Ben napicam bu adamla !

Nerozey

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
278
82
33
Arkadaşlar açtığım konu için öncelikle beni yargılamadan okumanızı istiyorum lütfen
9 yıllık bir beraberliğim var ve artık nisanliyiz ve 4 ay sonra evleniyoruz. Daha önceki konularda da sevgilimin biraz cimri olduğundan bahsetmiştim ve artık beni delirtcek seviyeye geldi.
Nişanlımın durumu oldukça iyi tabiki durumu iyi olduğu için onunla beraber değilim mezun olduktan sonra oldukça iyi yatırımlar yaptı ve bu hale geldi. Normalde hep hesabını kitabını bilen birisi bu iyi bişey ama gel gelelim bana karşı bişey alicam diye aklı çıkıyor.
Şu 9 yılda toplasan adam akıllı anca iki üç şey almistir geri kalanını zaten annesi falan aldı yani kendisi secmeden. Kaç yıl oldu daha zevkimi ihtiyacımı bile bilmiyor. Zaten özel gün dışında daha bana bişey almamıştır. Birde ben çalışmıyorum henüz iş bulamadım. Ben bile param yokken artırıp ona hep kullanacagi yada ihtiyacı olan özel şeyler alıyorum ve hepsini de giyiyor. Bu konuyu belirttim de yani direkt aldıklarını beğenmiyorum değilde biraz daha özenli olabilirsin dedim ama değişmiyor kardeşim değişmiyor. Evet herşey hediyemi diceksiniz ama yıllarca böyle olunca insan bir yerden patlıyor.
Ama kendine gelince en pahalı marka şeyleri alır kardeşine telefon alır. Ben bilmiyorum artık evlenince de durumun degisiceni düşünmüyorum. Bu sevgililer gununde de ben ona kol düğmesi yaptırdım düğünde takması için oldukça güzel ve özel bişey. Oda bana gel seç alalım dedi kızıp almadım bende. Gitmiş saçma asla giymicem markasız bı kazak almış getirmiş bana anca bunu bulabildim diyor. Önünde bilgisayar internette mı yok artık cidden çok doldum. Bunları ona söylememek için zor tutuyorum kendimi. Ne yapmalıyım sizde. Ayrıca zaten çalışmak istiyorum en kısa zamanda bu durumu ayarlamaya çalışıcam ama çalışsam bile -tüm arkadaşlarım da durum böyle - hesapları hep ortak kocalari karşılıyor ben çalışsam ben bunun hiç umrunda olmam heralde bu şekilde ayrı hesap tutulunca da mutluluk olur mu bilmiyorum. Su özel günlerde bir kere bile yüzümu güldürmedi.

sana birşey almak zorunda değil. ama senide anlıyabılıyorum özel günlerde insan hfakta olsa özel bir hediye bekliyor. bu konuda kendiliğinden değişmez. sen isteklerini acık acık söyliyeceksin. mütevazilik yapıp beklersen ömrünün sonuna kadar hediye beklersin:) bazi erkekler gayet hos süprizler yapiyor eslerine. bazileride odun malesef. sor eger ben calismazsam evlendikten sonra ne olur diye acik acik sor?
zaten cocuk olunca bir dönem insan calisamiyor. bunlari zaten konusmadan evlenme

9 yılda biraz geç kalmadın mı sencede.
soruna başından çözüm bulcaktın.
inşallah evlendikten sonra değişir.

Açık açık konuşacaksınız. Evlenince çalışmazsam ne kadar haftalık ya da aylık para bırakacaksın? Bu kadar basit

Cimri olsa kendisine de almaz pahalı şeyler bence. Ucuz mallarla , hep aynı şeylerle yetinir. Benim eski bir erkek arkadaşım da öyleydi biraz. Maddi durumu çok iyidi ama bana hiç pahalı bir hediye almadı, ki biz de 5 yıl çıktık gayet ciddiydik yani. Çiçek alırken bile ucuz çiçeklerden alıyordu dikkat etmiştim. Ben ona doğumgününde, 1 ay öncesinden ne alsam diye düşünüp bakardım, o tam doğumgünüm olduğu gün avm ye gider öylesine bir şey alır çıkardı. Umursamaz evet bence de, cimriden çok

Ben onun bu halini yüzüne de söyledim kaç kez bı adama kaç kez aynı şeyler söylenir ki

benim eşimde öyle gider en pahalı şeyi alır. ama ben beğenicemmi ihtiyacım olan bişey mi düşünmez. marka olması onun için yeterli sanırım.

zamanla beğendiklerimi söyleye söyleye değişti. peki siz 9 yılda hiç mi rahatsızlığınızı dile getirmediniz.9 sene sevgillilik çok çok uzun bi süre

Hep soyledm sinir olduğum konu da bu ya zaten hiç söylemesem neyse

Ben onun bu halini yüzüne de söyledim kaç kez bı adama kaç kez aynı şeyler söylenir ki
Huyu böyle ise söylemekle değişmez. Evlenince aranızdaki para durumları nasıl olacak o önemli. Senin kredi kartlarını fln sesini çıkarmadan ödeyecekse, sen zaten istediğini alırsın kendine , onun ne aldığı önemli değil. Ama işte evliyken sana para verme konusunda cimri olmaması lazım

Sanki cimri değil gibi kendine, kardeşine gayet pahalı, marka şeyler alıyormuş, ama size gelince umursamamış gibi görünüyor.

Daha evlenmeden dolmuşsun. Evlenip yıllarını geçireceğin bir insan mı sence bu? Bence değil, cimri insan asla iflah olmaz.

Cimrinin önde gideniymiş,parası olan bir adamın sana basit bir kazağı layık görmesi seni bu evlilik için düşündürmeli bence.Yani sevgiliyken böyle yapan evliyken hiiiç bir şey yapmaz.Belki de evlenmek istemiyodur sizinle ancak sırf mecburiyetten sizi üzmek istemediğinden vs.ayrılamıyodur.O açıdan size masraf yapmak istemiyodur.Bir hediyeden nerelere vardınız diyen olabilir ancak gidip bir kuyumcuya şöyle güzel bir hediye seçmesi 1 saatini almaz bir şey bulamadım demesi filan hep bahane bence olayın özeti sizle gelecek görmüyor!

evlenince çalışmayacaksanız işiniz zor gibi.bence bu konuları açık açık konuşun

bence gelecekten ziyade cepte görüyor.nasıl olsa 9 yıllık geçmiş var beni böyle kabul eder bırakamaz diye düşünüyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…