3 yaşındaki kızım taki anne karnında başlayan aşırı hareketlilik ilekendini daha doğmadan belli etti çıldırmak üzereyim birde 1bucuk yasında oğlum var onun zararı yok ama ikisi bir olunca kıyamet kopuyor .benim kızla dışarı çıkmaktan alışveriş yapmakten markete gitmekten korkuyorum saldırıyor herşeye onu istiyorum bunu istiyorum almayınca kendini yerlere atıyor bağırıyor sinirleniyor atıyor oww dışarı cıktıgımda elimden bi kaçıyo koş allah koş nereye kadar taki ben yakalayana kadar evde ise kapı pencere koltuk masa mutfak tezgahı nerede bir yüksek yer varsa atlayışlar yapıyor tırmanıyor çok akıllı maşallah herseyi konusyor herşeyi anlıyor ama beni anlamıyor dinlemiyor heryeri dagıtıyor hergün 2 3 saat temizlik yapıorum akşama sanki evde harp cıkmıtükürme huyu cıktı herkeze salak diyor yani çıldırmak üzereyim ne yapacagım parkada götürsem durmuyo ayol kaykayın tepesine cıkıyor anırsın erkek cocugu bie kız cocugu ağaca tırmanırmı bu tırmanıyor naıl davranmalıyım sözümü dinletmeyim terbiye nasıl verebilirim iyi yaklaşıp konusmaya çalıssamda dinlemiyor