- Konu Sahibi zindandelen
merhaba arkadaşlar. a.s.ben ilk kez 20 gün önce lazer yaptırdım ama biraz hevesim kırıldı bacağımdaki kıllar hala dökülmedi nokta nokta kaldılar siz lazerden sonra tertemiz kılsız mı oluyosunuz yani hepsi birden dökülüyo mu ara ara kalıyo mu ve ilk yaptırdığınızdan kaç gün sonra dökülmüştü? ben yaptırdım üçgün sonra döküldü sıfır tüy falan da diyen var bir ay sonra döküldü diyen de var gittiğim yer bana iki hafta sonra dökülecek demişti hiç dökülme yok bu durum normal değilse ikinci seansa aynı yere gitmemem gerekir sorun benim tüy yapımla mı ilgili yaptırdığım yerle mi ilgili anlamadım
ben de sizin gibi oh be ne rahatlıkmış demek istiyorum amacım memnun olan arkadaşları bi havuzda toplamak eğer deneyimlerinizi paylaşırsanız benim gibileri kafa karışıklığından kurtarırsınız
yazılarınızda kıllarınız kalın mı ince mi siyah mı sarı mı ve hangi tür lazer makinasından memnun kaldınız yaptırdıktan kaç gün sonra dökülüyo ve geride tüy kalıyo mu bunları belirtirseniz çok yardımcı olursunuz
ben de sizin gibi oh be ne rahatlıkmış demek istiyorum amacım memnun olan arkadaşları bi havuzda toplamak eğer deneyimlerinizi paylaşırsanız benim gibileri kafa karışıklığından kurtarırsınız
yazılarınızda kıllarınız kalın mı ince mi siyah mı sarı mı ve hangi tür lazer makinasından memnun kaldınız yaptırdıktan kaç gün sonra dökülüyo ve geride tüy kalıyo mu bunları belirtirseniz çok yardımcı olursunuz