Son zamanda konularımı okuyan bilir biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim bu dönemde varlığı ile bana destek olan biri vardı. aramızdaki muhabbetler aralık ayından bu yana şekillendi ve denemeye karar verdik aramızdaki ilişki en başından arkadaşlıkla sevgililik arasında sıkışıp kalmıştı kıskançlıklar v.s hep vardı ve bu kişi başından beri en ufak bir konuyu büyütüp sorun yapıp beni üzüyordu mesela maddi problemleri vardı görüşmeyelim bir süre diyordu sonra hiç bişi olmamış gibi kendi arayıp kendi soruyordu en sonunda dayanamayıp ben artık seninle görüşmek istemiyorum diyip kestirip attım aylarca aradı sordu ben telefonlarına çıkmadım tersledim falan ama sonunda bende dayanamadım 4-5 ay sonra tekrar görüşmeye başladık bu sefer niyetini belli etti ve beraber bir yola adım atmaya karar verdik o kıskançlıkları tripleri hiç yoktu fakat bu aralar yine başladı biz ayrı şehirlerdeyiz ayda 2-3 defa anca görüşüyoruz aramızdaki mesafe 6 saat haliyle mesafeler zaten yıpratıyor şimdi yine o üstüme titreyen adam gitti haftada 1 kere msn de görüştüğümüz geri kalanında yorgunum uykum var canım sıkkın diyip facebook da takılıp msn yi açmayan günde 1 saat anca telde görüştüğümüz adam geldi herşeye bahanesi var yeni iş değiştirdi ve işinde memnun değil ailesinin geçimini o sağlıyor bunu kafaya takıp benden de uzaklaşıyor. bahanesi de bu benim kafam rahat değilken iyi davranamıyorum. bende 3 aydır işsizim oturduğum yer küçük bir yer o yüzden iş bulmak çok zor dün bir yer ile görüşmüştüm bugün için başlıyacaktım fakat aylık 500 tl maaş sigorta yok yol yemek benden. bende bunu duyunca başlamaktan vazgeçtim çünkü cidden yaptığım hesapla bana bişi kalmıyordu haftada 30-40 tl anca. dün akşam konustuk biliyordu bugün işe başlayacağımı hiç msj atmadı aramadı insan bi merak eder ama yok bende msj attım keske hatırlasaydın tarzında hemen özür dilemiş aklımdan çıkmış tamamen falan demiş neyse ben uzatmadım ama o işe başlıyacağı gün sabah ben uyandırdım aradım konustum rahatlattım cesaret verdim insan bekliyor hali ile. herneyse aradan 1-2 saat geçince aradı durumu anlattım işe başlamadığımı falan söyledim üzüldü sonra konu sabahki mevzuya geldi ben fazla uzatma taraftarı değildim neyse kapat konuyu gerilmeyelim olan oldu dedim ardından ben zaten özel günleri falan hatırlamam ki dedi. nasıl yani dedim. işte doğum günü falan hatırlamam ben dedi bende işte o olmaz yılda 1 gün onu da hatırlamama lüksün yok dedim işte şimdiden söylüyorum hatırlamam unuturum v.s dedi bende unutmamak için bi yere kaydedeceksin o zaman dedim o da ben kimseninkini hatırlamam dedi tabi bende kimse değilim falan dedim hala inat edince sesim yükselmeye başladı sonra kapat telefonu konusmak istemiyorum yeter çekemiycem şu anda dedi resmen yüzüme kapadı( ben artık cidden yıprandım bu insan beni 10 aydır tanıyor beni benden iyi tanıyor ama artık bana bu şekilde davranmasında bıktım bi akıl verin kızlar zaten uzağız ilgisizliğinden bu tip hatalı olsada üste çıkma çabasından çok yoruldum acaba ben mi abartıyorum?
ben bana olan sevgisinden eminim yan yana iken herşey mükemmel ama işte adam dediğiniz gibi dengesiz hep kaçıcam o kovalıyacak ama ben kaçmaktan yoruluyorum dilediğim gibi gönlümce sevgimi yaşamak istiyorum isin kötü tarafı en başından beri aşığım ben bu adamao 5 ay süresince defalarca ağladı yalvardı o güne kadar isteyip zerresini göremediğim herşeyi kat kat fazlasını yaptı cidden artık psikolojim çöktü ya ((
Bu adamdan ne sana ne de başkasına yar olmaz.
Sen abartmıyorsun, iyi bile katlanmışsın bunca zaman.
Adam sana değer vermiyor, adam sana saygı duymuyor, adam seni önemsemiyor, bence kısadası bu adam seni sevmiyorda.
gerçekten yorulduğumu fark ediyorum 2 gündür hiç aramıyor msj atmıyordum dün akşam msj atmış sanki herşeyin sorumlusu benmişim gibi bildiğin yolda devam et ama ben bu yoldan ayrılmak üzereyim haberin olsun diye sanki ben yaptım tüm bu olanlarıo kadar yoruldum ki bencilliğinden halbuki özür dilese bi problem kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?