Ben mi abarttım?

Biz erkek tarafı gümüş takar sandık, ona göre yanımda para vardı. Ben az bir kısmını verdim, o da geri kalan kısmını. Benim sinirlendigim yok denip de iki katının bi telefona verilebilmesi.
Ama şöyle düşünün; o da belki siz ortalama bir yüzük beğenirsiniz sanmıştır ve hazırlığını ona göre yapmıştır. Sonuçta para gerçekten olmayabilen bir şey. Annesi nakit vermişti demişsiniz ama 1000 TL vermemiştir herhalde.

Evet hani telefonu alabiliyorsa yüzüğü de alabilirdi illa ki. Ama yüzüğe sizin yüklediğiniz kadar anlam yüklemiyordur muhtemelen. Ben de 1000 TL yüzüğe vereceğime 2000 TL telefona vermeyi tercih ederim.

Sadede gelirsem siz benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz tabii. İki kişilik bir dünya kurmaya çalıştığınız için karşılıklı birbirinizin beklentilerini bilmeniz ve yolunuzu buna göre çizmeniz önemli. Böylelikle erkek arkadaşınız -tatsızlıkla da olsa- sizin isteklerinize kulak vermeyi öğrenmiştir umarım.

Kızlar yorumlar için çok sağ olun ama buradan aldığım gazla tartıştım. Keni hiç sinirlenmedi. Annem de "daha dogum gununde hediye gondermedi, boş ver" dedi. Neyse sinirlerim.iyice bozuldu. Bi dahs boyle düşüncesizlikler istemiyorum, dedim kapattım. Ve ben ona 14 şubatta süpriz yapıp yaşadığı şehre gidecektim. Her şeyi ayarladım ama iptal edip planı gitmesem mi diyorum?

Bence haklısınız, o basit bir şey değil bir anı yüzük yani evliliğin bir parçası. Parası olmasa gücü olmasa neyse diyeceğim ki varmış, ne gerek var 2500 liralık telefona evlenecek adamsın.

Bitanem sen haklisin. Ama o zamana kadar aranz duzelr ha anladn sen beni planini iptal etme derim ben..

Şu an düşündüğüm yanına gitmesem mi. . Her şeyi ayarladım ama bilmiyorum.

Kızlar yorumlar için çok sağ olun ama buradan aldığım gazla tartıştım. Keni hiç sinirlenmedi. Annem de "daha dogum gununde hediye gondermedi, boş ver" dedi. Neyse sinirlerim.iyice bozuldu. Bi dahs boyle düşüncesizlikler istemiyorum, dedim kapattım. Ve ben ona 14 şubatta süpriz yapıp yaşadığı şehre gidecektim. Her şeyi ayarladım ama iptal edip planı gitmesem mi diyorum?

Tepkini vermişsin ama o kadar ileri gitme derim ben,iş başka yöne kaymasın.
Sadece kırıldığını anlasın daha düşünceli olsun yeter,yoksa uzadıkça uzar farklı şeyler doğurur.
Git güzel bir gün geçirin birlikte

Bitanem sen haklisin. Ama o zamana kadar aranz duzelr ha anladn sen beni planini iptal etme derim ben..

Peki ezgim :KK43: zaten aramız tek taraflı bozuk. Ben söylendikçe o her sey istedğin gibi olacak, sen mutlu ol sadece dedi. .

Kızlar bunca dert bar da bir de bana yazıverin :KK43: Ihtiyacım var ve sinirliyim çünkü.

Sözlüm geçen sene çok beğenerek aldığı telefonunu kardeşine satmış. Kendisi sattığını söylüyor yani neyse. Biz aralıkta sözlendik ve yüzuklerimiz toplamda 1.100 tuttu. Çok beğendim. Ama onlara pahalı geldi ve onları almadık. Başka aldık. Her neyse zaten bunu olay edecek biri degilim.

Gelelim telefon olayına. Şu an sözlüyüz ve elinde hiçbir birikimi yok. Ki ben bugüne kadar parasıyla ilgili ona hiçbir şey sormuş biri değilim. Bugüne kadar dediği tek şey "biriktireceğim" oldu. Benim patlama noktam da artık 2.500 tl ye aldığı telefon oldu. Zaten bedelli askerliğe de başvurdu ve yatırdı geçenlerde 18 bin lirayı.

Ben de bunların hepsini söyledim. Madem bi telefona bu kadar ödenebiliyor, neden söz yüzüğüm istediğim gibi olmadı dedim, eşyada ya da alınacak hiçbir şeyde gözüm yoktu. Az biraz gözüme hitap etsin yeter derdim kendi kendime. Ama artık her şeyin en iyisini ben de isterim dedim. Ve daha bir sürü şey dedim. .

Haksız mıyım şimdi? Lütfen, çok sinirliyim ve yorumlarınıza ihtiyacım var.

Soz nisan dugun bunlar bikere olan seyler. Insanin gonlune gorme olmali. Bence sevgiliniz bencil. Kendine bonkor size karsi cebinde akrep var.

Sonuna kadar haklisin bacim sen.

2500 tl telefona verene kadar az paraya kiyip sozlusunun parmagina adam gibi bisey takardi adam dedigin...

Bende baştan hiç tepki vermedim olan bana oldu.sakin dikkat et baştan böyleyse sonrası alimallah

Ayrani yok icmeye.... neyse dugun arifesinde bi telefona bu kadar para vermek gercekten israf. Biraz dusuncesiz sanirim insallah evlenince de boyle savurgan olmaz.

Ayrani yok icmeye.... neyse dugun arifesinde bi telefona bu kadar para vermek gercekten israf. Biraz dusuncesiz sanirim insallah evlenince de boyle savurgan olmaz.

Ben tüm biriktirdiklerimi, düşündüklerimi bugün artık söyledim. Karışmak istemediğim şeylere laf ettim artık dayanamadım. Kendine güveniyor da mı tamam diyor laf mı, birkaç aya nişanda göreceğim ben.

Annem hep, evlenmeden karışamazsın diyor bana. Ama olanlar benim moralimi bozacaksa, benim istediğim olmayacaksa ve sonradan boyle bir davranışla karşılaşıyorsam ve ilerde de karşılaşacağımı düşünmeye başladıysam ben karışırım artık.

kusura bakmasında 2500 e telefon alcağına sana pırlanta alıp evlenme teklif etseymiş madem parası var! daha uygun bi telefonla idare edebilirdi önemli olan sevdiğimizi mutlu etmek

kusura bakmasında 2500 e telefon alcağına sana pırlanta alıp evlenme teklif etseymiş madem parası var! daha uygun bi telefonla idare edebilirdi önemli olan sevdiğimizi mutlu etmek

Cimri desem hiç değil. Sadece fazlaca düşüncesiz.

X