Ben miyim kötü olan

Çok haklısınız uzak durmak en iyisi bazen düşündükçe neden diye soruyorum ama böylesi daha iyi

Yani bu bir sorunmu sizin için gerçekten?herkesle küssünüz çünkü sizi haketmiyorlar eşinizde sizden yana daha ne olsun anlamadım...Bence sosyal medyadan da takibi bırakın böylece ne yaptıklarını görmezsiniz sinirleriniz yıpranmaz en azından...
Ama inanın sizin yerinize olmak isteyen binlerce kadın vardır..kocasının ailesiyle küsüp görüşmeyen...ve eşi tarafından desteklenen ..tadını çıkartın derim

Çok şanslısınız eşinİz sizin yanınızda size destek..gerisi önemli değil.böyle insanları takmayın hayatınıza evinize eşinize mutluluğunuza bakın.farklı ortamlar edinin.böylesi daha iyi olucaktır.

İstiyorsunuz ki sürü halinde olalım, ama benim sözüm dinlensin, ben en sevilen olayım herşey de bana yapılsın. 5 çocuk doğuran, kayın ailenin her işine koşan, her dk dibinde duran elti kayınço varken size yedirmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…