Al benden de o kadar. Agustosta teslim edecegim daha 60 sayfa yazacagim. Yetisirim insallah :))Ben de su an tezime devam etmeliyim haftaya sali teslim edicem ama buralarda geziniyorum, biri beni kovsun
Agustosa daha varmis ama iste sayili gun tez geciyor. Benim 15 sayfa kadar var onu da insallah bu hafta bitirecegim. Valla biktim resmen pffffAl benden de o kadar. Agustosta teslim edecegim daha 60 sayfa yazacagim. Yetisirim insallah :))
Umiversiteden mezun olalı 5 sene oldu. Ne sınavlara girdim çıktım. Saatlerce suren sınavlar sayfa sayfa yaz yaz bitmez. Hele ki bir tez hazırlamışım 250 sayfa. Öyle yıllık ödev konusu gibi kıytırık bir tez de değil. Ve bu tezi 4 prof karşısında çapraz sorulara karşılık vererek savundum. O yüzden kaldır kıçını ve derslerine çalış. Üzülmekle geçilmiyor o dersler
[/QUOTE]Agustosa daha varmis ama iste sayili gun tez geciyor. Benim 15 sayfa kadar var onu da insallah bu hafta bitirecegim. Valla biktim resmen pffff
Wow 250 sayfa tez mi yazdiniz? Helal olsun ya. 250 sayfa bizde yasak. Turkiye'de sayfada sinir yok demek ki. En fazla 90 olur olsa olsa benimki de 60 sayfa olacak gibi. 250 sayfa hayatta yazamam sanirim. Savunmadan da korkuyorum ben. Benimkinde 2 tane psofesor olacak haziranin 30unda
Bende 60-65 sayfa arasi yazmayi düsünüyorum. Yani anlayacagin daha yazmaya baslamadim :))) Önce arastirm yaptim, birazda gec kaldim aslinda gecen ay bitmis olmasi lazimdi arastirmamin. 2 ayda 60 sayfa yazilir degil mi??? Sende beni motive et baribir haftada 15 sayfa yaziliyor, onu biliyorum. Gectigimiz dönem 4 günde 25 sayfa yazmistim ama beynim patladi vallahi. Bir an önce bitsin diye yazdim.