- 2 Nisan 2013
- 330
- 195
- Konu Sahibi sevdagnc19
daha çok değil 22 gün olmuş hatta istersen 1 ay de ama bence yol yakınken dön bu işten..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha çok değil 22 gün olmuş hatta istersen 1 ay de ama bence yol yakınken dön bu işten..
birazda olsa onu tanımışsınızdır onu zorlayan şeyler yapın ozaman dediklerini yavaş yavaş yapmayın bakalım anlık mı söylüyor yoksa yapısı mı bu :) çünkü bazen aldatılan erkekler karşıma çıkan herkesten intikam alırım onları yola getirirm kafasında olabiliyorlar, birde neden aldatıldı buda önemli, tabi siz belki biliyorsunuzdur bunları ama ben fikir olsun diye dedim :)bıraz daha zaman verıcem ona eger olmazsa zaten olcak hersey bellı ama kolay vazgecmeyı sevmiyorum :)
onun ayrılmaması bi anlam ifade etmez cınım sen ayrıldığında olay kendi kendine kapanabilir. psikopat mıdır nedir?
merhaba ;
onceden surekli burdaki konuları okurdum bi gun uyelik acacagım aklıma gelmezdi neyse konuya gireyim.
yeni bi ilişkiye başladım daha cok iyi 22 gun oldu daha.
meseleye geleyim simdı erkek arkadasımla lise de aynı sınıfdaydık . suan ben 19 o 20 yasında..
erkek arkadasımın kız cevresi cok bunu bile bile zaten cıkmaya basladık .
cogu kızla samiyeti kesmiş ama yinede var cevrsınde kızlar faceden ekleyip foto begenmeler filan ama ben bi arkadasıma gitsem hemen hesap sormaya calısıyo nerdesin kac saattir yok dısarımı cıktınız sorguluyo.
beyefendı ben erkegim sen kızsın kafasında .
sımdı sormak ıstedıgım ben buna nasıl davranmalıyım kıskanclık yapınca cok abartıyosun kımseyle konusmuorum onlar arkadasım sen sevgılımsın yerını bıl kendınle bir tutma dıyo onları ama guvenemiyorum sureklı sankı beni aldatıyomus gıbı geliyo.
kavga ettıgımızde o kadar laf soyluyorum hatta ayrıl diyorum ayrılmıyo ben napcam.
not : bıde bunun benden once 2 senelık bı ılışkısı olmus kızbunu aldatmıs . bana sana guvensemde sorgularım dedi .
22 günde normal ilişkilerde kavga edilmez, siz kendinizi aşmışsınız.
Kolay vazgeçmem ne demek allasen, görünen köy kılavuz istemez. Yaşayacakların gayet açık.
Tam zaman aralığı veremiyorum ama bu ilişkiye devam edersen aldatılacaksın %1000... Karakter belli ediyor zaten kendini.
22 günde normal ilişkilerde kavga edilmez, siz kendinizi aşmışsınız.
Kolay vazgeçmem ne demek allasen, görünen köy kılavuz istemez. Yaşayacakların gayet açık.
Tam zaman aralığı veremiyorum ama bu ilişkiye devam edersen aldatılacaksın %1000... Karakter belli ediyor zaten kendini.
bence zaten en cok kavgalar bu aylarda edılır tanıma surecı dıye
Hayır canımcım ilk aylarda kavga edilmez. Adıüstünde cicim aylarıdır onlar. Tanımak için kavga etmeye gerek yok. Tartışmadan da tanıyabilir iki insan birbirini. Ama nedense böyle saçma bir inanış var gençler arasında. İlişki konusunda tecrübeli insanlara sor, araştır. Kavgayla başlayan ilişkilerinin mutlu sonla bitmediğini öğreneceksin onlardan. Büyük aşklar kavgayla başlamaz. Yok öyle bir dünya.
Hani adam kendini saklasa, maske taksa falan herşeyi zaman gösterecek diyebiliriz. Ama bu anlattığın şeylerde adamın zihniyeti çok açık. Ha sen şimdi değil zamanla göreceksin tabi ki bizim şu an gördüklerimizi. Duyguların azalmaya hormonal durumun dengeye gelmeye başlayacak ve farkedeceksin.