ben mi cok abartıyorum ? ( yeni bi ilişki )

sevdagnc19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
145
23
29
merhaba ;
onceden surekli burdaki konuları okurdum bi gun uyelik acacagım aklıma gelmezdi neyse konuya gireyim.
yeni bi ilişkiye başladım daha cok iyi 22 gun oldu daha.
meseleye geleyim simdı erkek arkadasımla lise de aynı sınıfdaydık . suan ben 19 o 20 yasında..
erkek arkadasımın kız cevresi cok bunu bile bile zaten cıkmaya basladık .
cogu kızla samiyeti kesmiş ama yinede var cevrsınde kızlar faceden ekleyip foto begenmeler filan ama ben bi arkadasıma gitsem hemen hesap sormaya calısıyo nerdesin kac saattir yok dısarımı cıktınız sorguluyo.
beyefendı ben erkegim sen kızsın kafasında .
sımdı sormak ıstedıgım ben buna nasıl davranmalıyım kıskanclık yapınca cok abartıyosun kımseyle konusmuorum onlar arkadasım sen sevgılımsın yerını bıl kendınle bir tutma dıyo onları ama guvenemiyorum sureklı sankı beni aldatıyomus gıbı geliyo.
kavga ettıgımızde o kadar laf soyluyorum hatta ayrıl diyorum ayrılmıyo ben napcam.

not : bıde bunun benden once 2 senelık bı ılışkısı olmus kızbunu aldatmıs . bana sana guvensemde sorgularım dedi .

Guvenmiyorsam ne demek?
Karsilikli guven iliskinin en basinda olmasi gereken sey zaten
Guvenmedigi insanla ne isi varmis?

Cok guzel yeni bir iliski tam da sinir koyma derecesinde buraya yazman cok iyi olmus canim :)
Kesinlikle taviz verme sana guvenmiyorsa bitirsin sorgulayamaz ki cok yenisiniz.
Sen simdi bu kiskancliklara goz yumarsan cig gibi buyur.

Cok guzel yeni bir iliski tam da sinir koyma derecesinde buraya yazman cok iyi olmus canim :)
Kesinlikle taviz verme sana guvenmiyorsa bitirsin sorgulayamaz ki cok yenisiniz.
Sen simdi bu kiskancliklara goz yumarsan cig gibi buyur.

bana karısmasına ızın vermiyorum sadece mesela bı yer gıdınce suraya gdyorum diyorum :)
kendısı kızları eklıyo yada fotolarını begenıyo ben bısey yapsam olayı buyutuyo . onlar kardesıymıs ben abartıyomusum suc yıne bana kaldı

guvenıyomus bana ama yınede sorgularmıs beyefendı dengesız .
Klasik sana guveniyorum etrafa guvenmiyorum vakasi
Ben pek begenmedim bu cocugu anlattiklarindan yola cikarak
Ama nasil baslarsan oyle gider en basta tavrini koy ona da surpriz olmasin bazi seyler

Bu ne şimdi kendisi sorguluyor yasaklıyor sıra sana gelince

onlar arkadaşım, bana güven bir ilişkide herşey karşılıklı olur

sana güvenmeyen birine sen nasıl güveneceksin ki.

kızların fotosunu begenıyo ( guya kardeslerıymıs ) artık kıskanclık yapmıyacam umursamıyacam belkı yapmaz artık o kadar laf yıyo hala tık yok. genelde ben kavga cıkarıyorum bu konudan . bu konuda napım ??

Klasik sana guveniyorum etrafa guvenmiyorum vakasi
Ben pek begenmedim bu cocugu anlattiklarindan yola cikarak
Ama nasil baslarsan oyle gider en basta tavrini koy ona da surpriz olmasin bazi seyler

tavrımı koyim yanı deme:) artık yuz vermiyecem ona

Bu ne şimdi kendisi sorguluyor yasaklıyor sıra sana gelince

onlar arkadaşım, bana güven bir ilişkide herşey karşılıklı olur

sana güvenmeyen birine sen nasıl güveneceksin ki.

haklısınız . bıde bana dıyo sen sureklı kıskanclık yapıyosun ama ben hep altdan alıyorum kendını uste cıkarıyo

daha çok yeni. zamanla oturur dengeler. ama alışması bağlanması lazım size yoğunlaşabilmesi için. zamanla aşırı tepkiler vermeden ince ince işleyin. bir de özel hayatına fazla müdehale etmeyin. kimse özel hayatına karışılsın şunla görüşme densin istemez.

pekı tskler artık kıskanmıyacam daha dogrusu oyle goruncem

Haber vermen dogal.
Kendine karistirtmiyorsan sanada karisamaz. Daha cok yeniiniz sinirlari simdi cizersen ilskinz daha saglikli olur.
Ama adamin karekteri buysa.degisir diye bekleme derim...

Eski sevgilisinin hatasını sana yüklemek de ne demek. Aynen böyle söyle. Eşitlik denilen birşeyin de bi seçenek olduğunu belirt. Ve en önemlisi de erkek olmasi ona neden ayrıcalık sağlıyormus bunu sor. Kadınların erkeklerden eksiği ne ki erkek istediği gibi yaşar ama kadın kısıtlanmali? ar namussa mesele bu cinsiyetsiz bi kavram bunu da hatırlatmadan geçme.

Haber vermen dogal.
Kendine karistirtmiyorsan sanada karisamaz. Daha cok yeniiniz sinirlari simdi cizersen ilskinz daha saglikli olur.
Ama adamin karekteri buysa.degisir diye bekleme derim...

tskler artık zamanla gorucez . aslında yonetılebılecek bı erkek ama ben bı hatasını gorunce dayanamıyorum patlıyorum hemen . ben sakin olunca dedıgımı yapıyo ben sınırlenınce oda ısı ınada bındırıyo

keşke size ilk bu hareketleri yaptığında tepkinizi koysaydınız benim sevgilimide önceden 6 yıl çıktığı kız aldatmış ve son 4 yıldır kimseyle çıkmıyordu ama birkez bile bana bu tutumu sergilemedi en başında şu cümleyi kurdum zaten "benim çok fazla arkadaşım var erkekli kızlı bir grubuz ve yeri gelir birlikte gezeriz yeri gelir ben falanca kişiyle tek buluşurum ama unutma onlar benim yakın arkadaşım ve buna karışmanı istemiyorum aynı şekilde bende sana karışmam " ilk başta bu cümleyi kurdum ve 4 ay bitti hiçbir problem yok bu konu hakkında ki kendiside çok kıskançtır aslında sizin yapmanıza izin vermediği şeyleri laf söylediği şeyleri bence sizde aynı dille ona söyleyin.

tşk tavsiye ıcın deniyecem

eskı sevgılısı olayını bıldıgımı bılmıyo ama bence o yuzden benı sorguluyo cunku kızla 2 sene cıkıp kız bunu aldatınca guvenı sarsılmıştır butun kızlara o kızla agustosda ayrılmıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…