Ben baştan aşağı kıskaçlık sezdim insanlar mesafe koyuyorsa dönüp aynaya bakabilmek kendimizi de eleştirmek gerekir yoksa gelişemeyizKv yardımı kesmeli ben böyle birilerine yardım falan etmem şahsen birde kira istiyor sanki kendi malları te Allahım birde sanane git babanın malı üzerinden yorum yap. Ki evlat olarak bile söz söylemek haddimiz değil
Eş ailesi konu sahibinin fenalığınilı bildiği için muhtemelen bilerek uzak duruyorlarBen baştan aşağı kıskaçlık sezdim insanlar mesafe koyuyorsa dönüp aynaya bakabilmek kendimizi de eleştirmek gerekir yoksa gelişemeyiz
Evi eşim yaptırmış zamanındaKv yardımı kesmeli ben böyle birilerine yardım falan etmem şahsen birde kira istiyor sanki kendi malları te Allahım birde sanane git babanın malı üzerinden yorum yap. Ki evlat olarak bile söz söylemek haddimiz değil
Çok yanılıyorsunuz neye göre bunu söyleyebiliyor sunuz acabaEş ailesi konu sahibinin fenalığınilı bildiği için muhtemelen bilerek uzak duruyorlar
Allah aşkına ne kadarla yaptırmış merak ettim. Zamanında dediğinize göre sizle evlenmeden bir kaç senelik yardımla bir ev yapılmaz. İnsanlar onca sene çalışıp birikim yapamıyor kredı ıle ev sahıbı oluyor. Yaşınız oyle buyukte değil ne ara çalıştıda yaptı. Zamanında ailesiyle yaşıyordu. Eve yaptığı katkılarla mı yapmış oldu merak ettimEvi eşim yaptırmış zamanında
Evi eşim yaptırmış
Bekarken yapılanlar anne babaya yardımlar tasası eşlere düşmez bence, herkes çalışırlen ailesine az çok verebiliyorsa veriyorAllah aşkına ne kadarla yaptırmış merak ettim. Zamanında dediğinize göre sizle evlenmeden bir kaç senelik yardımla bir ev yapılmaz. İnsanlar onca sene çalışıp birikim yapamıyor kredı ıle ev sahıbı oluyor. Yaşınız oyle buyukte değil ne ara çalıştıda yaptı. Zamanında ailesiyle yaşıyordu. Eve yaptığı katkılarla mı yapmış oldu merak ettim
Çok yanılıyorsunuz neye göre bunu söyleyebiliyor sunuz acaba
Bakin bu cümleden bile anlaşılıyor. Görüşmediğiniz insanlarin size maddi yardim yapmasını beklemeniz (buna mecbur gibi davranmaniz) ve hatta diğer çocuğuna yardim yapması bile sizi rahatsiz etmiş.Kayınvalide diğer oğlu ve gelinene daha fazlasını yağıyor eminim bundan
Bir insan dertsiz başına nasıl dert açar adlı konuYıldım ben konu sahibinin konularından.
Yarıya kadar ki kısmı kopyala yapıştır tüm konularında aynı zaten
Diğer kısmında kayda değer bir şey yine ve yine yok. Oda böyle şeyleri düşünmekten haz alıyor demek ki
Eşim 15 seneden fazladır çalışıyor ben değil bunu kendisi ve aileside söylüyor zatenAllah aşkına ne kadarla yaptırmış merak ettim. Zamanında dediğinize göre sizle evlenmeden bir kaç senelik yardımla bir ev yapılmaz. İnsanlar onca sene çalışıp birikim yapamıyor kredı ıle ev sahıbı oluyor. Yaşınız oyle buyukte değil ne ara çalıştıda yaptı. Zamanında ailesiyle yaşıyordu. Eve yaptığı katkılarla mı yapmış oldu merak ettim
Evet çalışmak tuhaf birşey mi?Eşim 15 seneden fazladır çalışıyor ben değil bunu kendisi ve aileside söylüyor zaten
Ben daha başka birşey demeyeceğim bekarken insanlar ailelerine yardım eder zaten çoğu diyelim, çünkü o evlada o ana baba bakmıştır, ben bu düşünce yapısına başka birşey diyemicemEvet çalışmak tuhaf birşey mi?
Sie bu şekilde yapılsa ne hissedersiniz merak ettim açıkcası eminim hiç oralı olmazsınız ortada bi ayrımcılık var ve bu çok belli oluyor buda insanı ister istemez üzüyorBen daha başka birşey demeyeceğim bekarken insanlar ailelerine yardım eder zaten çoğu diyelim, çünkü o evlada o ana baba bakmıştır, ben bu düşünce yapısına başka birşey diyemicem
Evet bende mi sorun diye çok düşündüm ama inanın sıcak kanlı davrandım hep çağırdım geldiler ama birbirleriyle bir araya gelince dışladı lar neden yaptılar anlamıyorum oysaki çevrem sever beni anlaşamadığım insan yok bu kişiler dışındaHerkes size cephe almışsa bir gözden geçirin davranışlarınızı ya da sebebini sorun neden böyle davranıyorlar bilmediğiniz bir şey var belki
Gidip aile binasında otursaydiniz o zaman.Sie bu şekilde yapılsa ne hissedersiniz merak ettim açıkcası eminim hiç oralı olmazsınız ortada bi ayrımcılık var ve bu çok belli oluyor buda insanı ister istemez üzüyor
Kendime bir bakardım karışmamam gereken şeylere karışıyor muyum, insanların bize para vermisini zorunluluk olarak mı görüyorum, ister istemez bu düşünceler davranışlara yansır ve insanlar geri çekilebilirSie bu şekilde yapılsa ne hissedersiniz merak ettim açıkcası eminim hiç oralı olmazsınız ortada bi ayrımcılık var ve bu çok belli oluyor buda insanı ister istemez üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?