Aslinda cok guzel seyler. "Hayatimin manasisin" "varligin bile mutlu olmama yeter" "sevgiliyi birak insan olarak sana hayranim". Bunlar cok guzel. Ama her lafin ucunda duymak, ne bileyim. Eskiden duydugumda elim ayagima dolasirdi. Simdi zor gulumsuyorum-huzur- .!.:Ben ayni durumda olsam bi sure sonra inanmamaya baslardim.Ne diyor mesela
Ya boyle soyleme kendimi kotu hissediyorum valla.Allah ayirmasin ama bundan ayrilip odun bi adamla birlikte olursan mumla ararsin bu gunleri :)))) insan elindekinin kiymetini bilmez iste o hesap yoksa her dakika iltifat eden adam kadar guzel nolabilir yani
Aynen oyle. Peki bunu ona nasil anlatirim? Soyledim bir kac kere. Bozuluyor. Sonra devam ediyor.herşeyi tadinda birakmali haklısın bir laf nekadar sakız gibi ağzımıza dolanirsa degeride bi okadar düşer bana göre..
Sanirim birazda hissettirmiyo o yüzden sikayetcisin. Ben olsam gerçekten sıkıldığım zaman bozardim ya. Edebiyat yapma falan derdim. Hissettiriyosa ne ala yok sadece laftaysa altında bişey vardır.Aslinda cok guzel seyler. "Hayatimin manasisin" "varligin bile mutlu olmama yeter" "sevgiliyi birak insan olarak sana hayranim". Bunlar cok guzel. Ama her lafin ucunda duymak, ne bileyim. Eskiden duydugumda elim ayagima dolasirdi. Simdi zor gulumsuyorum
Sanirim birazda hissettirmiyo o yüzden sikayetcisin. Ben olsam gerçekten sıkıldığım zaman bozardim ya. Edebiyat yapma falan derdim. Hissettiriyosa ne ala yok sadece laftaysa altında bişey vardır.
Konu soylemesi degil ki. DURMADAN soylemesi. Beni rahatsiz eden tek sey bu. baska tur guzel sozde neden rahatsiz olayimSevgilim beni çok seviyor demişsiniz girişte, söylüyor ki biliyorsunuz. Söylemese 'sevgilim beni seviyor mu?' diye yakınırsınız bu sefer. Kadınız işte, ortamız yok. Ama size tavsiyem değerini bilin. Seneeler girdiğinde o baştaki adamı çok özlüyorsunuz. Bence sorun yok ortada, tadını çıkarın ve siz de ona karşılık verin.
Konu soylemesi degil ki. DURMADAN soylemesi. Beni rahatsiz eden tek sey bu. baska tur guzel sozde neden rahatsiz olayim
Bos laf olmasa da surekli duymak bana fazlalik geliyor. Sanirim burda farkli dusunuyoruz. Yine de fikriniz icin cok tesekkur ederimDurmadan söylemesinden neden rahatsız oluyorsunuz ki bende onu anlayamadım işte anlatırsanız sevinirim. Demekki sizi seviyor içine sığmıyor sevgisi ve paylaşmak istiyor. Sanki sizi umursamıyormuş normal zamanda gibi konuşuyorsunuz yani 'sadece lafta' olduğunu düşünüyorsanız o zaman 'beni çok seviyor' gibi kendinizden emin giriş de yapmazdınız diye düşünüyorum.
Evet ve dusunsene sevmek nasil bir duygu, bir insana asik olmak. Basit bisey mi? Hayir tabi. Oyleyse sikca dile getirip o duygudan birseyler eksik etmeye ne gerek var?ben sana katılıyorum. "ağız alışkanlığı" haline gelince, bir kıymeti kalmıyor o sözlerin.bir de "seviyorum" falan demek o kadar kolay mı ..