Anlattiklariniza bakilirsa evet esiniz biraz ilgisiz gibi..ilk cocuk mu belki farkina varamamisir olayin ciddiyetinin,yeni hamileymissiniz..Kızlar selam. Yanlış anlamayın kendime dert aramıyorum sadece herkesin eşi mi böyle merak ediyorum.
Ben yeni hamileyim. Ama eşimde hiç bi değişim yok. Mesela bugün tüp bitti, tüpcüyü ara dedim akşama kadar noterde işleri vardı arayamadı anlıyorum. Doldurmak için de gelmedi. Zaten yaptığımı yiyemiyorum da. Fırında bişeyler yaparak idare ettim. Kahvaltı vs yapamıyorum içim almıyor. Sulu yemekte öyle.
Bana diyo ki annemlerde yapıver yada orda ye bugünlük. Gitmedim ne işim var aç kalırım daha iyi. Tüpcüyü aramak için bile gitmedim. İşim düşünce gitmiş gibi olmak istemem küs gibiyiz zaten muhattap olmak istemiyorum .
Ha çabalasam hallederdim tüp işini sanırım benimde işime gelmedi.
Yemek yaptır gelirken dedim. Çünkü tüp olsada ben cidden yaptığımı yiyemiyorum. Yerimden kalkmak istemiyorum bi yandan kızımla ilgilenmeye çalışıyorum. Mutfağa girince hiçbirsey görmesem bile midem kalkıyor.
Şu hazır pizzalardan almıştı kendine bana diyo ki ondan yemez misin ( salam sucuktan tiksindiğimi de biliyor o karışık şeyi nasıl yiyceksem) hayır dedim. Tamam ben kendime onu yaparım sana Meyve suyu alıyım kahvaltılık ye diyor bu seferde. Peynir yumurta yiyemiyorum kızlar zaten. Araba yokmuş lokantaya nasıl inecekmiş derdi buymuş. Buarada maaş aldı 3 milyar var cebinde. Parası yok değil. Buarada alacağı lokanta da amcasının yani güvenilir yer sağlıklı herşey.
3-4 gün öncede şu fıstık sarma denilen baklavadan istedim. Pastanede yokmuş. E o yoksa insan bari alternatif başka bişeyler alır evde o tarz bişey olmadığınıda biliyor. Aç kalınca da aşırı midem yanıyor.
İnsan eşim hamile, şunları alıyım yesin felan demez mi? Hep ben mi diyicem ceviz al bebeğe iyi gelir, muz al şunu al diye.
Buarada kendim de alabilirim ki aldım dün markete gittik. Ama ben eşimden bekliyorum ki gördüğünüz gibi bugün yaptığına sinir oldum.
Çok mu ilgi bekliyorum ben? Canımın istediği şeyi söylüyorum bana daha şunu yesen bunu yesen diyor. Otobüse binse yarım saat sürmez alıp gelmesi.
Sizce haksız mıyım.. çok ufak bi konu. Dert bile değil belki ama yorum almak istedim.
Hayır 2. Aslında . Biraz da surpriz oldu bu bebek ama istiyordu kendisi zaten ben ise daha kendime gelemedim şok etkisindeyim. Bide ilk hamileliğim daha kolay geçti sadece uyuyordum. gene uyku var ama bulantı tiksinme aşırı var çoğu şeyi yiyemiyorumAnlattiklariniza bakilirsa evet esiniz biraz ilgisiz gibi..ilk cocuk mu belki farkina varamamisir olayin ciddiyetinin,yeni hamileymissiniz..
Evet aslında saçma bencede :)ama diyorum ya işime gelmedi sanırım .Tüpü aramak icin esinizi beklemeniz saçma tabiki
Diğerleri normal gibi
Benim hamileyken canim hic bir sey cekmedi. O yüzden bilmiyorum bu durumlari. Ama fıstık sarma cekiyorsa ya alip getirmesini beklerim. Ya da veririm netten siparis getirirler ayağıma. Cok önemli değil yani almis almamis.
Haha aynen ya çok fazla beklentiye giriyorum eşim genelde de odun zaten.Erkeklerin içinden gelmiyor maalesef bu tür incelikler. Boşyere beklentiye girip hayal kırıklığına uğramayın, adamlar bildiğin odun
Aslında hatırladığım kadarıyla gene ben diyodum şunu al bunu al diyeİlk hamileliginizde çok mu uzerinize düşmüstu acaba o yuzden mi suan böyle birsey hissediyorsunuz?
Tadinizi kacirmayin:) olur boyle seyler hic hic birimizin esi ilkgunku gibi olmadgi gibi hamileligimiz boyunca da her nazimizi cekemeyebiliyor zaman ilerledikce..ama cok keyfinizi kacirirsa bu durum tatli bir dille biraz daha ilgiye ihtiyac duydugunuzu belirtebilirsiniz.Aslında hatırladığım kadarıyla gene ben diyodum şunu al bunu al diyebazen kendide alıp getiriyordu ama ben bu kadar beklenti içinde değildim yumurta vs herşeyi yiyebiliyordum. Yemekleri kvdem de yiyodum kokuya fazla maruz kalmıyodum.
Şimdi bi kızım daha var ilgi bekleyen ev işi gücü derken de beklentim çok fazla sanırım
Doğru aslında genelde de böyle. Ama dün biz markete giderken annesigil çikolata felan istemiş hemen gitti aldı sanki annesi hamile. Bi an o bile gözüme battı benim isteklerimi erteledigi icin. Yoksa istedigi kadar alsın.Biraz fazla mı beklenti içersindesiniz?
Kaldı ki ilk hamileliğiniz de değilmiş.
Ne bileyim? Belki de ben rahat bir hamilelik geçirdiğim için ve bu duruma fazla bir anlam yüklemediğim için böyle yorumluyorum.
Eşiniz genelde de böyle biriyse fazla dert etmeyin.
Diğer konulara çok bir şey demeyeceğim ama tüp için niye kocanızı bekliyorsunuz?
Çok teşekkür ederim gerçekten hiiiç anlamıyolar ya. Benim ki zaten tam bi odun. Kendi ablası hamileyken ev yemeği hiç yiyemiyomus eşi hep dışardan getiriyomuş. Oda kaynanasıyla altlı üstlü kimse demiyordu kaynanada ye diye. Bende ev yemeği yemek istemiyorum bana annemlerde yiyiver diyo. Ayrıca annesiyle küsüm. Daha hamile olduğumu bile söylemedim .Hamileyken pek anlamiyor bence erkekler. Ben hamileyken aman allahim dedim adamin hic umurunda degil. Ama bebegimiz gelince dunyanin en iyi babasi oldu ve en buyuk destekcim.. Hamileyken insan ilgi bekliyor gercekten. Ama aslinda erkek hic birseyin farkinda olmuyor . kendini uzme canin ne istiyorsa cik al. Tup bittiyse cik disarda kahvalti et bi simit ye bebeginle basbasa.. Bunlara takip uzme kendini. Hayirli olsun bebegin
Galiba sizinki biraz kiyas kaynakli bi beklenti..Çok teşekkür ederim gerçekten hiiiç anlamıyolar ya. Benim ki zaten tam bi odun. Kendi ablası hamileyken ev yemeği hiç yiyemiyomus eşi hep dışardan getiriyomuş. Oda kaynanasıyla altlı üstlü kimse demiyordu kaynanada ye diye. Bende ev yemeği yemek istemiyorum bana annemlerde yiyiver diyo. Ayrıca annesiyle küsüm. Daha hamile olduğumu bile söylemedim .
Ama haksiz sayilmazsiniz.Galiba sizinki biraz kiyas kaynakli bi beklenti..