ben mi cok abartıyorum ? ( yeni bi ilişki )

İlişkisi var, kızları ekleyip foto beğeniyor sana da göz açtırmıyor kıskançlıktan.
Bence hemen ayrıl, kişi kendinden bilirmiş işi. Kendini kaptırmadan bitir, yarın bir gün çok üzer bu çocuk seni ve eminim değişmezde.

bıraz daha zaman verıcem ona eger olmazsa zaten olcak hersey bellı ama kolay vazgecmeyı sevmiyorum :)
birazda olsa onu tanımışsınızdır onu zorlayan şeyler yapın ozaman dediklerini yavaş yavaş yapmayın bakalım anlık mı söylüyor yoksa yapısı mı bu :) çünkü bazen aldatılan erkekler karşıma çıkan herkesten intikam alırım onları yola getirirm kafasında olabiliyorlar, birde neden aldatıldı buda önemli, tabi siz belki biliyorsunuzdur bunları ama ben fikir olsun diye dedim :)

22 günde normal ilişkilerde kavga edilmez, siz kendinizi aşmışsınız.
Kolay vazgeçmem ne demek allasen, görünen köy kılavuz istemez. Yaşayacakların gayet açık.
Tam zaman aralığı veremiyorum ama bu ilişkiye devam edersen aldatılacaksın %1000... Karakter belli ediyor zaten kendini.

merhaba ;
onceden surekli burdaki konuları okurdum bi gun uyelik acacagım aklıma gelmezdi neyse konuya gireyim.
yeni bi ilişkiye başladım daha cok iyi 22 gun oldu daha.
meseleye geleyim simdı erkek arkadasımla lise de aynı sınıfdaydık . suan ben 19 o 20 yasında..
erkek arkadasımın kız cevresi cok bunu bile bile zaten cıkmaya basladık .
cogu kızla samiyeti kesmiş ama yinede var cevrsınde kızlar faceden ekleyip foto begenmeler filan ama ben bi arkadasıma gitsem hemen hesap sormaya calısıyo nerdesin kac saattir yok dısarımı cıktınız sorguluyo.
beyefendı ben erkegim sen kızsın kafasında .
sımdı sormak ıstedıgım ben buna nasıl davranmalıyım kıskanclık yapınca cok abartıyosun kımseyle konusmuorum onlar arkadasım sen sevgılımsın yerını bıl kendınle bir tutma dıyo onları ama guvenemiyorum sureklı sankı beni aldatıyomus gıbı geliyo.
kavga ettıgımızde o kadar laf soyluyorum hatta ayrıl diyorum ayrılmıyo ben napcam.

not : bıde bunun benden once 2 senelık bı ılışkısı olmus kızbunu aldatmıs . bana sana guvensemde sorgularım dedi .

Bence ben erkeğim sen kızsın kafası çok kötü!! Böyle biriyle şimdiden sorun çıkar bence zaten çıkmaya da başlamış biraz. Ne olursa olsun takmadan ve bu çocuğu test ederek ona teslim olmayarak sürdürebilirsiniz derim...

Kolay vazgeçmem ne demek allasen, görünen köy kılavuz istemez. Yaşayacakların gayet açık.
Tam zaman aralığı veremiyorum ama bu ilişkiye devam edersen aldatılacaksın %1000... Karakter belli ediyor zaten kendini.

zaman gostercek herseyi

bence zaten en cok kavgalar bu aylarda edılır tanıma surecı dıye

bence zaten en cok kavgalar bu aylarda edılır tanıma surecı dıye

Hayır canımcım ilk aylarda kavga edilmez. Adıüstünde cicim aylarıdır onlar. Tanımak için kavga etmeye gerek yok. Tartışmadan da tanıyabilir iki insan birbirini. Ama nedense böyle saçma bir inanış var gençler arasında. İlişki konusunda tecrübeli insanlara sor, araştır. Kavgayla başlayan ilişkilerinin mutlu sonla bitmediğini öğreneceksin onlardan. Büyük aşklar kavgayla başlamaz. Yok öyle bir dünya.

Hani adam kendini saklasa, maske taksa falan herşeyi zaman gösterecek diyebiliriz. Ama bu anlattığın şeylerde adamın zihniyeti çok açık. Ha sen şimdi değil zamanla göreceksin tabi ki bizim şu an gördüklerimizi. Duyguların azalmaya hormonal durumun dengeye gelmeye başlayacak ve farkedeceksin.

Hayır canımcım ilk aylarda kavga edilmez. Adıüstünde cicim aylarıdır onlar. Tanımak için kavga etmeye gerek yok. Tartışmadan da tanıyabilir iki insan birbirini. Ama nedense böyle saçma bir inanış var gençler arasında. İlişki konusunda tecrübeli insanlara sor, araştır. Kavgayla başlayan ilişkilerinin mutlu sonla bitmediğini öğreneceksin onlardan. Büyük aşklar kavgayla başlamaz. Yok öyle bir dünya.

Hani adam kendini saklasa, maske taksa falan herşeyi zaman gösterecek diyebiliriz. Ama bu anlattığın şeylerde adamın zihniyeti çok açık. Ha sen şimdi değil zamanla göreceksin tabi ki bizim şu an gördüklerimizi. Duyguların azalmaya hormonal durumun dengeye gelmeye başlayacak ve farkedeceksin.

tşk yorum ıcın

Tepene lamba yakıp altınada bir tabure attımı birde cihazlar başlar sorguyaa :KK70: :KK70: Ya özgür olur bende buyum nereye gidip gitmiyeceğimi bilirim diyeceksin ya da köle olup tamam aşkım ekmek alabilirmiyiim tamam aşkım uyuyabilirmiyim diyeceksin.Seçim tamamen sana kalmış baştan nasıl alıştırırsan öyle gider birde bu yaptıkları çoğu erkeğin kıskançlıktan ziyade güvensizlik...Kimseyee ama kimseye ederinden fazla değer vermeyin.Fazla değer insnaın başını yere eyer.
Not: Özgürüm derken asarım,keserim yakarım gibi değil, saygı ve sevgi çercevesinde :KK70: :KK70: :KK70:

22 gunde sizi oldugundan cok fazla sahiplenmis.
Ya size harbiden sırıl sıklam aşık..
Ya da kendi yapabilecegi seylerin, sizinde yapmaniza ihtimal verdiginden dolayi fazla supheci..
Bilemedim..

Simdi karsi tarafin , diger kizlara karsi durusu nasil bunu da degerlendirmek lazim..

Bir resim begenme veya eklemeyle net bir sey soyleyemeyiz bence..

Meselamis is icabi cevresinde kadinlarla ic ice olan erkeklerde var. Bir erkek karsisindaki insanla arkadaslik dostluk seviyesini korudugu surece problem olmaz.
Tabi bunda her iki tarafinda anlayisli, seviyeli olmasi gerekir.

Baktin erkek arkadasinda problem yok hala kizlardan yana ufak ufak konusma cabalarina rastlarsan, el at mevzuya derim..

Biz kadinlar genelde bu olaya sicak bakmayiz.
Bazi erkekler bu olay karsisinda kizlarin verecegi tepkiyi merak ederler ve denerler. Bu da olabilir..
Var boyle ince dusunenler..

Yasayip gormen lazim daha cok yeni iliskiniz..
Sana boyle davranan birine "evet , tamam ,olur " dersen, iliskinin devaminda fena halde bunalimdan patlarsin.. bunu da bilmis ol hayirlisi :)

X