- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 37
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Evet facebook adı mesaj atan kişinin fake hesapBenden gitme face adimi ?
Ben kararımı verdim zaten ama tedirgin oldum kim neden böyle bir mesaj yazsin eskı nişanlim tüm ailemi memleketteki evime kadar biliyor bilmediğin çok şey var derken neyı kastetti iyice sinirlerim bozuldu iyiceBence hiç önemsemeyin, hiç gelmediğini farz edin çünkü gönderenin sizin dostunuz mu düşmanınız mı olduğunu bilemezsiniz. Yani iyiliğinizi mi istiyor kötülüğünüzü mü belli değil. Binlerce farklı senaryo olabilir. Ayrıca, siz ne yapmak istediğinize karar vermiş ve bu yolda hareket etmişsiniz. Ne yapmanız gerektiğini söyleyecek sözde "bir dost"a ihtiyacınız yok. O yüzden, bence hiç gelmemiş gibi davranın.
bende oyle dusunuyorum ama ne olusa olsun sonucta ınsanın sınırlerı bozulabılıyoreski nisanlini taniyan ve yedigi naneleri bilen biri yazmis sanirim..
zaten burda da sana kurtulduguna sükret denilmis eski konunda. tedirgin olacak birsey yok.. o öneri de iyimis..görmezden gelmek en büyük intikam dir bence
kurcalamak istemiyorum dediğiniz gibi nişan falan kalmadı ama bu adam 3,5 yıl hayatımın her alanına gırdı herseyımı herkesı tanıyor bilmediğin çok sey var derken neyi kasdetti huzursuz oldum bu durumdanBoşver zaten nişan falan kalmamış aranızda . Kurcalayıp kendını huzursuz etmee.
Senı aldatmıştır falan yanı ne olabılırkı bunu eskı nısanlın bıle yapıyor olabılır huzursuz etmek ıcın ona bu fırsatı verme.kurcalamak istemiyorum dediğiniz gibi nişan falan kalmadı ama bu adam 3,5 yıl hayatımın her alanına gırdı herseyımı herkesı tanıyor bilmediğin çok sey var derken neyi kasdetti huzursuz oldum bu durumdan
haklısınız cok tesekkur ederımSenı aldatmıştır falan yanı ne olabılırkı bunu eskı nısanlın bıle yapıyor olabılır huzursuz etmek ıcın ona bu fırsatı verme.
Dostun olsaydı boyle salakça bişey yapmazdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?