ben ne giyeceğim?

logoss

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
33
0
selam.bu yaz bir düğüne katılcam.ama ne giyeceğim konusunda hiçbir fikrim yok.16 yaşındayım.165 boy 48 kilo..etek veya elbise yakışmıyor.(bunu ben takıntı yapmışım gbi algılamayın lütfen.çünkü başkaları da öyle düşünüyor).yani mecburen pantolon giycem.ama nasıl bişey giyebilirim..sıradan olmak istemiyorum çünkü kuzenimin düğünü.uzak biri deil yani.bi akıl verirseniz çok iyi olur.resimli öneriler fln olursa...

boyun çok ideal ..
kilonda gayet iyi..
bende aynı yaştayım snle .. boyum 1.63 kilom 50 :KK66:
bence elbise yerine etek giyebilirsin.. etek illa ki yakışır...
oda olmadı dizinin 1-2 cm üstünde beyaz taşlı maşlı gösterişli bi şortun üstüne yine gösterişli bi bluzda çok hoş olur.. saçlarınıda maşalarsın mükemmel olur bence. .

etek kesnlikle hiç yakışmıyor.gerçekten hiç güzel durmuyor üzerimde..zaten normalde etek giymiyorum.alıp bir kenara atmak istemiyorum.almışken başka zaman da giyebilmeliyim..

o zaman beyaz bir şort al. dizinin üstünde olsun..
beyaz şortu heryerde giyersin hem.. plajda,dışarda,düğünde..
üstüne giyeceğin bluza göre beyaz şortun konumu değişiyor çünkü..
altınada bacaklarını güzel göstericek topuklu bi ayakkabı güzel olur :KK66:

tatlısım senin için sectiklerimi koyuyorum umarım hosuna gider =)
polyvore_c.jpg

polyvore-01.jpg

polyvore_1208500268_6050609.jpg

bende beyaz bi pantolan giyip üzerine sihay gögüs altından bollaşan şık bi bluz giyin..topuklu sşyah ayakkabı ve sihay çanta..
tamamdır..

Madem elbise yada etek giymeyeceksin iddialı renkler kullan....
Bu sene gri ve mor çok moda...
Gri saten görünümlü bir pantolon ve üzerine mor şık bir üst, altına da mor ayakkabı ve çanta ile kombinleyebilirsin...
Yada beyaz pantolon siyah üst- kırmızı ayakkabı çanta

Beyaz pantolon kırmızı üst kırmızı ayakkabı beyaz çanta...

Ama dikkat et, pantolonun mutlaka saten görünümlü olsun, yoksa günlük kıyafet gibi olur...

bu sene tulumlarda çok moda geniş paçalı gece için yapılmış şık bir tulum giyip gümüş takılar takabilirsin canım

gunluk hayatta da giyebilecegim bir kıyafet olsun istiyorum dedigi için bunları koydum ....
ilk 2 kıyafet bence sahil kıyafeti hiç degil ...ben sadece elbiseyi cantayı ve takıyı dusunerek koymustum ...tabi herkesin zevki farklıdır ...

gunluk hayatta da giyebilecegim bir kıyafet olsun istiyorum dedigi için bunları koydum ....
ilk 2 kıyafet bence sahil kıyafeti hiç degil ...ben sadece elbiseyi cantayı ve takıyı dusunerek koymustum ...tabi herkesin zevki farklıdır ...

tabiki zevkler ve renkler paylaşılamaz zaten konuyu açan kardeş etek ve elbise giyemeyeceğini belirtmiş iyi seçilmiş gündelik bir kıyafet aksesuar ve ayakkabıyı doğru seçerek rahatlıkla gece giyilecek bir kıyafete dönüşebilir

Bu sene moda olan dar paça pantolon ya da kaprilerle üzerine tunik kombin yapabilirsin bence...
Bu tip tunikler olabilir mesela
journeyden-bluz-pantolon.jpg

7097B_Standart_1_2.jpg

600_2030_003.jpg

14559045_0.jpg

bebe-balloonsleevetunic.jpg

15477888_0.jpg

16336884_0.jpg

Altını da şık bir siyah ya da beyaz kapri ve yüksek topuklu ayakkabı ile tamamlayabilirsin.

Ya da bunlar da hoş ...
15463251_1.jpg

marksandspencer_BayanGiyim_Autograph_1191-1.jpg

marksandspencer_BayanGiyim_Autograph_1190-1.jpg

th_1.JPG

th_1.JPG

Elbise yakışmıyo demişsin ama belki bunları görünce kendine bi şans verirsin..
th_1.JPG

th_1.JPG

th_1.JPG

15perfectdress1.jpg

th_1.JPG

benim de aklımda olan tek fikir dar paça pantolon üzerine tunikti zaten.sanırım öyle yapıcam teşekkür ederim :)

Madem etek yakışmıyor , sende pantolon üzerine tül etek kombinasyonlu bişiy al.
Örnek olsun diye ekliyorum sen bunun daha spor ve genç bir modelini bulursun..
Paçaları daha geniş bir modeli olabilir mesela..
Bu biraz kadınsı..

41287543.jpg

bence siyah veya beyaz kalçana tam oturan bi pantolonetek giy üzerinede dar kolsuz bi bluz giy hem yaşına uygun olur hemde topuklu bi ayakkabıyla ince ve uzun görünürsün kaydirigubbakcemile2

bence siyah veya beyaz kalçana tam oturan bi pantolonetek giy üzerinede dar kolsuz bi bluz giy hem yaşına uygun olur hemde topuklu bi ayakkabıyla ince ve uzun görünürsün kaydirigubbakcemile2

Pantolon-etekler varmi hala ya?

Hicbirzaman hoslanmamistim o tarzdan kendim.. birde cok demode oldu bence.. Tunik cok hos olur.. tulumda iyi fikir =):smiley-cool:

X