- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- Konu Sahibi Fulyacennet16
Merhaba hanimlar.
Esim sag olsun bu hafta da beni sinirlendirecek bir sey buldu. Hic sasmiyor zaten
Gecen hafta 3 gun boyunca aramayan kocam kiskanmaz vs neyse konustuk iletisim su bu derken gecti. Gelelim bu haftasonuna
Pazar gunu yani dun ben izinaldim 20 gun yokum ailemin yanina gidicem 1 yildir giymedim cok ozledim neyse dun son gunumuzdu. Istedim ki sabah kalkalim gezelim guzel vakit gecirelim vs derken. Sabah bir uyandim bizimki erkenden kalmis dizi acmis bakiyor. Neyse biraz oyalandim is guc derken bitmedi o diziiiiii bitmedii ve ben uyurken oyle bir ses acmis ki tv nin sesine uyanip gelmistim
Sonra salona gectim. Dedim kisu tv nin sesini kis cok yuksek dedim kismadi ikinci kez soyledim kisti. Dayanamadim dedim ki:
Niyebu kadar aciyorsun ki sesini icerde uyuyorum dedim biraz saygi lutfen dedim keske kapiyi kapatsaydin ses gelmezdi dedim . Sen misin bunu diyen
Vay efendim kapayi kapatsaymis ben yanlis anlarmisim.Ne varmis sesinde gayet normalmis. Nasil kisilik sahibi olsun sen boyle soyleboyle susmadii susmadi bende kizdim ne diyosun sen diye sonra jalktim gittim odadan oydu buydu derken saat aksam 5oldu halaaaaaa dizi izliyor inadina sirf
Aslinda tv yi beraber izleriz oetak dizilerimiz vardir. Bu isledigi diziyi oldum olasi hic sevmem. Inadina bakti adammm yaaa aksamlar oldu halaaaaaa.
Giyindim tam cikiyorum. Dedim ki sen delisin normal degilsin dedim yaa sabahtan aksama kadar hemde bak bak hatta tv nin icine gir dedim ciktim gittim.
Hic ne aradine sordu. Oyle sinirlendim ki anlatamam tabi ki ozel alani olacak anliyorum ama sanki ben baskiciyim sanki ben kotu kisilikligim gibi bana olmadik sebeblerle gelip beni cok kirdi cok sasirdim.
Son gunumuz yaa oylece gecyi gunumuz aksamda beni sucladi anlayissiz misim ne varmis dii izlerse kafa orda.
Simdi ne ben onla ne de ben onla konusmuyorum. Kirici olduk birbirimize kirici konustuk ama cidden cok kizdim. Bende mi hata
İlk defa bir konunda eşini haklı buldum.
Eşinle planlarını daha önce paylaştın mı bilmiyorum ama, gereksiz tepki vermişsin.