Ben mi çok ince fikirliğim?kocalarımızın eski sevgilisiyle kankaları görüşür mü?

snglfth84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
97
38
40
Mrb arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum. Eşimin çocukluk arkadaşı geçen gece kendini bilmiycek derecede sarhoş olunca ağzından kendinin eşimin eski kız arkadaşıyla görüştüklerini öğrendim. Eşimin gerçekten bu durumdan hbri yokmuş. Evimize rahtça girip çıktığı için bu beni çok üzdü. Eşlerimizin kankları eski kız arkadaşlarıyla görüşmek zorunda mı?bütün gece üzüldüm.

Görüşsün arkadaşım neden seni üzdü ki ? Bir ilişki bitince arkadaşlara ne oluyo anlamıyorum . Zamanında konuşup , eğlendiğin kişi arkadaşınla anlaşamayınca kötü biri mi oluyor ? Eşin görüşse kızabilirsin , ama arkadaşı? oraya müdahale edemediğimiz için üzülüp kendini yıpratmanın da bi alemi yok.

Eşimin kankası eski kız arkadaşa yazmıyo bu aada arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın.

Son düzenleme:
Eşimin kankası eski kırığa yazmıyo bu aada arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın.
cıkcık
kızı sevmeseniz de eski kırık denmez yahu:)
evlenmeseydiniz siz de eski kırık olcaktınız o halde?
o arkadaşı ile görüşmeyin eğer eşinize kızdan haber yolluyorsa yok onlar kendileri görüşüyorsa
size karışmadıkları müddetçe boşverin bence..

görüşmelerinin ne mahsuru var

Sadece eşinizin görüşeceği insanlara bir derece müdahale edebilirsiniz. Eşinizin arkadaşının kiminle görüşüp kiminle görüşemeyeceğine karışma hakkınız yok malesef.

İçime sinmiyor.evime sık sık gelen giden bi insan.

Biraz tatsız bir durum ama yapacak bir şey yok. Eğer eşinize eski sevgiliden falan haber getirmiyorsa sıkıntı yapmayın. Yani evinize giriş çıkışını engellesesniz bile başka yollardan görüşürler. Siz eşinize güvenin gerisi boş.

Su forumda kocasinin arkadaslarina karisana bir nebze gozum alismisti da, kocasinin arkadasinin arkadaslarina karisanlara pek rastlamisligim yoktur. Bence haddinizi asan meselelere karisiyorsunuz. Elalem arkadasini sizden izin alarak sececek degil ya. Kocaniz ayrildi diye o da mi arkadasligini bitirmeliydi kizla? Bence sadece kendi hayatinizla ilgilenin. Uzulup takacak bir sey yok. Bunun adi ince fikirlilik de degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…