Ben mi haksizim acaba ? Esim yine delirtti beni

Merhaba hanimlar.

Esim sag olsun bu hafta da beni sinirlendirecek bir sey buldu. Hic sasmiyor zaten

Gecen hafta 3 gun boyunca aramayan kocam kiskanmaz vs neyse konustuk iletisim su bu derken gecti. Gelelim bu haftasonuna

Pazar gunu yani dun ben izinaldim 20 gun yokum ailemin yanina gidicem 1 yildir giymedim cok ozledim neyse dun son gunumuzdu. Istedim ki sabah kalkalim gezelim guzel vakit gecirelim vs derken. Sabah bir uyandim bizimki erkenden kalmis dizi acmis bakiyor. Neyse biraz oyalandim is guc derken bitmedi o diziiiiii bitmedii ve ben uyurken oyle bir ses acmis ki tv nin sesine uyanip gelmistim

Sonra salona gectim. Dedim kisu tv nin sesini kis cok yuksek dedim kismadi ikinci kez soyledim kisti. Dayanamadim dedim ki:
Niyebu kadar aciyorsun ki sesini icerde uyuyorum dedim biraz saygi lutfen dedim keske kapiyi kapatsaydin ses gelmezdi dedim . Sen misin bunu diyen

Vay efendim kapayi kapatsaymis ben yanlis anlarmisim.Ne varmis sesinde gayet normalmis. Nasil kisilik sahibi olsun sen boyle soyleboyle susmadii susmadi bende kizdim ne diyosun sen diye sonra jalktim gittim odadan oydu buydu derken saat aksam 5oldu halaaaaaa dizi izliyor inadina sirf

Aslinda tv yi beraber izleriz oetak dizilerimiz vardir. Bu isledigi diziyi oldum olasi hic sevmem. Inadina bakti adammm yaaa aksamlar oldu halaaaaaa.

Giyindim tam cikiyorum. Dedim ki sen delisin normal degilsin dedim yaa sabahtan aksama kadar hemde bak bak hatta tv nin icine gir dedim ciktim gittim.

Hic ne aradine sordu. Oyle sinirlendim ki anlatamam tabi ki ozel alani olacak anliyorum ama sanki ben baskiciyim sanki ben kotu kisilikligim gibi bana olmadik sebeblerle gelip beni cok kirdi cok sasirdim.

Son gunumuz yaa oylece gecyi gunumuz aksamda beni sucladi anlayissiz misim ne varmis dii izlerse kafa orda.

Simdi ne ben onla ne de ben onla konusmuyorum. Kirici olduk birbirimize kirici konustuk ama cidden cok kizdim. Bende mi hata

İlk defa bir konunda eşini haklı buldum.
Eşinle planlarını daha önce paylaştın mı bilmiyorum ama, gereksiz tepki vermişsin.

niyet okumak gibi olmasın ama ben sizin sonunuzu göremiyorum tüm konularını okudum bazılarına yorum yaptım, seni çok beğeniyorum mantıklı ve makul buluyorum bu adam yavaştan seni de değiştiriyor huysuz bir kadına dönüşüyosun

niyet okumak gibi olmasın ama ben sizin sonunuzu göremiyorum tüm konularını okudum bazılarına yorum yaptım, seni çok beğeniyorum mantıklı ve makul buluyorum bu adam yavaştan seni de değiştiriyor huysuz bir kadına dönüşüyosun
Kendi de soyler zaten mutsuzum mutsuz ediyorum der. Ben boyle degildim sinir krizleri geciriyorum bazen cok gicikoluyorum ona bazen hayatimdan cik git diye haykiriyorum ama yapamiyorum. Bazende mutluoluyorum onunla arada kalmislik cok kotu bir durum. Beni oyle soguttu ki bazen farkinda bile olmuyorum. Bana gecen hafta. Srn artik bana gicik oluyorsun surekli nettesin ilgin azaldi diye ama benden mi acaba diye dusunemiyor. Bazen ben bile kendime inanamiyorum. Sallamadigim seyler simdilerde takar oldum. Bu 20 gun aile ziyareti bana iyi gelecek ins

Tatlım diğer konularınıda biliyorum, sizin en büyük sorununuz birbirinizle iletişim kuramamak. Eşin zaten seni ev arkadası olarak görüyor sanırım, değişmez bu adam sen fazla beklentiye girme

Siz artık ufacık şeyleri o kadar çok büyütüyorsunuz ki ne yapsanız batıyor. Biraz relax ol git ailenle tatilin tadını çıkar.Bırak ne yaparsa yapsın.

Ben sizin iletişim sorununuz var diye yorum yapacaktim ki yorumları okuyunca anladım gerçekten öylemiş.büyük bir sorun yok ama ilgi sevgi tatlı sözler eksik sanki.siz başka şeylerde var demişsiniz onlara dolmuşsunuz adamin ilgisizligiyle patlamışsiniz.

yahu sertec bu kadar sorunluysa ıstemıyorsan bosan gıtsın. :KK59: sureklı konu sureklı konu:cool: biz bıktık sen bıkmadın :KK14:

Kocam bana diziyi yüksek sesle izledim diye kavga ettik sonra da izlemeye devam ettim diye " delisin normal değilsin" diyecek kapıyı çarpıp çıkacak! Bunun derdi ne acaba geldiler mi derim, bi de okkalıca bi kavga ederim. Kim deli kim anormal diye. Nptın bacım sen allasen? Bunlar hep beklentiden oluyo. Son günümüz diye gezeriz tozarız diye düşünmüşsün ya, adam düşünmemiş demekki. Oraya buraya bahane bulmak yerine bunu dile getirseydin ya. Kusura bakma tatlım, hep senden ötürü...

eşine birlikte geçireceğinizi o günü demedin anlaşılan bu tavrı sergilediğine göre ayrıca birazcık sert durmuşsun sinirlenmişsin sende haklısın kendince ama sesini kısınca eşin keşke devamını getirmeseydin anlaşılan ondada inat varki tepki göstermiş...

Allah'tan erkekler ince düşünemiyor muhabbetimiz var, yoksa nasıl aklayacağız onları?

Bir insan eşiyle uzun zaman ayrı kalacaksa ve son günü onunla geçirmeyi akıl edememişse bu ince düşünememesinden değil, umursamazlığındandır.

Yok yere gerginlik çıkartmışsınız. Günü beraber geçirmek istemişsiniz,uyanmanız iyi olmuş bu anlamda. Huzursuzluk olmasaydı kalan saatleri iyi gecirebilirdiniz. Uyanmış vakit geçirmek için dizi izlemeye başlamış,sizi kasten uyandırmamış. Dizinin bitmesini beklemek yerine,hadi gel kahvaltı yapalım yada ne yapmak istiyorsanız günün geri kalaninda onu teklif etseydiniz ve eşiniz buna rağmen dizi izlemeye devam etseydi hak verirdim size ama şu durumda haklı bulamadım.

Allah'tan erkekler ince düşünemiyor muhabbetimiz var, yoksa nasıl aklayacağız onları?

Bir insan eşiyle uzun zaman ayrı kalacaksa ve son günü onunla geçirmeyi akıl edememişse bu ince düşünememesinden değil, umursamazlığındandır.

bence de.
eşinin ailesiyle geçireceği günleri zehir etmek istedi belki de. kocası karısını mutsuz etmek için çabalıyor gibi. yoksa akşama kadar dizi izlemek anormal bence eşi evden ayrılan bir erkek için.

X