Ben mi abartıyorum :'(

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
Son zamanda konularımı okuyan bilir biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim bu dönemde varlığı ile bana destek olan biri vardı. aramızdaki muhabbetler aralık ayından bu yana şekillendi ve denemeye karar verdik aramızdaki ilişki en başından arkadaşlıkla sevgililik arasında sıkışıp kalmıştı kıskançlıklar v.s hep vardı ve bu kişi başından beri en ufak bir konuyu büyütüp sorun yapıp beni üzüyordu mesela maddi problemleri vardı görüşmeyelim bir süre diyordu sonra hiç bişi olmamış gibi kendi arayıp kendi soruyordu en sonunda dayanamayıp ben artık seninle görüşmek istemiyorum diyip kestirip attım aylarca aradı sordu ben telefonlarına çıkmadım tersledim falan ama sonunda bende dayanamadım 4-5 ay sonra tekrar görüşmeye başladık bu sefer niyetini belli etti ve beraber bir yola adım atmaya karar verdik o kıskançlıkları tripleri hiç yoktu fakat bu aralar yine başladı biz ayrı şehirlerdeyiz ayda 2-3 defa anca görüşüyoruz aramızdaki mesafe 6 saat haliyle mesafeler zaten yıpratıyor şimdi yine o üstüme titreyen adam gitti haftada 1 kere msn de görüştüğümüz geri kalanında yorgunum uykum var canım sıkkın diyip facebook da takılıp msn yi açmayan günde 1 saat anca telde görüştüğümüz adam geldi herşeye bahanesi var yeni iş değiştirdi ve işinde memnun değil ailesinin geçimini o sağlıyor bunu kafaya takıp benden de uzaklaşıyor. bahanesi de bu benim kafam rahat değilken iyi davranamıyorum. bende 3 aydır işsizim oturduğum yer küçük bir yer o yüzden iş bulmak çok zor dün bir yer ile görüşmüştüm bugün için başlıyacaktım fakat aylık 500 tl maaş sigorta yok yol yemek benden. bende bunu duyunca başlamaktan vazgeçtim çünkü cidden yaptığım hesapla bana bişi kalmıyordu haftada 30-40 tl anca. dün akşam konustuk biliyordu bugün işe başlayacağımı hiç msj atmadı aramadı insan bi merak eder ama yok bende msj attım keske hatırlasaydın tarzında hemen özür dilemiş aklımdan çıkmış tamamen falan demiş neyse ben uzatmadım ama o işe başlıyacağı gün sabah ben uyandırdım aradım konustum rahatlattım cesaret verdim insan bekliyor hali ile. herneyse aradan 1-2 saat geçince aradı durumu anlattım işe başlamadığımı falan söyledim üzüldü sonra konu sabahki mevzuya geldi ben fazla uzatma taraftarı değildim neyse kapat konuyu gerilmeyelim olan oldu dedim ardından ben zaten özel günleri falan hatırlamam ki dedi. nasıl yani dedim. işte doğum günü falan hatırlamam ben dedi bende işte o olmaz yılda 1 gün onu da hatırlamama lüksün yok dedim işte şimdiden söylüyorum hatırlamam unuturum v.s dedi bende unutmamak için bi yere kaydedeceksin o zaman dedim o da ben kimseninkini hatırlamam dedi tabi bende kimse değilim falan dedim hala inat edince sesim yükselmeye başladı sonra kapat telefonu konusmak istemiyorum yeter çekemiycem şu anda dedi resmen yüzüme kapadı ( ben artık cidden yıprandım bu insan beni 10 aydır tanıyor beni benden iyi tanıyor ama artık bana bu şekilde davranmasında bıktım bi akıl verin kızlar zaten uzağız ilgisizliğinden bu tip hatalı olsada üste çıkma çabasından çok yoruldum acaba ben mi abartıyorum?

10 ayda bu hale gelen birinden pek hayır gelmez canım
o seni önemsemiyosa sene onu önemsemediğini göster arama sorma baktın oda aynısını yapıyo salla gitsin
ne demek telefonu yüzüne kapatmak. saygısız.

Hala niye suçu üstlenmeye çalışıyorsunuz ki ben mi abartıyorum diye

Ne kadar yorgun olursa olsun, ne sorunu olursa olsun, yeterince sevse bi mesajı çok görmez
Bunu bu kadar açık yazıyorum ki belki artık 'aaa gerçekten öyle' deyip sende bazı şeyleri anla diye

Bu adam seni sevmiyor
Ayrıca eserekli , kafasına ne eserse öyle davranıyor
Herkesin problemleri oluyor hayatta, gidip başkasına trip atmıyoruz onlardan hıncımızı çıkarmıyoruz.. Normali de budur
Senin ki ayarsız, ilerisini düşünme. En ufak bi problemde yine senden çıkarır sinirini
Bırak ne hali varsa görsün
Sen kendi hayatına bak..

ben bana olan sevgisinden eminim yan yana iken herşey mükemmel ama işte adam dediğiniz gibi dengesiz hep kaçıcam o kovalıyacak ama ben kaçmaktan yoruluyorum dilediğim gibi gönlümce sevgimi yaşamak istiyorum isin kötü tarafı en başından beri aşığım ben bu adama o 5 ay süresince defalarca ağladı yalvardı o güne kadar isteyip zerresini göremediğim herşeyi kat kat fazlasını yaptı cidden artık psikolojim çöktü ya ((

Bu adamdan ne sana ne de başkasına yar olmaz.

Sen abartmıyorsun, iyi bile katlanmışsın bunca zaman.

Adam sana değer vermiyor, adam sana saygı duymuyor, adam seni önemsemiyor, bence kısadası bu adam seni sevmiyorda.

bu adam seni evlenincede üzer canım bence yol yakınken bitir derim belliki sana hitab etmiyor,şimdi sorunları var ondan öyle yapıyor desek herkesin sıkıntısı derdi var böylemi davranması gerek,bu tarz insanlar öyle devam ediyolar asla değişmiyorlar yıpranan sen olursun,harcadığın aylara,senelere üzülürsün...

Eminsen diyecek birşey yok

Bunu duymak seni üzer belki ama bariz şekilde sevgisi tükenmiş ve sıkılmış ilişkinizden. Bir erkek ne tür sorunları olursa olsun sevdiği kadını el üstünde tutmaya devam ediyor aşkı bitmediği müddetçe, diğer meseleleri elinden geldiği kadar ilişkisine yansıtmıyor, ancak sevgisi ve aşkı tükendiyse de böyle abuk sabuk hareketlere girip can sıkıyor ne yazık ki. Defalarca kez deneyimlenmiş ve alınmış sonuçlara kulak vermek en iyisi derim.

Doğum günü konusunun üzerinde durmuyorum çünkü benimde çok önemsediğim bir durum değil, olsa hoş olur ama olmasa ruhum duymaz

Ancak erkek arkadaşın eserekli bir tip, bir yakın bir uzak olmaz, böyle tiplerden kimseye hayır gelmez

Aşk gözünüzü kör etmesin,

Zamanında ilk heyecanla ve aşkla hatalarını görmezden geliyor ve dediklerine kanıyorsunuz...

Size tavsiyem tekrar değerlendirin, tecrübeyle sabittir

Bence yol yakınken bırakmalısın bu adamı...
problem1 - sana olan davranışlarıyla sevgisi çelişiyor..
problem2- ailesinin geçimini sağlaması kötü birşey değil ama ilerde evlendiğinizde bu zamanla sorunlara yol açacak ikiniz arasında.Tabi her ailede olmaz ama benim çevremde hep problem olmuştur bu konu..

gerçekten yorulduğumu fark ediyorum 2 gündür hiç aramıyor msj atmıyordum dün akşam msj atmış sanki herşeyin sorumlusu benmişim gibi bildiğin yolda devam et ama ben bu yoldan ayrılmak üzereyim haberin olsun diye sanki ben yaptım tüm bu olanları o kadar yoruldum ki bencilliğinden halbuki özür dilese bi problem kalmayacak

ileride üzülmek istemiyorsan bence ayrıl.şimdi böyle yapıyorsa ilerde inanki kan kusarsın.bide başka şehire gelin gideceksin inan değmez tecrübelerle sabittt .

evlilik çok önemli .sorunlarla başladıysa hep sorunlu gidiyor. :

ne kadar seversen sev sana tavsiyem başka şehire evlenip gitme.bu kadar sorunla ilişkini yürütme

Son düzenleme:
ikinic bi şans verirken birbirimize dünya kadar sözler vermişti hepsi 1,5 ay sürdü sanırım yarına bilet alıp günü birlik gidip gelicem içimde ne var ne yok yüzüne söyliycem çünkü ne msn de ne de telefonda bu tarz konusmalar olmuyor. ya adam olcak (ki zor bi ihtimal artık benim için) yada beni daha fazla yıpratmadan bitecek.. hoş böylede canım yanacak ona karşı içimde karşı koyamadığım bişi var bu beni yiyip bitiriyor ama böylesinden daha iyi olacak o kesin

Bence özür dilesede ciddi bir problem var.
Bencillik öyle üstünden kolayca sıyırabileceğin bir alışkanlık yada huy değildir.
Eğer onunla devam edersen sizin katlanmak zorunda olduğunuz ve ciddi sıkıntılar yaratacak bir durum.
O bence sizin yolunuzdan ayrılsın, ayrılsın ki mutsuzluğunuza sebep olmasın

yarın gidip alıp karsıma herşeyi açık açık konusup bitirmek istiyorum
artık değişeceğine inancım kalmadı
öfkeyle kalkan zararla mı oturur ne olur bilmiyorum ama sabredemiyorum
içim acıyor artık düşünmekten
saçma mı olur ona da karar veremedim henüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…