Ben Ne Yapayım ki şimdi

anladim kira büyük bi avantaj tabi.
ben isyerinde yemek yiyemiyorum mesela eve gidince yemek yapiyorum, esiminde isyerinde yemek yeme firsati olmuyor o yüzden mutlaka evde yemek pisiyor.

cocuk falan düsünüyormusunuz? düsünüyorsaniz pek birikim olmaz gerci ozamanda sen dogum izninde olsan bile biraz para alirsin devletten.

bu akrabaniza ne Kadar güveniyorsunuz? en önemlisi aslinda bu

anladım biz yemekleri orda yiyecekmişiz tabi arada evde de pişer bazı şeyler..ben tanımıyorum eşim ve ailesi tanıyor k.babam güveniyor başka birisi olsaydı bende gitmenizi istemezdim diyor.eşimde güveniyor ama eşim iyi niyetli biraz benim için k.babamın görüşü daha gerçekçi bu konuda. :) çocuk düşünüyoruz evet kafamı karıştıranda o zaten.

peki ne isi yapacakmissiniz yani fabrika ne üzerine.

sen asistan gibi esin müdür gibi onu okudum ama fabrika ne üretiyor orasini okumadim.

Almanya mantıklı. Bence gidin. Ben de avrupa ülkesinde yaşıyorum ve 2500 eur kazanırsanız aylık krallar gibi yaşarsınız 1500 eurya. Burda çalışan insan illa para kazanıyor.

peki ne isi yapacakmissiniz yani fabrika ne üzerine.

sen asistan gibi esin müdür gibi onu okudum ama fabrika ne üretiyor orasini okumadim.
canım restaurant baya büyük elli çalışanı var. Türk restaurantı. Eşim yöneticilik yapacak orada. restaurant olduğu için de akşam yemeklerimizi dahi vereceklermiş.

Almanya mantıklı. Bence gidin. Ben de avrupa ülkesinde yaşıyorum ve 2500 eur kazanırsanız aylık krallar gibi yaşarsınız 1500 eurya. Burda çalışan insan illa para kazanıyor.
İnşallah canım tabi giderler ne kadar olur bilemiyorum buradaki arkadaşlar çok pahalı diyorlar genelde. Mütevazı yaşarsak olucak gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…