Ben mi Kayınvalidemi yanlış anlıyorum acaba?

kızlar artık gına geldi bari sizlere sorayım, sorun bendeyse düzelteyim dedim. Benim kayınvalidem patavatsız bir bayan. Her yerde her istediğini söyleyebileceğini düşünür. Beni seviyor mu sevmiyor mu bir türlü algılayamadım.

Fakat evlendikten sonra, hatta önceleri de hep bir şekilde beni eleştirmeye çalıştı. Yani gelmiyorsun, gitmiyorsun, aramıyorsun, sormuyorsun! hiç durmadan hep konuşuyor. üstelik, Allah sana göz, kaş vermiş ama işte boy vermemiş.Yok yüzün güzel ama işte popon büyük. Yok bence sen babana benziyosun hahah bıyık koysak tam erkek.

Onu da geçtim, geçen erkenden okulumdan çıkıp kayınvalideme gittim. canı başemel soslu karnabahar istemiş. Ben de biliyorum yapayım dedim, herneyse bir de çorba yapıyodum, o sırada hani konuşuyor habire, bir ara da ben işte yemek yapılırken maske takılmasını isterim ben de takıyordum da kızım istemedi hani konuşurken tükürüyoruz falan ya o yüzden diyerek maske aradı(hani şu lösemililerin, astımlıların taktığından) bana takmam için. hani kınuşurken tüküren ne bileyim dişleri ayrık olan biri falan olsam yine anlayışla karşılicam. Allahıma çok şükür bulamadı. ama ben onlarla 2 senedir beraberim neredeyse, hiç görmedim ne kızlarının ne kendisinin maske taktığını.
Çok alınıyorum, Çok kırılıyorum.

Eşime anlattım, sen onu yanlış anlıyorsun, sevmezse ben bilirim, onun huyu böyle seni seviyor merak etme diyor.
ne yapacağımı , nasıl davranacağımı da bilmiyorum artık :KK43:
uzun oldu kusuruma bakmayın ama işte. :KK43:

canım benim can sıkma :)
önemseme...

temkinli ol..

açık verme..

eşin zamanla gerçeği görür..onu sıkboğaz etme...

beğenmiosa k.v. den yapma..
ama kaba olma güler yüzlü anlayışlı ol ama bildiğini oku ve dik dur bence...

canım benim can sıkma :)
önemseme...

temkinli ol..

açık verme..

eşin zamanla gerçeği görür..onu sıkboğaz etme...

beğenmiosa k.v. den yapma..
ama kaba olma güler yüzlü anlayışlı ol ama bildiğini oku ve dik dur bence...

canım çok teşekkürler. dediğin gibi özellikle eşimi bu konuda konuşarak sıkmak yerine görerek anlamasını bekliyorum. inş. zamanla düzelicek .

canım çok teşekkürler. dediğin gibi özellikle eşimi bu konuda konuşarak sıkmak yerine görerek anlamasını bekliyorum. inş. zamanla düzelicek .

düzelir :)
emin ol..
çünkü kimse ailesinin olumsuzluğunu görmek istemez..
sen söyledikçe korumaya geçer veyA SENii suçlar ama sen anlatmazsan ya da az anlatırsan o anlar zamanla :))

erkeklerin bazı şeyleri görmesi zaman alır..

ama sen ne olrsa olsn eşimin ailesidir diyerek gül yüzlerine...

anlican gül geç iyi görün keyfine bak....

mutlu ol inandına :))

Madem tavırları hoşunuza gitmiyor, patavatsız geliyor gitmeyin siz de, bırakın canı ne çekerse çeksin. Nişanlıyım k.validem aramadığımı sormadığımı söyler. Ama ben bu durumdan rahatsız olup tam tersi davranmıyorum. Telefonla konuşmayı çok sevmiyorum diyorum, vaktim olmuyor diyorum (ki gerçekten de gün boyu nadiren telefonlarımı açabiliyorum) iş bitiyor.

Görümcem aniden söz yaptı, hafta içi akşam üstelik, işyerime çok ters bir mesafedeler. Eve gittim, giyin çık derken saat epey geç oldu tabii, babam içerde oturuyor (babamın arkadaşının oğlu görümcemin nişanlısı, babam onlarla gitti) kayınvalidem sanki haftasonu, sanki ben bütün gün yatmışım da, ancak mıçımı kaldırmışım gibi kapıdan ayağımı atmamla'' hiç gelmeseydin '' diye laf soktu.

Gelmeyedebilirdim, çünkü bugün Pazartesi ve ben çalışıyorum dedim..

Herkesin gönlünü yapamazsınız, sizi sevmiyorsa çok daha iyi olmaya çalışarak, herşeyi siğneye çekerekte bişeyi elde edemezsiniz. Sadece millet için pervane olduğunuzla kalır, gene de yaranamazsınız..

Konunu soradan düzenleyip silmişsin ama malesef alıntılar kabak gibi ortada. Kayınvalidene evlenmeden öne ki söylediklerini hiç doğru bulmadım. İstemiyorum dese, sizi seven, sizinle yuva kurmanın hayalini kuran adamı terkedecektiniz yani öylemi? Hiç bir açıklama yapmadan. Siz onunla mı evleniyorsunuz annesiyle mi? Siz eşinizi sevdiğinize emin misiniz?
Siz elinize o kozu vermişsiniz kayınvalideniz artık sizi umursamaz bile. Ne demek ya ayrılırım isterseniz çok ezik durmuşsunuz karşısında üzgünüm.

Madem tavırları hoşunuza gitmiyor, patavatsız geliyor gitmeyin siz de, bırakın canı ne çekerse çeksin. Nişanlıyım k.validem aramadığımı sormadığımı söyler. Ama ben bu durumdan rahatsız olup tam tersi davranmıyorum. Telefonla konuşmayı çok sevmiyorum diyorum, vaktim olmuyor diyorum (ki gerçekten de gün boyu nadiren telefonlarımı açabiliyorum) iş bitiyor.

Görümcem aniden söz yaptı, hafta içi akşam üstelik, işyerime çok ters bir mesafedeler. Eve gittim, giyin çık derken saat epey geç oldu tabii, babam içerde oturuyor (babamın arkadaşının oğlu görümcemin nişanlısı, babam onlarla gitti) kayınvalidem sanki haftasonu, sanki ben bütün gün yatmışım da, ancak mıçımı kaldırmışım gibi kapıdan ayağımı atmamla'' hiç gelmeseydin '' diye laf soktu.

Gelmeyedebilirdim, çünkü bugün Pazartesi ve ben çalışıyorum dedim..

Herkesin gönlünü yapamazsınız, sizi sevmiyorsa çok daha iyi olmaya çalışarak, herşeyi siğneye çekerekte bişeyi elde edemezsiniz. Sadece millet için pervane olduğunuzla kalır, gene de yaranamazsınız..

ne güzel durmuşsun..
ezdirmemişsin kendini...

Bazı insanların huyudur herkesi, herşeyi eleştirmek.
Anne, kayınvalide, teyze, hala, komşu, arkadaş, evlat olmuş farketmez.
Kendileri mükemmel, başkaları kusurludur.

aşırı sinir bozucu...valla bana böyle davransa işte ne bileyim giydiğin yakışmamış falan yaptığın yemek olmamış yada aaa masken yok anne nasıl yemek yapıyorsun filan......aynı onun davrandığı gibi davranırdım..ama tabi bunları çaktırmadan güler yüzle söylemen lazım...

Konunu soradan düzenleyip silmişsin ama malesef alıntılar kabak gibi ortada. Kayınvalidene evlenmeden öne ki söylediklerini hiç doğru bulmadım. İstemiyorum dese, sizi seven, sizinle yuva kurmanın hayalini kuran adamı terkedecektiniz yani öylemi? Hiç bir açıklama yapmadan. Siz onunla mı evleniyorsunuz annesiyle mi? Siz eşinizi sevdiğinize emin misiniz?
Siz elinize o kozu vermişsiniz kayınvalideniz artık sizi umursamaz bile. Ne demek ya ayrılırım isterseniz çok ezik durmuşsunuz karşısında üzgünüm.
teşekkürler.

üzülmenizi gerektirecek büyüklükte bir olay göremedim ben :)
ufak tefek sıkıntılar bunlar görmemezlikten gelin ve en önemlisi böyle ufak mevzularda eşinize dert yanmayın sonra ufak ufak birikir gerçekten k.validenizin haksız olduğu bi konuda ağzınızı açtığınızda suçlu olursunuz .

sevmezse ne olacak yani dünyanın sonu mu bende sevmem olur biter ... bana bunları söylese bende patır pattır cevap veririm ne demek popon büyük bıyık taksan erkek falan :d

Üzgünüm ama sen onun seni yönetme yetkisini ona vermiş beni beğenmiyorsanız ayrılırım demişsin oda seni böyle ezmeye çalışır

Ne insanlar var ya. Sizinle ne alıp veremediği var ki kayınvalıdenizin. Bir insan bir insana böyle davranıyorsa muhakkak bir yaşanmışlık ve yahut sevgisizlik vardır yani. İlla gelin-kaynana ilişkisi olması gerekmıyor. Çok garip hakikaten.. :/ Çok yüz göstermeyin bence. Gerekirse anne konuşmalarına dikkat edersen sevinirim uslubuyla konuşabilirsiniz. Ama ne olursa olsun bu kim olursa olsun başkalarına göre hayatınızı şekillendirmeyin. Herkes haddını ve yerini bildikten sonra kimse de sevdiği adamdan ayrılmak zorunda kalmaz. Yerini bilmiyorsalarda gözlerine sokacaksın o zaman. Yapıcak bir şey yok.

Eşinin yanındayken çok iyi davran. Başbaşayken tamamen o yokmuş gibi yap. Birak o senden asılsız yere sikayet etmiş olsun.

Bi silkelen kendine gel bence... O kim oluyorda senin hayatında olacak olana karar veriyor anlamadım. Ona göre mi yaşayacaksın sen ki soruyorsun istersen ayrılırım falan.. Peh peh peh... Bu kafayla daha çok konu açarsın canım sen.. Ezdirmeyin kendinizi şu üç kuruşluk insanlara yaaa. Herkes yerini bilsin.

Neden mesajından bazı kısımları cıkardın onu anlamadım. Yazıyorsan arkasında dur. Evet bencede eşinden sırf kayınvaliden seni beğenmedi diye vazgeçebilecek olman çok saçma. Ama kayınvalidende de sorun var. Eşin şimdilik iki tarafı da idare edip kavga olmasını önlemek istiyor gibi. Bana kalırsa kayınvalidenin yaptıkları normal değil.

kızlar artık gına geldi bari sizlere sorayım, sorun bendeyse düzelteyim dedim. Benim kayınvalidem patavatsız bir bayan. Her yerde her istediğini söyleyebileceğini düşünür. Beni seviyor mu sevmiyor mu bir türlü algılayamadım.

Fakat evlendikten sonra, hatta önceleri de hep bir şekilde beni eleştirmeye çalıştı. Yani gelmiyorsun, gitmiyorsun, aramıyorsun, sormuyorsun! hiç durmadan hep konuşuyor. üstelik, Allah sana göz, kaş vermiş ama işte boy vermemiş.Yok yüzün güzel ama işte popon büyük. Yok bence sen babana benziyosun hahah bıyık koysak tam erkek.

Onu da geçtim, geçen erkenden okulumdan çıkıp kayınvalideme gittim. canı başemel soslu karnabahar istemiş. Ben de biliyorum yapayım dedim, herneyse bir de çorba yapıyodum, o sırada hani konuşuyor habire, bir ara da ben işte yemek yapılırken maske takılmasını isterim ben de takıyordum da kızım istemedi hani konuşurken tükürüyoruz falan ya o yüzden diyerek maske aradı(hani şu lösemililerin, astımlıların taktığından) bana takmam için. hani kınuşurken tüküren ne bileyim dişleri ayrık olan biri falan olsam yine anlayışla karşılicam. Allahıma çok şükür bulamadı. ama ben onlarla 2 senedir beraberim neredeyse, hiç görmedim ne kızlarının ne kendisinin maske taktığını.
Çok alınıyorum, Çok kırılıyorum.

Eşime anlattım, sen onu yanlış anlıyorsun, sevmezse ben bilirim, onun huyu böyle seni seviyor merak etme diyor.
ne yapacağımı , nasıl davranacağımı da bilmiyorum artık :KK43:
uzun oldu kusuruma bakmayın ama işte. :KK43:
Ne güzel işte sende ona her düşündüğünü pat diye söyleeee :KK62:

X