Tuvalet Eğitimi ben mi abartıyorum???

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
oğlum 2,5 yaşında... benimkiside bezleniyor... sıkıntım yok bukonuda fakat benimkisi bezini açtırırken yada banyodayken orasıyla(cinsel organıyla) karşılaşmak istemiyor.. korkuyor gibi... yani oğlan çocuğudur sere serpil gezdir diyen büyüklerime bunu anlatamıyorum bile... sizlerde özellikle oğlan çocuklarınızda da aynı şey oldumu? tama içim rahat olsun diye dr a gideceğim ama hangi dr a başvurmalıyım bilemiyorum... önerilerinize varsa bildiğiniz tavsiye edeceğiniz dr isimlerine ihtiyacım var.. buarada biz izmir'de yaşıyoruz.. drlar izmirden olmalı.. tşk.

Şuan çocuğun onun ne olduğunu anlamaya çalışıyor sezmeye onun yılan olduğunuda düşünebilir çünkü 2,5 yaşında bu yaştaki, çocukların hayal gücü yüksektir hem çocuk doktoruna hemde bir psikolağa tanışsan iyi olur. belkide cinsel organı kaşınıyordur veya hissetmiyordur bilemiyorum allah böyle şeylerden saklasın amin.

yavas yavas alistirin bence. bezlemeyin. yazik cocuga. en fazla 5 gununuzu alir alistirmak)) inanin sizde nefes alicaksiniz bebeginizde)))

[COLOR="navy"ONCE tavsiyen için tşk... ama çocuk korkuyorken vede hazır değilken alıştırmaya kalkmam çocuk için kabus olur.[/COLOR]

çocuk terapistine gitmenizi öneririm şu an yaşadkları gelecekte bi korku yaşamasına neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…