Ben mi takıntılıyım yoksa sevgilim mi rahat :(

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Kızlar herkese merhaba ... Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım Allah kabul etsin kurbanlarımızı..

Geçmiş konularımı belki hatırlayan olur sevgilim ve çok çalışması ...

Uzun olmasın diye direk konuya gireceğim.. Yukarıda da belirttiğim gibi sevgilim çok ama çok çalışıyor birde kendi işi olduğu için yeri geliyor gece bile .. Neyse biz fazla zaman geçiremiyoruz tamam mesela fırsat yaratıp beni işten almaya gelir veya dükkandaysa ayak üstü ben yanına uğrayıp onu görürüm... Bayadır böle uzun süre vakit geçiremedik. Bayramdan önce erken saatlerde görüştük kahvaltı yaptık ordan sinemaya gittik falan neyse sonra bunu yine aradılar bu gitti guya akşama kadar beraber olcaktık bayramda buluşuruz dedi ne istersen o gün yaparız dedi. Bayramda buluştuk herşey iyi on numara geziyoruz eğleniyoruz... Akşama doğru çıktık başka yere geçelim orda yemek yiyelim dedik yolda telefonu bendeydı herşeyine genelde bakarım hep. ogün ilk defa aklıma geldi instagramdaki mesajlara bakım dedim ve 7-8 tane kızla konuşmasına rastladım beyninden aşağıya kaynar sular döküldü kavga etmeye başladık...

Direk eve gidiyor anladım ben ısrar ettim dur bi yerde konuşalım diye telefonu eline aldı fırlattı önüme o hızla eli ayağıma çarptı nasıl bir anda korktum anlatamam ağlamaya başladım o daha çok bağırdı ağlama o telefonu al konuşma zamanına bak diye baktım sinirle görmemişim şubat ayında yapılmış biz ocak ayında tamamiyle ayrılmıştık 4 ay ayrı kalmıştık :( ayrı olduğumuz zamanda konuşmuş ama zaten 4 kişiye falan sadece slm yazmış ... Bir kızla biraz uzun konuşmus kızda uzak yerde oturuyor saçma sapan ahlak dışı konusmada yok.. Biliyorum ayrıydık bunu sorgulayamam belki de beni unutmak kafasını dağıtmak için yaptı.. Sonra tatlıya bağladık ama kalbim çok kırık bana ağır konuştu ..

Telefonu fırlatması , (Ben ona bikere mesajda seni aramaya korkuyorum yine meşgüle mi atacak acaba diye yazmıştım) , Bende telefonum çaldığında korkuyorum acaba yine sen mi arıyosun yinemi kavga etcez demesi , beni aramak içinden gelmiyormuş Allahın her günü kavga ediyormuşunuz evde huzuru yokmuş işte huzuru yokmuş bende huzur ararken bende herşeyi zindan ediyormuşum... Vs.vs.vs

Şimdi diyceksiniz kızlar sende hata var evet hata var kabul ediyorum. ama tek taraflı olmaz hiç bişe
ben herşeyle yanındayım annesine bile diyemediği şeyleri bana der ben hallederim paraya sıkışır ben anında çözüm bulurum hattı kapanır anında faturaasını öderim telefonu kırılır gider alırım .. Daha neler neler..
Buarada para konuları borç verir hepsini geri. Bunları dile getirmek istemem ama anlayın diye yazıyorum
ben 2.5 sene boyunca tek bişe istemedim yapmadıda zaten yanında mutlumuyum mutluyum geri kalan hiç bişeyi umursamam ama işte bu durumlar oluncada yıkılıyorum :( ben senden bişe beklemezken neden beni bu kadar kırıyosun sadece yanımda ol gün içinde sesini duyim çat kapı 1 kere de ben demeden süpriz yap gel beni al :(

Kızlar uzun tutmuycm dedim ama uzun oldu kusura bakmayın .. Şimdiden çok saolun içimi dökmeye ihtiyacım vardı.

Bu kadar yoğun çalışıyor. Evlenince de gecesi gündüzü olmayacak. Ne akşam yemeği yiyebileceksiniz birlikte ne hafta sonu kahvaltısı. Bir de üstüne çocuk olursa daha çok ihtiyacın olacak ona. Yine çalışacak... Ben yapamam...

Siz ihanetle suçlamışsınız onu.Ağır konuşması normal.Aynısı size yapılsa siz nasıl hissederdiniz ?

Braz fazlami film izliyoruz tum kadinlar olarak ?
Cunku ornegin benim sevgilim( var sayalimki sevgilim var yani) cat kapi gelse
" niye haber vermedin gelip gezicegimizi? Ben bi saate ancak hazirlanirim pff, haber vermen gerekirdi'

Siz ihanetle suçlamışsınız onu.Ağır konuşması normal.Aynısı size yapılsa siz nasıl hissederdiniz ?

Evet oda onu dedi ben o kadar aptalmıyım sence seni aldatcak olsam burda tanımadığım insanlarlamı yaparım dedi..
haklı o konuda bişe diyemiyorum ama kalbim çok kırıldı :( 2 gündür hiç aramıyorum o kendi aradı hep içimden aramak geliyor yaptıkları dedikleri gözümün önüne geliyor :(

Back
X