ben mi odunum? :/

xox616161

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
321
653
28
Merhaba hanimlar :)

Durum su: sevgilim beni cok seviyor, evet, bunu da hissettiriyor. Ama asil sorun: bunu SÜREKLI soyluyor. Evet sacma gelse de ilk bastan bu gercek bi sorun oldu. Sevilmek guzel, bunu ara sira duymak da guzel ama her zaman duydugumda eski etkisi kalmiyor ki. Agiz aliskanligi oldu resmen. Evet icten geliyor biliyorum ama merhaba der gibi iltifat yapiyor bana. Sikildim resmen. Kendisine de soyledim bunu. "Senden gelince cok guzel ozel ama bazen cok sik soyluyorsun. her zaman soylemene gerek yok, hissettirmen yeter" diyorum bu sefer aliniyor. Ben mi odunum ya? Bu sozlerin cok ozel kalmasini istiyorum. Ama bazen oyle ki yarim saat boyunca aynisini soyleyip duruyor. Ben duymaktan ziyade hissetmek istiyorum. Bana sozler bazen fazlalik geliyor. Sonrada bana kiriliyor sen niye sikca demiyorsun diye. Of sikildim gercekten :/
Ciddi yorumlariniz ve fikirleriniz icin simdiden tesekkur ederim

Ben ayni durumda olsam bi sure sonra inanmamaya baslardim.Ne diyor mesela

Şimdi odunluk göreceli bişey.
Farklı ormanların odunları olmak gibi kavramlar var mesela.
Ama kesinlikle rahat batması değil.
Eğer tavırlarıyla hissettirmiyorsa sana göre o odun, sürekli söylemiyorsan ona göre de sen odunsun. Orta yolu bulmak lazım her halukarda.

-huzur- .!.:
Ben ayni durumda olsam bi sure sonra inanmamaya baslardim.Ne diyor mesela
Aslinda cok guzel seyler. "Hayatimin manasisin" "varligin bile mutlu olmama yeter" "sevgiliyi birak insan olarak sana hayranim". Bunlar cok guzel. Ama her lafin ucunda duymak, ne bileyim. Eskiden duydugumda elim ayagima dolasirdi. Simdi zor gulumsuyorum

Allah ayirmasin ama bundan ayrilip odun bi adamla birlikte olursan mumla ararsin bu gunleri :)))) insan elindekinin kiymetini bilmez iste o hesap yoksa her dakika iltifat eden adam kadar guzel nolabilir yani

Sevgisini dile getirdiği kadar hissetiriyorsa da ne güzel işte tam tersi olsa değerlimi olacaktı sizin için ?

Allah ayirmasin ama bundan ayrilip odun bi adamla birlikte olursan mumla ararsin bu gunleri :)))) insan elindekinin kiymetini bilmez iste o hesap yoksa her dakika iltifat eden adam kadar guzel nolabilir yani
Ya boyle soyleme kendimi kotu hissediyorum valla. Guzel ama ayarinda iste :/

herşeyi tadinda birakmali haklısın bir laf nekadar sakız gibi ağzımıza dolanirsa degeride bi okadar düşer bana göre..

Sanirim birazda hissettirmiyo o yüzden sikayetcisin. Ben olsam gerçekten sıkıldığım zaman bozardim ya. Edebiyat yapma falan derdim. Hissettiriyosa ne ala yok sadece laftaysa altında bişey vardır.

Sevgilim beni çok seviyor demişsiniz girişte, söylüyor ki biliyorsunuz. Söylemese 'sevgilim beni seviyor mu?' diye yakınırsınız bu sefer. Kadınız işte, ortamız yok. Ama size tavsiyem değerini bilin. Seneeler girdiğinde o baştaki adamı çok özlüyorsunuz. Bence sorun yok ortada, tadını çıkarın ve siz de ona karşılık verin.

Adam ne yapsın

Yarım saat arayıp da iltifat etmedi; bana seni seviyorum demedi; ayrılcam işte diye konu açan ve bunu erkeklere söyleyen onlarca kız var.

Siz de bu tarzdan rahatsızsınız; nasıl davranacağını bilememiş işte.

Çok mıç mıç ilişkilerden hoşlanmam; bir de bazı şeylerin çok da dile düşmemesi gerektiğini düşünüp size katılıyorum kısaca

Konu soylemesi degil ki. DURMADAN soylemesi. Beni rahatsiz eden tek sey bu. baska tur guzel sozde neden rahatsiz olayim

Konu soylemesi degil ki. DURMADAN soylemesi. Beni rahatsiz eden tek sey bu. baska tur guzel sozde neden rahatsiz olayim

Durmadan söylemesinden neden rahatsız oluyorsunuz ki bende onu anlamadım işte anlatırsanız sevinirim. Demekki sizi seviyor içine sığmıyor sevgisi ve paylaşmak istiyor. Sanki sizi umursamıyormuş normal zamanda gibi konuşuyorsunuz yani 'sadece lafta' olduğunu düşünüyorsanız o zaman 'beni çok seviyor' gibi kendinizden emin giriş de yapmazdınız diye düşünüyorum.

Bos laf olmasa da surekli duymak bana fazlalik geliyor. Sanirim burda farkli dusunuyoruz. Yine de fikriniz icin cok tesekkur ederim

ben sana katılıyorum. "ağız alışkanlığı" haline gelince, bir kıymeti kalmıyor o sözlerin.bir de "seviyorum" falan demek o kadar kolay mı ..

ben sana katılıyorum. "ağız alışkanlığı" haline gelince, bir kıymeti kalmıyor o sözlerin.bir de "seviyorum" falan demek o kadar kolay mı ..
Evet ve dusunsene sevmek nasil bir duygu, bir insana asik olmak. Basit bisey mi? Hayir tabi. Oyleyse sikca dile getirip o duygudan birseyler eksik etmeye ne gerek var?

mesela bu günlerde herkesin ağzında "aşkım,sevgilim,bir tanem" ..herkese diyorlar. o sözlerin bir anlamı kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…