H homesweethome3 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2013 2.994 1.324 36 4 Şubat 2015 Konu Sahibi garrulous #41 garrulous .!.: Cimri desem hiç değil. Sadece fazlaca düşüncesiz. Genişletmek için tıkla... kendi telefonunu düşünüyo ama..canım ben daha fazla konuşmayayım farkında olmadan dolduruşa getirebilirim:)
garrulous .!.: Cimri desem hiç değil. Sadece fazlaca düşüncesiz. Genişletmek için tıkla... kendi telefonunu düşünüyo ama..canım ben daha fazla konuşmayayım farkında olmadan dolduruşa getirebilirim:)
garrulous Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2014 1.144 792 4 Şubat 2015 Konu Sahibi garrulous #42 homeostas .!.: kendi telefonunu düşünüyo ama..canım ben daha fazla konuşmayayım farkında olmadan dolduruşa getirebilirim:) Genişletmek için tıkla... Yok ben zaten telefon olayını duyduktan sonra içimdeki her seyi boşalttım
homeostas .!.: kendi telefonunu düşünüyo ama..canım ben daha fazla konuşmayayım farkında olmadan dolduruşa getirebilirim:) Genişletmek için tıkla... Yok ben zaten telefon olayını duyduktan sonra içimdeki her seyi boşalttım