Ben nasıl bir uçurumun kenarından dönmüşüm

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
37
Merhaba kızlar daha önce buraya nişanlim dan beni aldattığı için ayrıldığımi ve canımın acıdığını yazıp sizlerle dertlesmistim biraz önce facebook hesabıma tanımadığım fake bir hesaptan mesaj geldi mesaj aynen şöyle "

Benden Gitme( mesaj atanın face adı )
Bolca şükret cecde et. Büyük bir yanlıştan döndün. Bilmediğin çok şey var. Duvarında sitem etme o hiç yokmuş gibi davran. Bu ona vurduğun an ağır darbe olacak. Bir dost

1 saat önce · Messenger'dan gönderildi"

Bu mesajı gönderen kişi hemen bu hesabı dondurdu inanın çok tedirgin oldum sizce kim neden böyle bir mesaj atmış olabilir bana

Son düzenleme:
Bence hiç önemsemeyin, hiç gelmediğini farz edin çünkü gönderenin sizin dostunuz mu düşmanınız mı olduğunu bilemezsiniz. Yani iyiliğinizi mi istiyor kötülüğünüzü mü belli değil. Binlerce farklı senaryo olabilir. Ayrıca, siz ne yapmak istediğinize karar vermiş ve bu yolda hareket etmişsiniz. Ne yapmanız gerektiğini söyleyecek sözde "bir dost"a ihtiyacınız yok. O yüzden, bence hiç gelmemiş gibi davranın.

Yani dostun olsa kalkip yüzüne söyler niye gizli sakli is yapsin.kendini Üzgün gösterme diyen birininde ne amacı olur bilemedim.bence cok onemseme eski nisanlin kafani karistirmaya seni tedirgin etmeye calisiyo olabilir.bosver.

Ben kararımı verdim zaten ama tedirgin oldum kim neden böyle bir mesaj yazsin eskı nişanlim tüm ailemi memleketteki evime kadar biliyor bilmediğin çok şey var derken neyı kastetti iyice sinirlerim bozuldu iyice

Film gibi ama Yeşilçam tadında.
Ya ayrılmanızı isteyen biridir ya da eski nişanlınızın canını oldukça fazla acıtan, kendi çapında ayrılığınızı intikamına sayan biridir.
Kısaca sizinle hiç alakası olmayan kimsedir, kaale almayınız.

Bu adamı yakından tanıyan biri olabilir belki de sizin bilmediğiniz daha bir çok kötü huyu vardır ne bileyim böyle düşündürdü beni
Daha önce ki konuya baktımda şükret demekte haklı

Belki mesaj doğru olabilir yada değil , sen kendin aldatıldığıñi biliyorsun boş ver takma, biten bitmiştir,önüne bak üzerinde durma bence herseyden önce kendini topla

Bu msj da sizi tedirgin edecek birşey yok ki,demek ki nişanlınızın daha bilmediğiniz neleri var,size bu msj moral olmalı,duvarınızda paylaşmayın sizde nişanlınızı anımsatacak şeyler.kim neden atabilir demişsiniz biz ne bilelim orasını :)düşmanvari bir msj olmadığı apacık ortada.

eski nisanlini taniyan ve yedigi naneleri bilen biri yazmis sanirim..
zaten burda da sana kurtulduguna sükret denilmis eski konunda. tedirgin olacak birsey yok.. o öneri de iyimis..görmezden gelmek en büyük intikam dir bence

eski nisanlini taniyan ve yedigi naneleri bilen biri yazmis sanirim..
zaten burda da sana kurtulduguna sükret denilmis eski konunda. tedirgin olacak birsey yok.. o öneri de iyimis..görmezden gelmek en büyük intikam dir bence
bende oyle dusunuyorum ama ne olusa olsun sonucta ınsanın sınırlerı bozulabılıyor

Yani taniyan biridir belki.sizi seven biridir ornekler cogltilabilir.herkim ise dogru soylemis siz buna odaklanin uzuntu msjlari.vs paylasmyin aldaran aldanir.eski nisanliyada donmeyin onu onemsemeyin ozellikle onemsendigine dair msj vs paylasmayin

Boşver zaten nişan falan kalmamış aranızda . Kurcalayıp kendını huzursuz etmee.

Boşver zaten nişan falan kalmamış aranızda . Kurcalayıp kendını huzursuz etmee.
kurcalamak istemiyorum dediğiniz gibi nişan falan kalmadı ama bu adam 3,5 yıl hayatımın her alanına gırdı herseyımı herkesı tanıyor bilmediğin çok sey var derken neyi kasdetti huzursuz oldum bu durumdan

kurcalamak istemiyorum dediğiniz gibi nişan falan kalmadı ama bu adam 3,5 yıl hayatımın her alanına gırdı herseyımı herkesı tanıyor bilmediğin çok sey var derken neyi kasdetti huzursuz oldum bu durumdan
Senı aldatmıştır falan yanı ne olabılırkı bunu eskı nısanlın bıle yapıyor olabılır huzursuz etmek ıcın ona bu fırsatı verme.
Dostun olsaydı boyle salakça bişey yapmazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…