ben mi abartıyorum kuyumu mu kazıyorlar?

Nasıl kaybettirir ne kaybettirir görüşünü öğrenmek istiyorum
Rahatsızlıklarınız varsa eşinizin yanında lafları sokmalısınız.
Şimdi bu diyalog görümcelerin ve kv oldugu ortamda olmuşç Yarın öbür gün çok farklı yere çekerek Merve de böyle böyle demişti deyip işin içinde sıyrılabilirler.
Mümkün mertebe bu diyaloglara girmeyin gireceğiniz zaman da eşinizin olduğu ortamda lafınızı söyleyip geçin.Ayda 2 saat görüyormuşsunuz.Onda da dişinizi sıkın biraz.Fazla muhatap olmayın.

Gorumcenizin esinden hos olmayan bir tavir gordunuzne gibi bir tavirdi anlayamadim
Sonra gidip gorumcelerinize benden size zarar gelmez dediniz bu ne demek allah askina ne anlama geliyor?sizden nasil bir zarar gelebilirdi ki?
Sonra kiskancliklar cekememezlikler basladi ve gorumcelerinizin size yaptiklarini siz de onlara yaptiniz
Kusura bakmayin ama onlardan ne farkiniz kaldi? Su durumda sikayetci olmamaniz lazim
Ha yok sikayetciyseniz de kendi tavirlarinizi duzene sokmalisiniz karsinizdaki insan kim olursa olsun manyaksa siz manyak olmayin bu kadar zor mu mesafeyi koruyarak gorusmek?hayatta hepimiz gorusmek istemediklerimizle de gorusmek zorunda kalabiliriz kimse kimseye bayilmiyor ama ortayi kendiniz bulabilirsiniz bence

Mrb siteye sırf bu nedenle üye oldum.lütfen anlattuklarıma önyargıyla değil de bir yakunızın başına gelmiş gibi düşünün.ben 6 yıllık evliyim 3 de görümcem var. Onlar benden bayağı büyükler.bende onlara göre bakımlı ve güzel sayılırım.görümcemin birinin eşinden banq karşı hiç de hoş olmayan tavırlarını gördüm.normalde konuşmayız ama beğenisi ilgisi gayet belliydi ve bu durum hiç hoşuma gitmiyordu.gmrümcelerim beni kıskanıp dışlamaya başladılar.bende onları karşıma alıp benden zarar gelmez dedim sonra rahatladılar ama yinede arada samimiyetsşzlik kıskançlık var.bende bile bile aralarındayım mecburen görüşüyoruz.kayınvalidem saygısızlık yaptı bana yatarken odama aniden girdi gözetler gibi görümcemde öyle.bu yapılanlar çok onuruma gururuma dokundu içşmden atamıyorum artık sevmiyorum görüşmek istemiyorum mecbur görüşğyorum.bende onları kırmaya laf sokmaya küçük düşürmeye başladım.ne yapacağım yardım edin psikolojim bozuk
hepsi sana siper aldığı için kendini açıklama gayretinde bulunmuşsun. fakat onlar o kadar kötü insanlar ki, sana saçma ithamlarda bulunuyolar paşa gönüllerine göre. bunu yapan kişilerin senin kendini açıklama gayretini de ciddiye alıcaklarını düşünmüyorum. ben olsam gurur duyardım kendimle. etrafa hiçbi zararım olmadığı halde beni hastalıklı biçimde kıskanıyorlar, demek ki onlardan çok üstünüm beni dert ediyolar diye düşünürdüm. kafana takman bile lüzumsuz cicim. mutlu ol. selamlaş hepsiyle gülücükler dağıt, delirsinler

hepsi sana siper aldığı için kendini açıklama gayretinde bulunmuşsun. fakat onlar o kadar kötü insanlar ki, sana saçma ithamlarda bulunuyolar paşa gönüllerine göre. bunu yapan kişilerin senin kendini açıklama gayretini de ciddiye alıcaklarını düşünmüyorum. ben olsam gurur duyardım kendimle. etrafa hiçbi zararım olmadığı halde beni hastalıklı biçimde kıskanıyorlar, demek ki onlardan çok üstünüm beni dert ediyolar diye düşünürdüm. kafana takman bile lüzumsuz cicim. mutlu ol. selamlaş hepsiyle gülücükler dağıt, delirsinler
Ben etliye sütlüye karışmayan biriyim hayatımı kendim kazandım çocuğumu kendim büyüttüm kıskançlıkla işim olmadı hiç ama hep etrafımda kıskançlıklar öekememezlik vardı hep yalnız kaldım yalnız ve güçlü olmak zorundaydım öyle de olmam gerekirdi hayat şartları gereği

İyi de görümcenin eşi sana bakıyorsa sorun sende değil ondadır yani.

Sen niye benden zarar gelmez diyorsun; zarar gelecek olan onun eşi o eşine sahip çıksın. Madem anlamışlar ona tavır alsınlar sana değil; seni saklamak yerine onu dizginlesinler yahut koysunlar kapının önüne..

Görümcemin eşi benim eve eşim görümcem vs yokken gelir; girer çıkar... Ne yani şimdi rahatsız mı olayım ya da kapıyı mı açmayayım. Adamın öyle bir tavrı olsa ben seni eve alamam diyemem ki rahatsız olan görümcem o eve gitme desin.

Sizin hatanız kendinizi bu olaya muhatap almanız; valla ben karışmam koca senin sen sahip çık benim kocam bana güvenir der geçer gidersin. Ne demek selam sabah vermemek çok çirkin bence.

Sen niye benden zarar gelmez diyorsun; zarar gelecek olan onun eşi o eşine sahip çıksın. Madem anlamışlar ona tavır alsınlar sana değil; seni saklamak yerine onu dizginlesinler yahut koysunlar kapının önüne..

Görümcemin eşi benim eve eşim görümcem vs yokken gelir; girer çıkar... Ne yani şimdi rahatsız mı olayım ya da kapıyı mı açmayayım. Adamın öyle bir tavrı olsa ben seni eve alamam diyemem ki rahatsız olan görümcem o eve gitme desin.

Sizin hatanız kendinizi bu olaya muhatap almanız; valla ben karışmam koca senin sen sahip çık benim kocam bana güvenir der geçer gidersin. Ne demek selam sabah vermemek çok çirkin bence.
ADamın etrafında dönüyolar zengin parası pulu var bende kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ama para nerdeyse millet orya kayıyo

Güzelim kimsenin psikolojik şiddetine maruz kalmak zorunda değilsin.Ne demek ya kıskanılmak,benden zarar gelmez demek.Kapa kapını görüşme hadlerini bildir.Sen,n kocan yok mu?Görüşmek zorunda değilsin.Evli kadını kocadan kıskanmak ne demek ya.Sen hiç mi gurur yapmadın.Bendne zarar gelemz derken.Kendini düşürdüğün durumun farkında mısın
Nasıl bi duruma düşürmüşüm yani aydınlatır mısın!?ne yapsaydım ben konuştuktan sonra tamamen olumlu oldular kendileri hakkınfa en özel denilecek bilgileri paylaştılar benden zarar gelmez dedikten hemen sonra iyi yapmamışmıyım.ben kendimi kurtardım diye düşünüyorum şahsen baskı altındaydım odalara girmemem için kapıları kapatıyolar bu nedemek yaaa ben o evin geliniysem niye kapatıyosunuz.yanlışmıyım acaba bende bi tuhafım artık

Kocanın ailesinden uzaklaşmak istiyorsan onların sana yaptığı kötü herhangi birseyi fırsata dönüştür derim. Ee bu olan olaylarda iyi bir fırsat. Tam zamanı. .

Yahu nqsıl konu açıyorsunuz ..:KK43:benmi uzaylıyım kıtım insanlarmı çok anlayışlı :)
Şunu düzgün anlatsan n başındada millet tek tek sormasa

Içinde bulunduğum durum 1 yıldır var.bu adam yaklaşık 1 yıldır ilgiliydi benimle arkadan arkadan kocama çay götürüyorum onu felan kıskanmalar tekrar karısından çay istemeler ben çay veriyorum karım getirsin demeler.ben bunlara baştan anlam veremiyordum ama sonradan sonradan anladım tepkileri normal değildi.sonra bi kere selamını almadım yanlışlıklagörmedim. arkamdan laf soktu milletin içinde sabaha kadar uyuyamadım niye böyle yaptı diye.sonra kaynanamın yaptıkları görümcelerimin yaptıkları felan bir bütün oldu.ben farklı algılıyomuşum abim gibi görüyordum o yanlış anlıyormuş artık.sonra ben bunu aradım kabul etti yanılmadığımı anladım selamı sabahı kestim.bu sefer de benim anladığımı anladılar telaşa kapıldılar kıskançlık yaptılar bende artık kendimi savunmak için benden zarar gelmez dedim.ben onlara göre daha açık sözlü daha net biriyim yani sonradan aldığım tepkilerdeolumlu oldu fakat ortada kırılan benim gururum oldu çünkü arkamdan laf sokulan bendim

Içinde bulunduğum durum 1 yıldır var.bu adam yaklaşık 1 yıldır ilgiliydi benimle arkadan arkadan kocama çay götürüyorum onu felan kıskanmalar tekrar karısından çay istemeler ben çay veriyorum karım getirsin demeler.ben bunlara baştan anlam veremiyordum ama sonradan sonradan anladım tepkileri normal değildi.sonra bi kere selamını almadım yanlışlıklagörmedim. arkamdan laf soktu milletin içinde sabaha kadar uyuyamadım niye böyle yaptı diye.sonra kaynanamın yaptıkları görümcelerimin yaptıkları felan bir bütün oldu.ben farklı algılıyomuşum abim gibi görüyordum o yanlış anlıyormuş artık.sonra ben bunu aradım kabul etti yanılmadığımı anladım selamı sabahı kestim.bu sefer de benim anladığımı anladılar telaşa kapıldılar kıskançlık yaptılar bende artık kendimi savunmak için benden zarar gelmez dedim.ben onlara göre daha açık sözlü daha net biriyim yani sonradan aldığım tepkilerdeolumlu oldu fakat ortada kırılan benim gururum oldu çünkü arkamdan laf sokulan bendim
anladığım şu görümcelerinden birinin kocası sana göz koyunca adamı zapt edemeyecek 3 görümce +1 kaynana sana düşman kesildiler sende buna istinaden ben kocamı seviyorum kimseye bakmam rahat olun mesajını verdin ..kocansa salağın önde gideni ablasının kocasının sana yan gözle baktığını görmedi görmüyor görmeyecek ..bi sıkıntı varsa kesin sen kuyruk salladın olacaksın..bu tehlikeli davranışlar için onlarla görüşmek istemiyorsun..evet haklısın psikolojinin bozulması çok normal..eşini ikna edip bir psikoloğa gidin ,eşinin seni anlamasını sağlayın..salak kocanda namusunun ipin ucunda sallandığını biz zahmet farketsin..zira yıkılan tek şey bu durumda kendi yuvası olur,namussuz enişte de hayatına devam eder.

anladığım şu görümcelerinden birinin kocası sana göz koyunca adamı zapt edemeyecek 3 görümce +1 kaynana sana düşman kesildiler sende buna istinaden ben kocamı seviyorum kimseye bakmam rahat olun mesajını verdin ..kocansa salağın önde gideni ablasının kocasının sana yan gözle baktığını görmedi görmüyor görmeyecek ..bi sıkıntı varsa kesin sen kuyruk salladın olacaksın..bu tehlikeli davranışlar için onlarla görüşmek istemiyorsun..evet haklısın psikolojinin bozulması çok normal..eşini ikna edip bir psikoloğa gidin ,eşinin seni anlamasını sağlayın..salak kocanda namusunun ipin ucunda sallandığını biz zahmet farketsin..zira yıkılan tek şey bu durumda kendi yuvası olur,namussuz enişte de hayatına devam eder.
Hay allah razı olsun ben anlatamamışım derdimi demekki.kocamın farkedebileceğini zannetmiyorum ama bunlardan yavaş yakayı sıyırmak istiyorum kendimi uzaklaştırmak niyetim bir yandan yaşanmışlıklar bir taraftan bunlar kafam karman çorman oldu.

Hay allah razı olsun ben anlatamamışım derdimi demekki.kocamın farkedebileceğini zannetmiyorum ama bunlardan yavaş yakayı sıyırmak istiyorum kendimi uzaklaştırmak niyetim bir yandan yaşanmışlıklar bir taraftan bunlar kafam karman çorman oldu.
kocanın her gününü mutlu geçirmesini sağla ona jestler yap şımart onu onların yanına gittiğinizde zaten küçük büyük huzurunuz bozuluyordur zamanla kocanda gidişlerini azaltacaktır..uzun vadede etkili bir seçenektir bu dediğim..ama öyle bir uçur ki adamı onların yanında düşüşü sert olsun anlasın hanyayı konyayı..onların yanına gittiğinizde de tabiri caizse sülük gibi yapış kocana onsuz tuvalete bile gitme anlasın tedirgin olmanı..ama asla onlarla ilgili konuşma ..bak görürsün salak malak eninde sonunda görecek..eniştelerle muhattap olma tokalaşma bile selam bile verme..verdiğin selamın bile yanlış anlaşıldığını söylersin soran olursa ..bir enişten namussuzsa diğer ikiside mi görmüyor 3 numaranın itliğini..sen demezsin ama illa biri kocanın gözünü açar anladın mı :KK66:

3 görümcenin biri evde boşanmış diğer ikiside öyle biri değil ikiside asılıyo üstelik ama biri daha ağırlıklı bi kaş göz etsem işim bitti benim ya.onların yanında eşime ters davranıyorum zaten ister istemez o da eskisi kadar gidelim gelelim demiyo ama yinede mecburen gidiyoz ayda 1

Bir de herkes farkında durumun adamdan bahsedip duruyolar o yokken ağzımı arıyorlar devamlı hiiiç oralı davranmıyorum benimle ne ilgisi varmış adamla doğru düzgün konuşmuyorum zaten neden ondan bahsediyorlar.ben iyice huylandım artık amaçları ne olabilir acaba kocamımı bırakmamı istiyolar ben bunu anlıyorum artık

Hiç kusura bakmayın da ben onlardan güzelim diye belirtme gereği duyduğunuz andan itibaren hiç iyi niyetli göremedim sizi. Tutup kocaları size bakacak yapmayın Allah aşkına ya hem de kaç yaş büyükmüş görümceleriniz eşleri de öyledir. Sonuç olarak sizin eşinizle muhabbeti olan insanlardır hemen nasıl yafta yapıştıyorsunuz ayrıca bir insan benden zarar gelmez diye açıklama yapma ereği neden duyar ki? evet senin eşin bana bakıyor ama ben zararsızım der gibi. Kaynanan görümcenle aynı evde mi kalıyorsunuz ki odana dalıyorlar onu da anlamadım ayrı evleri yok mu zaten evlilermiş sende kalıyor olamazlar ne arada senin odana daldılar sen uyurken.

Hiç kusura bakmayın da ben onlardan güzelim diye belirtme gereği duyduğunuz andan itibaren hiç iyi niyetli göremedim sizi. Tutup kocaları size bakacak yapmayın Allah aşkına ya hem de kaç yaş büyükmüş görümceleriniz eşleri de öyledir. Sonuç olarak sizin eşinizle muhabbeti olan insanlardır hemen nasıl yafta yapıştıyorsunuz ayrıca bir insan benden zarar gelmez diye açıklama yapma ereği neden duyar ki? evet senin eşin bana bakıyor ama ben zararsızım der gibi. Kaynanan görümcenle aynı evde mi kalıyorsunuz ki odana dalıyorlar onu da anlamadım ayrı evleri yok mu zaten evlilermiş sende kalıyor olamazlar ne arada senin odana daldılar sen uyurken.
Saygı duyuyorum yerimde olmadığın için böyle düşünebilirsin ama ben hemen yafta yapıştırmadım bu durum 1 senedir var yani aniden olan birşey değil birde ben övünmüyorumki güzelim diye niye övüneyim bi çok eksileri var bence.mesela insanlar hemen çapkın damgası vuruyorlar niyetini bilmeden sormadan anlamadan.doğruya erkekler size ilgi duyuyor onlara değil onlarda isterdi ilgi duyulmak ama onurlu bir insan için helede gururlu biriyse acayip dokunuyo bunlar haz almıyorsun aslında sahte ilgilerden

Nasıl bi duruma düşürmüşüm yani aydınlatır mısın!?ne yapsaydım ben konuştuktan sonra tamamen olumlu oldular kendileri hakkınfa en özel denilecek bilgileri paylaştılar benden zarar gelmez dedikten hemen sonra iyi yapmamışmıyım.ben kendimi kurtardım diye düşünüyorum şahsen baskı altındaydım odalara girmemem için kapıları kapatıyolar bu nedemek yaaa ben o evin geliniysem niye kapatıyosunuz.yanlışmıyım acaba bende bi tuhafım artık
Sen bunlarla aynı evde mi kalıyorsun.

X