ben mi yanlisim..kayinvalidemi aramaliiyim

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.415
11.121
Kayinvalidemle aramda hicbi sorun olmadi hic.fakat son iki haftadir aramizda sogukluk var.gectigimiz hafta kardesim cok hastalandi hastaneye kaldirildi ve ben memleketime dondum destek olmaya..
Bi hafta kaldim aramadi..esime sordum onuda aramamis.insan hicmi merak etmez.
Sonra evime geldim yine aramadi..bugun kayinpederimle karsilastim oda bana kizdi.niye gidip gelmiyosun diye.durumu anlattim..cok uzuldum bozuldum...hep bizden bekliyolar ama onlarin arayip sormasi gelmesi gerekmezmiydi.
Simdi kayinvalidemi aramalimiyim

neden aranızda iki haftadır soğukluk var bu arada biliyormuydu hastalık olayını dicem ama biliyordur sanırım

İnsan bir geçmiş olsun diye aramaz mı gelinini? Arama bence. Büyükler diye bizden beklemesinler. İnsanlıktır bu.

ben evli değilim ablacım yinede akıl vermek gibi olmasında onun araması gerekiyordu kardeşinizi sorması için bi siz arayın bakalım belki istemeden onu kıracak birşey falan söylemişsinizdir soğukluğun sebebi odur.

neden aranızda iki haftadır soğukluk var bu arada biliyormuydu hastalık olayını dicem ama biliyordur sanırım
Yooo gitmeden bi gun once bana geldi.durumu anlattim.cok kotu durumdaydim bende..vedalastik hatta..arar die bekledim aramadi.keyfi memlekete gittigim gunlerde bile arardi..ben simdi arayip anne bi sorun mu var neden aramadin diye sormalimiyim..

Yooo gitmeden bi gun once bana geldi.durumu anlattim.cok kotu durumdaydim bende..vedalastik hatta..arar die bekledim aramadi.keyfi memlekete gittigim gunlerde bile arardi..ben simdi arayip anne bi sorun mu var neden aramadin diye sormalimiyim..

aslında büyüklük sizede kalsın,siz aynen bir sorun mu var diye arayın bence, bakalım size nedicek, en azından bu belirsizliği giderirsiniz

Tabi haberi vardi.gitmeden bi gun once durumu anlattimvedalastik.
Kayinpederimde haberim var dedi faceden gordum annende soyledi dedi.buna ragmen azari ben yedim:)
Sen kardeşinleyken senin onlara gelip gıtmeni beklıyolar ama bu senin insan bedeninde yapabılecegın bişe değil:)

Çok ilginç, onun da mı bir sorunu var acaba?
Ben kendi kendime kuracağıma arardım sanırım. Anne senden bir telefon bekledim, en azından kardeşimi merak eder dedim ne yalan; hayırdır inşallah bi durum mu var... Mehmet'le de hiç konuşmamışsız gibi bişey derdim.

Kardeşiniz nasıl? Acil şifalar olsun inşallah.

Belki size ve eşinize anlatamadığı bir SIKINTISI vardır o yüzden aramamıştır. Aranız da iyiyse bence en güzeli, siz arayın, "sizinle de görüşemedik, nasılsınız" deyin, birşey kaybetmezsiniz. Aksine kazanırsınız.

aramalıydı bence böyle durumda insan bi merak eder etmese bile gelinisiniz yani hatır için arar

sorma bence
eşin bu konuda seni anlayabiliyorsa o sorsun
o da anlayamıyorsa, yine de sorma
bir gün laf söylerlerse size çok kırıldım der anlatırsın

Tesekkur ederim.agir soguk alginligi.cok zor atlatti.sukur simdi iyi.zature olcakmis bi gun daha gecikse.
Az once aradim gorustuk.
Hayirdir ane bi sorun mu var dedim.evet dedi babanla gorustuk gelip gitmiyolar dedi.
Bende dedimki anne ama benim sorunlarim vardi sizden bekledim dedim.evet dedi arayamadim valla haklisin aramam gerekirdi ama dislerimi yaptiriyodum ona kosturuyodumdedi.durumunu sordu falan kapattik.durum cozuldu.
Ama ben aramasam uzayip gidecekti..
Yine onlarin hatasini ben kapattim...

Arama , yoksa sonra hep pohpohlanmak isterler. Sen gezmeye mi gittinde bu trip, bi geçmiş olsun diye arasalarmış ya madem bu kadar seviyorlarsa seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…