- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Fitnelemek gibi olmasın ama ben olsam aramam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma:)hep butun dengeyi tutmak gorevim her durumda:)
Ben olsam sorardim hem derdi neymis anlarsin hemde kayinvaliden hatasini anlamis olurYooo gitmeden bi gun once bana geldi.durumu anlattim.cok kotu durumdaydim bende..vedalastik hatta..arar die bekledim aramadi.keyfi memlekete gittigim gunlerde bile arardi..ben simdi arayip anne bi sorun mu var neden aramadin diye sormalimiyim..
Gorevimi basariyla tamamladim.onlar utansin...zamani gelir bende aramam odesiriz:
Aramayın.. Arayip neden aramadiniz mi diyeceksiniz. birakin simdi birbirlerini gazliyordur onlar sakinleşince bir şey olmamis gibi gelirler. Keyfinize bakinTabi haberi vardi.gitmeden bi gun once durumu anlattimvedalastik.
Kayinpederimde haberim var dedi faceden gordum annende soyledi dedi.buna ragmen azari ben yedim:)
İyi yapmışsın; boşver 3 günlük dünya. Soğukluk uzasa bu senin de gündelik hayatını etkileyecek sonuçta, belki de olay büyüyüp daha da sinirler gerilecek. Şeytan bayılır böyle fırsatlara; vesveselerle, kibirle insanların arasına husumet sokmaya.Tesekkur ederim.agir soguk alginligi.cok zor atlatti.sukur simdi iyi.zature olcakmis bi gun daha gecikse.
Az once aradim gorustuk.
Hayirdir ane bi sorun mu var dedim.evet dedi babanla gorustuk gelip gitmiyolar dedi.
Bende dedimki anne ama benim sorunlarim vardi sizden bekledim dedim.evet dedi arayamadim valla haklisin aramam gerekirdi ama dislerimi yaptiriyodum ona kosturuyodumdedi.durumunu sordu falan kapattik.durum cozuldu.
Ama ben aramasam uzayip gidecekti..
Yine onlarin hatasini ben kapattim...
Kayinvalidemle aramda hicbi sorun olmadi hic.fakat son iki haftadir aramizda sogukluk var.gectigimiz hafta kardesim cok hastalandi hastaneye kaldirildi ve ben memleketime dondum destek olmaya..
Bi hafta kaldim aramadi..esime sordum onuda aramamis.insan hicmi merak etmez.
Sonra evime geldim yine aramadi..bugun kayinpederimle karsilastim oda bana kizdi.niye gidip gelmiyosun diye.durumu anlattim..cok uzuldum bozuldum...hep bizden bekliyolar ama onlarin arayip sormasi gelmesi gerekmezmiydi.
Simdi kayinvalidemi aramalimiyim
Allah banada nasip edeydi ya seninki gibi bi kaynanayiKayinvalidemle aramda hicbi sorun olmadi hic.fakat son iki haftadir aramizda sogukluk var.gectigimiz hafta kardesim cok hastalandi hastaneye kaldirildi ve ben memleketime dondum destek olmaya..
Sonra evime geldim yine aramadi..bugun kayinpederimle karsilastim oda bana kizdi.niye gidip gelmiyosun diye.durumu anlattim..cok uzuldum bozuldum...hep bizden bekliyolar ama onlarin arayip sormasi gelmesi gerekmezmiydi.
Ben olsam arar acik acik solerim sen yanlis yaptin beni kirdin uzdun derim.ama sonra yine hep bole devam ederse ozaman tavir butonuna basarimKayinvalidemle aramda hicbi sorun olmadi hic.fakat son iki haftadir aramizda sogukluk var.gectigimiz hafta kardesim cok hastalandi hastaneye kaldirildi ve ben memleketime dondum destek olmaya..
Aradigimdan beri rahatladim.evet sanirimsu gunlerde seydan kayinvalideme vesvese veriyor.icimferak buyukluk bende kaldikonusurkenki mahcubiyeti yettiİyi yapmışsın; boşver 3 günlük dünya. Soğukluk uzasa bu senin de gündelik hayatını etkileyecek sonuçta, belki de olay büyüyüp daha da sinirler gerilecek. Şeytan bayılır böyle fırsatlara; vesveselerle, kibirle insanların arasına husumet sokmaya.
Aradigimdan beri rahatladim.evet sanirimsu gunlerde seydan kayinvalideme vesvese veriyor.icimferak buyukluk bende kaldikonusurkenki mahcubiyeti yetti
Ben olsam evine giderim ama "annecim kardesim hastanelerdeydi kalktim gittim de bi arayip gecmis olsun demedin gonul koydum valla" falan diye rahatsizligimi belirtirimKayinvalidemle aramda hicbi sorun olmadi hic.fakat son iki haftadir aramizda sogukluk var.gectigimiz hafta kardesim cok hastalandi hastaneye kaldirildi ve ben memleketime dondum destek olmaya..