ben ne kadar bahtsızım yaptımıız emekler boşa gitti..

YETMEZMXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
49
0
35
:1no2:yaptığımız aşılama tutmadı kendimi kanadı kırık bir kuş gibi hissediyorum çaresiz üzgün sanki herkes bana olmadı diye bişey diyecekmiş niye beceremedin gibi bişey diyecekmiş gibi.
benim gibi aranızda tutmayan varsa ne olur bana moral olacak yazı yazın kendimi çok kötü hissediyorum.şu kadersizlsizliğime büyük bir offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffçekiyom .
ya arkadaslar size bişey diyecem hastanede bi keresine 1 kadınla tanıştım kadın karnındaki bebeğini aldıracakmış kadına dedim ben o karnındaki bebeği isterken sen nasıl aldırırsın o bebeği allah benden alsın sana versin diyo yani şu dünyanın işine bakın bizler o meleklerin karnımızda olmasını isterken onlar
YA LANET OLSUN
ALLAHIM SEN DE BİZLERE NASİP ET BİZEDE MELEKLERİMİZİ KUCĞIMIZA ALMAYI NASİP ET....
AMİNNNNNNNN...:emir_bebek:

:1no2:yaptığımız aşılama tutmadı kendimi kanadı kırık bir kuş gibi hissediyorum çaresiz üzgün sanki herkes bana olmadı diye bişey diyecekmiş niye beceremedin gibi bişey diyecekmiş gibi.
benim gibi aranızda tutmayan varsa ne olur bana moral olacak yazı yazın kendimi çok kötü hissediyorum.şu kadersizlsizliğime büyük bir offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffçekiyom .
ya arkadaslar size bişey diyecem hastanede bi keresine 1 kadınla tanıştım kadın karnındaki bebeğini aldıracakmış kadına dedim ben o karnındaki bebeği isterken sen nasıl aldırırsın o bebeği allah benden alsın sana versin diyo yani şu dünyanın işine bakın bizler o meleklerin karnımızda olmasını isterken onlar
YA LANET OLSUN
ALLAHIM SEN DE BİZLERE NASİP ET BİZEDE MELEKLERİMİZİ KUCĞIMIZA ALMAYI NASİP ET....

canim ilk asilamam tutmdiginda senin kadar uzulmustum ve gunlerce aglamistim ve bu ay 6. asilamamda tutmadi insan alisiyor zamanla inan...tabi ne kadar alissanda her seferinde umut oldugu icin sonucunda uzuluyorda!!!!

YA LANET OLSUN

geçmiş olsun canım inşallah bi dahaki sefere bebişlerine kavuşursun

kendini cok üzme tuttuktan sonra kaybetmek daha zor beterin beteri var kısmet böyleymiş

YA LANET OLSUN

yaşadığın bu durumu değiştirmek ne kadarda üzülsen şu an için imkansız.Olmayınca yolmuyor.Ağlamak geriye döndüremiyor bizi.
Hep sorduk bu soruları bizde defalarca neden diye, sorguladık herşeyimizi.
Aylarca kendine gelemeyenler ,eşi ile arası açılanlar ve hatta hayata küsünler.
5 yıldır uğraşıyorum ve aramızda benden daha fazla yıllarca uğraşanlar , elinin içinde ve karnının içinden kayıp giden güzel melekleer oldu.
İçindeki bu ağrılar geçecek , ağrı olmayacak ve umut dolacak her deneyişinde
Zamanın geldimi ,alın yazında varsa en kısa zamanda ulaşırsın bebeğine, yada süpriz yapıp kendi gelir anlatırsın mucizeni yada yıllarını alır bu bebek yolculuğu .Umarım En kısa zamanda ulaşırsın bebeğine :emir_bebek:
şimidi dua etme ,iyi düşünme ( pozitif ) hayata güzel bakma zamanı biz yolcuyuz bu yolculukta aramıza hoşgelsin yol arkadaşım ,üzülme yolun sonunda bebeklerimiz var beklemekte onlarda bizi.:enbuyukkk:

canım allah gönlüne göre versin bende bu ay ilk defa yaptıracam aşılama olur veya olmaz allahtan gelen bişey.kendini üzme sıkıntıya girme moralini yüksek tut olacak de olsun ve hepimizin allah izin verirse olacak bebeği .kucamıza alacagımız ğün gelecektir elbetttt..... eminimmmm.... inanıyorum....sende inan olurmu....

Canım geçmiş olsun.İnşallah daha hayırlı daha güzel günler beklyordur seni.Başımıza gelen şeylerin gerçekten hayırlı olup olmadığını bilemeyiz,yaşadığımız üzüntü belki de bizim için hayırlı olandır.

merhaba canım.sen böyle ilk seferinde teslim bayrağını çekersen başarılı olamazsın.bu tedavinin ilk şartı moral ve sabır.benim 14 yıldır bebeğim olmuyor,aşılamalarımda tutmadı,ne yapalım suç bizimmi.rabbim istemeyince olnuyor işte ilk önce lugatından yazında yazmış olduğun ''lanet olsun ''kelimesini kaldır.inşallah bir sonraki denemende emeline ulaşısın

evet canım arkadaşım sen böyle yaparsan bizim gibi olan arkadaşlar ne yapsın sen söyle sen en azından bir şekilde tüp bebekte olsa olacağını biliyorsun ama bizim o da belli değil.ne olur halimize şükür edelim.ne yapalım kim isterdi böyle olmayı ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz hem bir sürü arkadaş ar bizim gib olan ne olur güçlü olki bir dahakı ay tutsun ve bize bu müjdeli haberı ver. olur mu.üzme kendni zamanla zaten insan alışıyor bazı şeylere.şuna inan senden daha zor durumlarda olanlarda var.

kendini bu kadar üzme canım yaa emin ol tek sen deilsin tutmayan....inşallah rabbim bir sonraki mücadelende nasip eder meleğini sana...yeterki sen karamsar olma pozitif düşün hep...

CANIM BENİM kendini çok üzüyorsun. benim 3 aşılamam tutmadı. ama allah büyük diyor ve her zaman olduğu gibi ona sığınıyorum. allahım dermansız dert vermesin canım bence yine de halimize şükredelim. kendini bu kadar sıkma canım.düşünmemeye çalış diyeceğim ama biliyorum çok zor......ama unutma ki tutması bizim elimizde değil....bizler zaten elimizden geleni yapıyoruz takdir allahın.

rabbim hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın buna ve olacağına inan canım

Cnmm Icin Rahat Olsunnn Benim Bir Asilama Ve 4 Tup Bebek Tutmadiii Ve Hicbir Problemimiz Yokkkk Ama Ben Haylaa Umitliyimmm Pozitif Ol Lutfennn Olumsuz Dusunmekiii Sonuc Olumsuz Olmasinnnnn Ins 2. Denemende Anne Olursunnn

Cnmm Icin Rahat Olsunnn Benim Bir Asilama Ve 4 Tup Bebek Tutmadiii Ve Hicbir Problemimiz Yokkkk Ama Ben Haylaa Umitliyimmm Pozitif Ol Lutfennn Olumsuz Dusunmekiii Sonuc Olumsuz Olmasinnnnn Ins 2. Denemende Anne Olursunnn

gerçekten hayata ve yaşadıklarına bu kadar olumlumu bakıyorsun eger içten söylüyorsan bunu nasıl başarıyorsun ben ilk tüp bebek denemesinde yıkılmdım banada yardımcı ol bende hatyata senin gözünle bakabilmeyi çok isterdim arkadaşım

gerçekten hayata ve yaşadıklarına bu kadar olumlumu bakıyorsun eger içten söylüyorsan bunu nasıl başarıyorsun ben ilk tüp bebek denemesinde yıkılmdım banada yardımcı ol bende hatyata senin gözünle bakabilmeyi çok isterdim arkadaşım

GUZELIM BENDE ILK TUP BEBEK DENEMEMDE COK YIKILMISTIMMM 1HAFTA SUREKLI AGLADIMMM KIMSEYLE KONUSMUYORDUMMM DRLAR KESIN TUTUCAK ICIN RAHAT OLSUN DERLERKEN SONUC NEGATIF OLURSA BUKIZIN HALI NE OLUR DIYE DUSUNMEDILERRR YIKILMISTIM 2. DENEMEMDE OLUMSUZ OLUNCA 3. DE ARTIK ALISMISTIM BUNU ANLADIMMM AGLAYAMADIM BILEEEE EGER BIRGUN TUTARSA SUPRIZ OLUCAKKKK BIRGUN OLUCAKKK BUNA INANIYORUMMM ALLAHIM BIZLERE İSTEYEN HERKESE NASIP ET BIZEDE BU DUYGUYU YASAT YARABIMMMM .......

Ne Insanlar Gordum Duydummm Esinden 2 Adet Sperm Aliyorlar Ameliyatla O Bile Tutuyorrr Bizim Neden Olmasinkiiii Demekki Zamani Var Arkadasimmm Rahat Ol Lutfennn

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Bugün aşılama yapılacak Allahtan hayırlısını diliyorum. Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder.a.s

YA LANET OLSUN

tatlım bende 2olumsuz aşılama geçirdim şubat ve martta... geçen ay dinlenmedeydim ..buayda Kısmetse 3.aşılamamı olucam bugun iğnelerime başlıyorum
bende nezaman aşılama yada kontrole Gitsem hep bebek aldırmak isteyen bir kadın oluyor klinikte allahım ondan al bana ver diyorum hayata ve kendine Lanet etme
allah Ona verdiysede bi sebebi vardır bize vermediysede Bi sebebi vardır oyle düşün
toparlan ayaklan bu sanırım ilk aşılaman oyüzden diğeri için ayakta ev güçlü Olman lazım yeminederim bende ilk aşılamamda 1hafta kendime gelemedim ağlamaktan ama yapcak bişe olmadığını ve güçlü olmam gerektiğiNi anladım.. bak şimdi3.aşılamamı olcam ha odamı olmadı tüpbebiş var be cnm .alllah büyük en azından tedavimizi görecek maddi ve menavi gücümüz var ya... maddi gücü olmayıp tedavi olmayanlar Bile var cnm bunları düşün ve ii Ol :teselli: heh Olurmu ?:asigim:

arkadaşım bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım ama tutmadı 1 hafta kendimi toparlayamadım yıkıldım hayatta hiç kendimi bu kadar güçsüz bu kadar yorgun hissetmemiştim ama sonra düşündüm ve bu daha ilk ikincisi için ayakta olmam lazım güçlü olmam lazım dedim ve haftaya nasipse 2. aşılamamı deniycem olur veya olmaz allahın takdiri bi sınavdan geçiyoruz bizler ve isyan etmemeliyiz geçicez bu zor günleri elbette halimize şükür edelim alıcaz bizde meleklerimizi kucağımıza bi gün ama lütfen isyankar olma çünkü yine isterken allahtan istiyceksin sitem etme

bizim insanımız o kadar merhametliki kendi derdini unutup üzüntülü insana moral veriyor. allah hepinizin dileğini versin

YA LANET OLSUN
Bence biraz daha sakin olmalısın. Tabiki aşılamada çok zor ama defalarca tüp bebek tedavisi olupta bu sonuçlarla karşılaştık. Ama hiç yılmadan bıkmadan devam ettik tedavilerimize. Sakın ümidini yitirme mutlaka bu işin bir sırası zamanı var ve onu bekliyor demekki.

X