Ben mi Kayınvalidemi yanlış anlıyorum acaba?

Bencede beni beğenmiyorsanız ayrılırım oğlunuzdan falan gibi bi konuşma yapman baştan yanlış olmuş ...kendini sevdirmeye çalışmana gerek yok sen kendine Güvenli bir duruş sergilemelisin .... Ben sizi sevmediğini düşünmedim kayınvalidelerin çoğu böyle birden komplekse kapılıp yersiz Eleştirilere laf sokmalara başvuruyorlar .... Sen başın dik dur yüz verme mesafeli ol çünkü sen ne yaparsan yap o eleştirmeye devam edecek ...

bende tipik patavatsiz bir kayinvalide adayi ve oglu ile bu tarz gecinip gidiyorum canim :KK70:

mesajin her kosesinden belli oluyor ki sevmemek degil, yapisi bu AMA azicik kendinide frenlesin, yapma birdaha yemek falan birsey dersede ben yapinca rahatsiz oluyorsun anne mikrop tukuruk kayar diye rahat hissetmiyorum bende dersin

esinde cok bilmesin, eger ogluna deger veriyorsa gelininede veriyorsa azicik agzindan cikani dusunsun.. ben boyleyim demek cok kolay....e bizde kiziyoruz bizde boyleyiz ozaman

analarini oldugu gibi kabul ediyorlarsa bizide kabul etsinler bi zahmet :)

ben sizi takdir ettim, iyi bi es iyi bi gelin olmak icin cabalamissiniz ama karsi tarafin yaptigi hadsizlikten baska bisi degil. bundan sonra hareketlerinizi ona gore duzenleyin, deger gordugunuz kadar verin,fazlasi insanlarin siniri asmasina sebep oluyor ...

Aman bosver. Benimkide habire elini yikadinmi, tencereyi calkaladinmi kullanmadan once, bicagi kullanmadan once bir yika gibi sorar soyler durur. Ilk baslarda cinnet geciriyordum. Artik kendimden supelenmeye basladim ben gercekten pismiyim diye. Ona gore ben ne temizlik yaparim, ne yemek yaparim, ne kahvalti hazirlarim.. :confused:Ne yaptin diye sorarim, sildigi tabloya kadar anlatir, orayi temizledim burayi sildim guzelce. Insan bir seyden sonra bunaliyor ve aliniyor. Ama vallahi artik takmiyorum. Artik agzimida aciyorum.

X