41
İstanbul
Arkadaşlar aşağıdaki linkden daha önce açtığım konuyu görebilirsiniz.Gittim platin yaptırmaya ama ne oplatin...Adam yapamadı,aralara platin gölge atalım sırf platin olmaz bu saça dedi...Ok dedim,güvendiğim bi kuafördü...Hiç güzel olmadı,hatta platin bile olmadı garip bi sarı çiğ bi sarı oldu... herkes çok büyük gösteriyosun dedi,yakışmamış garip bi sarı dedi,Keşke o linkde verdiğğim renkdeki gibi kalsaydım:çok üzgünüm: herneyse sorun bitmedi,saçlarım inanılmaz derecede yıprandı yanık yanık oldu sanki,ne tarayabiliyorum ne açabiliyorum,banyoda falan taranmıyo lastik gibi uzuyo...Bende daha fazla saçları öyle görmemek için istemeye istemeye omuzlarım hizasında güzelim uzun saçlarımı kestirdim :a015:

Şimdi benim size sorum şu kusura bakmayın uzadı biraz da dertleşmek istedim aslında.
Ben sarıdan hevesimi aldım,şimdi karamel-kahve gibi bi ton istiyorum.Kuaföre gitmek istemiyorum,yeterince para döktüm.Kendim boya alıcam,bu saçın üzerine koyu boya alsam kahve gibi,kendim boyayabilirmiyim,nasıl olur.

Saçlarımı martta açık karamel yaptırmıştım,mayısda da platin gölge.

Şimdiden tşk a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/285492-platin-sari-yakisir.html

Son düzenleme:
canım, saçların açık renk olduğu için istediğin her renk tutar hemen hemen..ama birdenbire çok koyu bi kahveye boyatma derim, moralin bozulur..açık ton kahvelere bi göz at..bi de boyadıktan sonra illaki akıcaktır, çünkü altta sarı var..bu seni üzmesin..bir süre aktıkça boyaman gerekir..koleston her zaman kutudakinden koyu çıkar, o yüzden loreal ya da pallete al..ve dediğim gibi çok koyu renklere bakma sakın, simsiyah olursun..resmine baktım, karamel tonları da çok yakışır bence ayrıca...

canım, saçların açık renk olduğu için istediğin her renk tutar hemen hemen..ama birdenbire çok koyu bi kahveye boyatma derim, moralin bozulur..açık ton kahvelere bi göz at..bi de boyadıktan sonra illaki akıcaktır, çünkü altta sarı var..bu seni üzmesin..bir süre aktıkça boyaman gerekir..koleston her zaman kutudakinden koyu çıkar, o yüzden loreal ya da pallete al..ve dediğim gibi çok koyu renklere bakma sakın, simsiyah olursun..resmine baktım, karamel tonları da çok yakışır bence ayrıca...

Canım benim sağolasın ben tabi yorumları beklemeden daha fazla dayanamadım çok sıkıldım dışarı çıkmıştım koleston çarpıcı bakır aldım kafamda boya şu anda rengi çok güzel görünüyo ama yetmedi galiba arkalarda biraz sarılıklar kaldı sanki...bakalım görücez :S

canım kesinlikle palette öneririm madem çok koyu istemiyorsun kolestondan uzak dur. ama arkadaşın dediği gibi 1 ay sonra tekrar boyarsan süper tutar. tavsiyem ise palette karamel. kahve köpüğü de hoş duruyor ama sarılığı kapatmayabilir.

:a015:
canım kesinlikle palette öneririm madem çok koyu istemiyorsun kolestondan uzak dur. ama arkadaşın dediği gibi 1 ay sonra tekrar boyarsan süper tutar. tavsiyem ise palette karamel. kahve köpüğü de hoş duruyor ama sarılığı kapatmayabilir.

o kadar boyanın içinde gittim gittim de koleston aldım artık çok geç boya kafamda bekliyorum :a015: artık ikinciye dediğiniz gibi yaparım :(

tam da benim başıma geleni yaşamışsın..
yaklaşık bir ay önce saçlarıma röfle yaptırdım.aman allahım olamaz böyle bişey.hayatımın en büyük pişmanlığı herhalde.kesinlikle konuştuğumuz renk olmadı.saçlarım tutam tutam koptu.korkudan fön çektirmedim.kadın hala utanmadan çookk güzel oldu ben bu işte manyakım diyor deliricektim.
saçlarım bildiğiniz keçe durumunda.kopmalar azaldı ama devam ediyor.kesinlikle taranmıyor taransa da çok yolunuyor.korkumdan hala fön çekemiyorum.elektirik çarpmış gibi duruyor.
saçlarımı boyatırken dünyanın parasını bayıldım, bakım malzemelerine daha çok para verdim.yani astarı yüzünden pahalıya geldi.şimdi kestirmek zorundayım üstesinden gelemiyorum çünkü.

daha önce 2 sene düzenli röfle yaptırmıştım ama hiç böyle bir durum yaşamadım.bir daha mı aman tövbe..

aklıma daha koyu renge boyamak geldi.tabii kendim boyıycam dedim.ama o kadar zarar gördü ki saçlarım kel kalmaktan korktum cesaret edemedim.

Canım keşke platin halini ekleseydinn, ona göre yorum yapardıkk.. Ama yakışsa bile insan kendini kötü hisseder, saçların yanmş senin, benim de aynısı oldu.. Saçım tiftik gibi olduu..

Sana tavsiyem, hemen saçını boya ya da boyat. Ben koyu karamele boyamanı öneriyorum, açık renklere boyama çünkü zeminin çok açık. Bir de, röflelerin kapanmayabilir, benimki de aynıydı, platin röfle attırdım, adam bırak platini, sarı bile yapamadı. Turuncu - yeşil acayip bişi oldu. Üstüne koyu karamel boyattım beğenmeyince, ama röflelerim belirginleşti akınca...

Her ay saçına bakım yaptır derim, bi de ıslakken saç lastik gibi sünüyor, ıslakken saçınla oynama, sadece yıka çık bence... Eğer istersen badem yağı veya 17 değişik yağın karışımı olan bir bakım yağı uygulayabilirsin.

Arkadaşlar koleston çarpıcı bakır aldım boyadım o ne biçim renk ya kırmızımsı turuncumsu bişey oldu bakırla alakası yok hele kutudaki tonla ... ve saçlarım omuzlarım hizsında olmasına rağmen boya yetmedi :S ne kadar az boya var içinde :S solüsyonu da az acaba defolu muydu benimki :( olur mu olur bu şanssızlıkla saçlarım turuncumsu bi renk olduğu yetmiyomuş gibi arka ve yanlarda altları hiç boyanmadı sarı sarı kaldı aman allahım berbattı,görümü kararttım gittim voila koyu karamel bi pakette 2 boya olanlar var ya ondan aldım.saçlarım yanacaktı ama valla yanarsa asker traşı yapayım da ben de kurtulayım çilekeş saçlar da kurtulsun dedim :)) gözümü kararttım dün bidaha boyadım 2 kutunun ikisini de harcadım saçlar vıcık vıcık oldu iyice kapatsın diye :))) ama maşallah hiçbişey olmadı gayet güzel bi koyu kahve bi ton oldu memnunum.:)

KAHVECı : Sen anlatınca ben bile sinir oldum bana da demişti ki çok tatlı bi sarı oldu..Gerçekten bi tatlıydı ki tadından yenmiyodu bidaha asla oraya gitmem :(Bende çok koktum kel kalmaktan ama nihayet koyu kıvama döndüm :) ya o neydi öyle bi garip olmuştum :)
BAHA DELıSı : Çok sağolasın canım bende daha tavsiyeni görmeden koyu karamel yaptım gerçekten çok beğendim.

Son düzenleme:
Back