Ben mi fazla ilgi bekliyorum sizce?

Herkesin evliligi kendine canim bence hic baskasiyla kiyaslama. Ne yapacaksin odunsa da senin odunun . sadece bebegini dusun bence bebek olduktan sonra yardim etmesi daha onemli ki 2. Bebeginiz sen daha iyi bilirsin bunu. Saglikla al kucagina insallah

Yapabildiklerinizi kendiniz yapın hele, sonrasına yaparsınız nazınızı, niyazınızı. Her haltı adamdan beklerseniz gerçekten istediklerinizin ciddiyetini anlamaz
Siz hamilelik yaşamadınız heralde. Zaten zor olan ilk 3 ayı bulantı kusma tiksinme herşey bu aylarda oluyor.. Sonra herşeyi yaparım da yerimde inşallah. Kaldı ki ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım naz niyaz yapıcak olsam ozaman yapardım. Midemi alt üst ediyor o bulaşıklardaki yemek artıkları

Adam bence normalde naısl davranıyorsa şimdi de öyle davranıyor gibi geldi bana.
Daha özenli olmasını bekliyorsunuz haklı olarak ama söylemekten başka yolu yok gibi.
Fıstıklı baklava yoksa cevizli al o da yoksa x tatlısını al boş gelme falan diyin

Valla oyle demek lazim yoksa gercekten bazen dusunemiyorlar

Hamileliğin verdiği bir hassasiyet dönemide oluyor alınganlık vs gibi daha fazla ilgi görmek istiyor insan.Ben çok iyi anlıyorum sizi ama erkekler işte:) cevremde gordugum cogu erkek böyle rahat olun bence takmayın bu tarz şeyleri.

Erkekler düz mantiktir. Mesela baklava yoksa yok. Bide biraz korkuda var bazen "simdi bisey alirim onuda begenmez, en iyisi hic bisey almamak". Ondan dolayi marketten bisey alincaksa ben önceden bile alternatif veriyorum esime, "yoksa sunu al" diye.

Ve anotomileri farkli oldugu icin empatide yapamiyorlar. Senin migde bulantin nasil bir his bilmiyor. Ona sorsak yeterici kadar seyler yapmis oluyor. Mesela pizzayi aldim, daha ne olsun? Diye düsünüyordur.

Yani yapabilcegin tek sey sik sik hatirlatmak ve dedigim gibi alternatif sunmak. Ha bide sen esine birsey yaptiginda, gözüne sokarak degilde, iste yumusak bir sekilde "bak nasil hosuna gitti dimi, iste bende bazen ben söylemeden seninde birseyler yapmani istiyorum askim" de ki empati yapabilsin.

Banada normal zamanda gosterılmeyen ılgı hamıleyken gosterılırce cok ayar oluyorum. İnsan ınsana bebek tasıdıgı ıcın mı saygı duyar ılgı gosterır. Normalde ılgılı saygılı olur bebek olunca extra saygılı ılgılı olur. Esınıze hamılelık hormonlarımdan dolayı uyuz oldum suan cunku kendı esımede uyuz oluyorum herkese uyuz oluyorum bılmıyorum nolcak sonumuz

3. Hamileliğim, 3 ünde de ilk 3 ay 4-5 kilo verdim.
Öyle sizin gibi dışarıdan falan da asla yiyemezdim.
Hele fıstık sarma vs diyorsunuz...
Peynir ekmegi midemde tutabildiğime şükrediyordum.
Demem o ki,
Bulantı, tiksinme nedir bilirim, merak etmeyin.
Aynı bulantı tiksinmenin telefonla tüp söyleyememeye engel olmadığını da bilirim.
O yüzden evet fazla ilgi bekliyorsunuz. Yapabildiklerinizi yapın, yapamadıklarınız için yardım isteyin ki ciddiye alının.

Şimdi bulantı tiksinmeyle tüp söyleyememeyi nasıl bağdaştırdınız ben onu anlamadım. Ben orda eşimin tavrını anlattım zaten. Evde yapabilsem yaparım yapıyodum ama sonuçta ceviz,muz baklava bunlar dışardan alınacak şeyler ve her dakika şunu al bunu al demiyorum ki eşime ciddiye almasın. Şu 2 gündür tatlıdanda tiksindim çubuk krakerle besleniyorum resmen. Desem de haklıyım markete bile gidemiyorum cunku. Uzak... mecbur onun alması lazım.
Kahvaltılık yiyebilsem sabah yerim almıyor midem adam daha onu ye bunu ye diyor..

Ya bazen kendimi şizofren gibi hissediyorum.
İki paragraf tüp yazmışsınız, eşinizi arayıp ona söyleyene kadar tüpçüyü arasaydınız, yapabildiğiniz işleri kendiniz yapın deyince tüple ne alaka diyorsunuz. Ben mi uydurdum şimdi tüpü?
Aha yazmışsınız işte.
Her neyse.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…