Ben mi çok ince fikirliğim?kocalarımızın eski sevgilisiyle kankaları görüşür mü?

Mrb arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum. Eşimin çocukluk arkadaşı geçen gece kendini bilmiycek derecede sarhoş olunca ağzından kendinin eşimin eski kız arkadaşıyla görüştüklerini öğrendim. Eşimin gerçekten bu durumdan hbri yokmuş. Evimize rahtça girip çıktığı için bu beni çok üzdü. Eşlerimizin kankları eski kız arkadaşlarıyla görüşmek zorunda mı?bütün gece üzüldüm.
Anladığım kadarıyla normal arkadaş olarak görüşüyorlar ve siz de buna mı üzüldünüz? Yapmayın Allah aşkına vara yoğa üzülüyorsunuz. bahsettiğiniz kişi, kimle arkadaş olursa olur bu sizi ilgilendirmemeli diye düşünüyorum. eşinizin arkadaşlıklarına bile bir noktaya kadar müdahale edebilirsiniz. ha sevgili olsalardı hoş olmazdı, o zaman da sizden ziyade eşiniz bozulurdu nihayetinde kankası ve eski sevgilisi.

İnce fikirli olsa idiniz bu konunun üstünde bile durmazdınız.
Hayır eşinizin arkadaşı eski sevgili ile görüşüyorsa ne olur ki kavrayamadım.
Ben de eski sevgilimin arkadaşları ile görüşüyorum bunda ne gibi bir kötülük olabilir?

Mrb arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum. Eşimin çocukluk arkadaşı geçen gece kendini bilmiycek derecede sarhoş olunca ağzından kendinin eşimin eski kız arkadaşıyla görüştüklerini öğrendim. Eşimin gerçekten bu durumdan hbri yokmuş. Evimize rahtça girip çıktığı için bu beni çok üzdü. Eşlerimizin kankları eski kız arkadaşlarıyla görüşmek zorunda mı?bütün gece üzüldüm.
Kimsenin hayatı sevgili olma durumundan ibaret değildir.Mesela ben eşimle ayrılsam,ortak bi dünya arkadaşımız var.Benim arkadaşlarımla görüşmeyecek mi? Hayat devam ediyor.Senin kocanın zihniyetinde varsa o olmaz başkası olur.

Eşin görüşmemiş arkadaşı görüşmüş.
Bunun sana dert olması ilginç.
Eşim görüşmediği sürece buna bozulmak aklıma bile gelmez.

U benim görümcem görüşüyor ama baya eski kız arkadaşı eşimin. bana inat yapılan bişey de değil. Birkere sinde biz oradayken kızı ve eşini davet etmek istedi görümcem bana sordu bende geçmiş gitmiş buyursun gelsin evli barklı kız dedim. Ama eşim kabul etmedi sonradan bişey olur kafama takarım yada görümcem bir patavatsızlık yapar diye.

Kendime geldim arkadşlar tşk ederim.kendi kabuğunda kendi zihniyetinde yaşayan bi insan olarak çabalıyorum kör tabularımi yıkmak icin.hayata bakış açım değisiyo burdaki paylaşımlarla.an oluyo ki gerçekler tokat gibi vuruyo insanin yuzune bu da hayata dimdik durabilmem icin yardımcı oluyo.ben bu bakış açısıyla bakmamıştım hiç

Eşim görüşüyorsa sıkıntı, ama kankası istediğini yapabilir :KK45:

E şimdi eşinin arkadaşı eşinin eski kız arkadaşından haberler getirirse, sonra onlar bir şekilde görüşmeye başlarsa, sonra birden aslında birbirlerini unutamadıklarını farkedip sizden ayrılmaya onunla olmaya kalkarsa ne olacak. Yapmayın allah aşkına, bu kadar paranoyak olmanın anlamı yok. Sizinle hiç bir bağı olmayan bir insana da müdahale edemezsiniz zaten. Saçma... Bu arada eşimin eski kız arkadaşıyla ben görüşüyorum. İnanın sandığınız kadar tehlikeli olmuyorlar çoğu zaman.

Bosver tatlim esin gorusmesin de kim gorusurse gorussun
Esinle arkadasi arasindaki bir problem canim sen kafani takma

şöyle bi durum yaşamıştım canım: eşimin uzaktan bi akrabası, kv göre kuzeni ama eşimin babasının kuzeninin kızı, baya samimiydi eşimle. yanımdayken arar x ben sizdeyim derdi deli olurdum ama daha ortada söz nişan yok diye sesimi çıkarmazdım. nişandan sonra eşimin teli bendeydi tanımadığım numaradan kayıtlı değil bi mesaj geldi canımlı cicimli bende kıskançlık fazla direk canım derken??? diye mesaj attım ses soluk yok eşim gelince arattım eski bi kız arkadaşıymış tee liseden bi daha mesaj atma canımlı cicimli yazdım bende eşimin telden. akşam o kuzen arkadaşmış bunla eşimi arayıp hesap soruyo niye böyle bişi yaptın ayıp bilmem ne bende ayıpsa ayıp ilişkimizin kuralları var eğer benim başıma gelse nişanlım aynı tepkiyi verirdi bizde böyle ayrıca ilişkimizle ilgili durumlarda hesap sorma hakkın yok! dedim kapadım o günden beri görüşmez bizle ama görüşmezse görüşmesin. neyse ben bu durumda bile kıskançlık yaptığıma göre sanırım sinir olurdum.

Biz eşimle sevgiliyken eşimin yakın arkadaşı eski sevgilisini faceden eklemişti .Bu kız daha öncede facesinde varmış ama eşimle ayrılınca bütün ortak tanıdıkları çıkartmış facesinden.Aradan bir yıl geçince herkesi tekrar eklemeye başlamış hatta eşimin kızkardeşini bile ama kimse kendisinden hazetmediğinden kabul eden olmamış ta ki bu saf arkadaşımıza kadar bunu keşfeden eşim oldu ve hiç sesini çıkatmadan arkadaşını facesinden çıkartı bana da çıkartmamı söyledi .Eşimin arkadaşıda pek şaşırdı :) bana kalsa pek umrum da olmazdı sizinle yada eşinizle aynı ortamlara girmeyeceğine dair bi uyarı verebilirsiniz bence sonradan sinir harbine uğrayınca şaşırmasın :)

İnsanlar arkadaşlıklarını 'sizin medeni durumunuzu' göz önüne alarak kurmuyorlar.
Kurmamaları da gerekir.
Evet, fazla ince fikirlisiniz hatta inceden biraz alıngansınız...

eşinizin kankasının görüşmesinde sıkıntı yok tabiki ama
eşiniz kankasıyla dışarda buluştuğunda o kızda o ortamda bulunursa sıkıntı çıkar :KK70:

Siz biriyle ayrildiginizda ortak tanidiginiz herkesi hayatinizdan cikariyor musunuz? Gayet normal bir durum bence.

X