evlenme teklifi etmişmiydi?
o zaman çok haklısın teklif için yüzük aldıda parayı ona harcadıysa haklı sözlün dicektim ama ayıp etmişAyyhhh Allahım Allahımmmm. Sinir kat sayım x2 olacak şimdi. Bu da aklıma geldi. Hayır. Teklif falan olmadı. Ona da hiç sesimi çıkartmadım ve istediğimi de söylemedim. Ve zaten sözlendik. Bazı arkadaşlarım yapar teklif diyorlar ama esprisi kalmadı bence, heves de.
Haksız değilsiniz bence, 3-5 sene sonra yüzüne bakılmayacak bir telefon ve yüzüğü karşılaştıramıyorum. Pahalı gelirse tabi ki alınacak değil ama başka şeylere aktarabilecek parası olduğunda önceliğin ona verilmesi lazım.
Bana dediği şey de şu; "o zaman yoktu."
Telefonu da kardeşi ısrar etmiş de satın almış ondan. Üstüne para koyup alacağım dedi. Zaten birkaç saat önce de aldı.
Onlar kim peki? Yüzüğü alacak olan ailesi miydi?
Sözlümle ikimiz gittik yüzük almaya. Isteseydi alabilirdi diye düşünüyorum. Düşünüyorum diyorum çünkü para hesabı sevmem ve sormam da. Yüzük aldığımız gün annesi nakit de verdi ona. Kartlarına taksit falan bir şekilde alınırdı. Ama alınmadı.
Yani bence biraz abartı tepki vermişsiniz. Telefonu sattığı/verdiği kişi kardeşi sonuçta. Elinde hiçbir şey olmadan da kardeşini desteklemek istemiş olabilir. Ama size karşı sorumluluklarından kaçmasına bahane olamaz bu elbette.
İki yüzük toplam 1100 TL mi tuttu? Bence de çok yüksek bir meblağ -yüzük için-, ama keşke onun yüzüğünü de siz ödeseydiniz. O zaman da mı alamazdınız? Çok beğenmişsiniz diye söylüyorum; yoksa dediğim gibi bence de çok fazla bir meblağ nişan yüzüğü için zaten.