Pek değil çünkü üç gün önce bunun tartışmasını yaşadık ve gelişme bu sadeceKavga etmeden kibarca örneklerle açıklasaniz bu durumu anlamayacak bi tip mi
Ben onun bu halini yüzüne de söyledim kaç kez bı adama kaç kez aynı şeyler söylenir kiCimri olsa kendisine de almaz pahalı şeyler bence. Ucuz mallarla , hep aynı şeylerle yetinir. Benim eski bir erkek arkadaşım da öyleydi biraz. Maddi durumu çok iyidi ama bana hiç pahalı bir hediye almadı, ki biz de 5 yıl çıktık gayet ciddiydik yani. Çiçek alırken bile ucuz çiçeklerden alıyordu dikkat etmiştim. Ben ona doğumgününde, 1 ay öncesinden ne alsam diye düşünüp bakardım, o tam doğumgünüm olduğu gün avm ye gider öylesine bir şey alır çıkardı. Umursamaz evet bence de, cimriden çok
Hep soyledm sinir olduğum konu da bu ya zaten hiç söylemesem neysebenim eşimde öyle gider en pahalı şeyi alır. ama ben beğenicemmi ihtiyacım olan bişey mi düşünmez. marka olması onun için yeterli sanırım.
zamanla beğendiklerimi söyleye söyleye değişti. peki siz 9 yılda hiç mi rahatsızlığınızı dile getirmediniz.9 sene sevgillilik çok çok uzun bi süre
Huyu böyle ise söylemekle değişmez. Evlenince aranızdaki para durumları nasıl olacak o önemli. Senin kredi kartlarını fln sesini çıkarmadan ödeyecekse, sen zaten istediğini alırsın kendine , onun ne aldığı önemli değil. Ama işte evliyken sana para verme konusunda cimri olmaması lazımBen onun bu halini yüzüne de söyledim kaç kez bı adama kaç kez aynı şeyler söylenir ki
Cimrinin önde gideniymiş,parası olan bir adamın sana basit bir kazağı layık görmesi seni bu evlilik için düşündürmeli bence.Yani sevgiliyken böyle yapan evliyken hiiiç bir şey yapmaz.Belki de evlenmek istemiyodur sizinle ancak sırf mecburiyetten sizi üzmek istemediğinden vs.ayrılamıyodur.O açıdan size masraf yapmak istemiyodur.Bir hediyeden nerelere vardınız diyen olabilir ancak gidip bir kuyumcuya şöyle güzel bir hediye seçmesi 1 saatini almaz bir şey bulamadım demesi filan hep bahane bence olayın özeti sizle gelecek görmüyor!