Ben mi Kayınvalidemi yanlış anlıyorum acaba?

hijabiqueen

İstanbul mu
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
771
484
kızlar artık gına geldi bari sizlere sorayım, sorun bendeyse düzelteyim dedim. Benim kayınvalidem patavatsız bir bayan. Her yerde her istediğini söyleyebileceğini düşünür. Beni seviyor mu sevmiyor mu bir türlü algılayamadım.

Fakat evlendikten sonra, hatta önceleri de hep bir şekilde beni eleştirmeye çalıştı. Yani gelmiyorsun, gitmiyorsun, aramıyorsun, sormuyorsun! hiç durmadan hep konuşuyor. üstelik, Allah sana göz, kaş vermiş ama işte boy vermemiş.Yok yüzün güzel ama işte popon büyük. Yok bence sen babana benziyosun hahah bıyık koysak tam erkek.

Onu da geçtim, geçen erkenden okulumdan çıkıp kayınvalideme gittim. canı başemel soslu karnabahar istemiş. Ben de biliyorum yapayım dedim, herneyse bir de çorba yapıyodum, o sırada hani konuşuyor habire, bir ara da ben işte yemek yapılırken maske takılmasını isterim ben de takıyordum da kızım istemedi hani konuşurken tükürüyoruz falan ya o yüzden diyerek maske aradı(hani şu lösemililerin, astımlıların taktığından) bana takmam için. hani kınuşurken tüküren ne bileyim dişleri ayrık olan biri falan olsam yine anlayışla karşılicam. Allahıma çok şükür bulamadı. ama ben onlarla 2 senedir beraberim neredeyse, hiç görmedim ne kızlarının ne kendisinin maske taktığını.
Çok alınıyorum, Çok kırılıyorum.

Eşime anlattım, sen onu yanlış anlıyorsun, sevmezse ben bilirim, onun huyu böyle seni seviyor merak etme diyor.
ne yapacağımı , nasıl davranacağımı da bilmiyorum artık
uzun oldu kusuruma bakmayın ama işte.

Son düzenleme:
Kırmızıyla boyadığım yer var ya,inan ordan sonrasını okumadım.Gerek yok.Ben hayatımda ilk defa böyle bişryele karşılaştım.Bir insan yuva kuruyor.Hergün aynı yastığa baş koyacağı,aynı çatı altında yaşlanacağı,evlatlar büyüteceği kocasının nasıl olduğu onun fikri,onun beğenip beğenmemesi önemli değil,de anasının ne düşünüdğü mü önemli.Anasıyla git yaşa o zaman.Allah akıl fikir versin.Kaynanaya şirin görünmek için,yalakalığın dibini bulmuşsun.

Esinin tepkisi ne tum bu olanlara ?

Kaynana seni istemiyor tamamda , ama cok soguk espiriler yapiyor bir ikikez agzinin payini ver ve arana mesafe koy..
Senle konusurken ikikez dusunsun bence terbiyesiz ya..

ben onu bana karşı fikrini öğrenmek amacıyla söyledim daha çok, yalakalıkla bir alakası yok yani. yanlış anlamışsınız

Ay niye istemiyosa ayrılıyorun onu anlamadım. İstemiyorsa onun sorunu görüşmezsin yada maske takmanı istiyorsa sende yemek yapma bir daha aa ne sinir bozucu bişey

ben onu bana karşı fikrini öğrenmek amacıyla söyledim daha çok, yalakalıkla bir alakası yok yani. yanlış anlamışsınız
Gayet açık ve net anladım.Sen kaynanaya beni beğenmediysen aklında biri varsa ayrılırım oğlundan demişsin.Bu laftan sonra kaynanan seni elinde tesbih diye sallar tabi.

kendını sevdırmek ıcın neden cabalıyorsun kı sen onun sevgısınemı muhtacsın? ayrıca kımse kımseyı sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda sızın fızıkı ozellıklerınıze hakaret eden bır ınsana nasıl olursa yaranmaya calısıyorsunuz hala anlayamadım doğrusu

Siz başta kv cok ciddiye alıp onemsediginizi belli etmissiniz!!!Bu ne bu kadar abartip üstüne dusmeyin kadinda sizi böyle oynatir işte. Hic takmayin onu sana biseymi diyo şaka yollu herseyi söyleyin. Kadın çok akilliymis anlamış senin dusuncelerini ona gore davraniyor..

O nasıl laf yahu istemiyorsanız ben çocuğunuzdan ayrılırım ne demek bunu nasıl diyebildiniz ben anlayamadım insan evleneceği yuva kuracağı adam için bunu der mi? kime ne annesi istemezse istemesin ben sevdim kocam beni sevdi baskasına söz mü düşer kızdım size bu konuda kayınvalidenize gelince o da bir tuhaf görüşmeyin neden görüşüyorsunuz eşinizle paylaşın bu durumu insan olan anlar zaten anlattıklarınız normal bir insanın diyeceği laflar hareketler değil

ayrıca esını çok sevseydın kayınvalıdene sız ıstemıyorsanız ben ayrılırım demezdın ınsan nasıl ayrılır sevdiği kişiden yahu??

Açık açık gel bana karış demişsin canım. Beni yönet, sen ne dersen öyle olsun demişsin. Haliyle o da bunların hakkını vermiş. Tabiki de sevmek sevilmek senim de hakkın, ancak zamanla olur bunlar, saygıyla olur.

Reactions: anu
sizi kızı gibi sevsin diye bukadar zulmüne boyun mu eğilir cooookkk sacmalamissiniz kusura bakmayın.. istemiyorsanız biraz uzak biyere taşının eşinizide ikna ederseniz tabi (gerçi ortada hiç esinizden bahsetmemissiniz o ne düşünüyorsa artık 3. şahıs olarak) ....kısacası kendinizi ezdirmeyin !

Üzgünüm ama yanlış anlamışsın diyemeyeceğim.
Hem annene yaptığı açıklamadan, hem de sana olan tavırlarından besbelli ki gayet olduğu gibi anlamışsın kayınvalideni.
İyi geçinmek lazım ama zorluyorsun olmuyorsa da olmuyor canım.
Söyleseydin ya ben 2 senedir sizinleyim hiç görmedim maske taktığınızı diye.
Hatta kalkıp bi maske alsaydın da al anne sen takta yap deseydin.
İyilik kar etmiyo bazı insanlara, bu da onlardan. Sen elinden geleni yapmışsın. Daha da nafile çaba gösterme derim ben.

Kendi taksn o maskeleri vebali karı düpedüz sevmiyor seni sende uğraşma sevdirmeye si et gitsin

Okurken ben nefret ettim kaynanandan ne biçim insan, bir de kendini sevdirmeye çalışıyosun sevmesin daha iyi ya böyle insandan ne kadar uzak kalırsan o kadar huzurlu olursun.

O sizi sevmedi diye sevdiginiz adamdan mi vazgececktiniz ? Açıkcası cok tuhaf buldum bu sekilde diyaloga girmenizi.. birakin sevmesin mesafeli olun kadın zaten sizden hoşlanmıyor anlattıklarınza göre ne ugrasiyorsunuz ki.. ben olsam maskeyi söylediği an yemek yapmayı da birakirdim. Bir dahada hic yapmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…