Ben kötü müyüm?

Ben de bu konudan bunu anladım. Demek ki kıymet bilmek için o şeyin altın tepsi ile önumuze gelmemesi lazımmış.

Bi arkadaşım bana demişti ki "babanin durumu iyiydi. Seni okutuyordu. Seni hep şımarık zengin çocuğu zannederdim"

Ben sok olmuştum. Hicnir zaman fiyatını sormadan bi şey almadım.

Hicbir zaman rahatca harcama yapamadım.

Halen daha yapamam.

Allah bana akli başında anne baba ve es vermiş. Allah bana basta sağlığım olmak üzere elimdekinin degerini anlama melekesi vermiş.
. Gideyim de şükür namazları kilayim.

Benim eşim de bu yıl evde iş bulamadı çünkü aynı şekilde öğretmen ve özel sektörde çalışıyordu öğretmenlik aradı bulamadı bu yıl evde kalıp kpssye çalışmasını istedim çünkü puanı fena değildi çalışmadığı halde kızımız var bir de ona bakıyor eşim için çalışmamak çok zor bir durum ben de eve geldiğimde eşim evde oluyor ama ben buna sinir olmuyorum ne alaka üç bin az beş bin fazla önemli olan helalinden para kazanmak değil mi ? Az kazansın kazanıyor ama sonuçta üstelik kendi eviniz de varmış. Ben tepkinizi abartılı buldum

Baya bir kötüsünüz daha daha ne yapsın bos durmayıp calısıyormuş. İşi erken bıtıp evde oturuyorsa ustelık ev ısınede yardım edıyormus bu kötü bırseymı. Ya bazı ınsanlara rahatlık batıyor bence.

çok kötü düşünceler bunlar..
adam elinden geleni yapmış yapıyor,
sizin gözünüz yükseklerde...

Evet kötüsünüz.
Bunu baştan görüp bile bile evet diyip şimdi de erkeklik onurunu zedelediğiniz için,
Maaş kartınızı adamın eline verip al evi geçindir diyip sonra da benim paramı yiyor diye içten içe delirdiğiniz için,
İnsanlar size ev ve araba vermişler ama hala ama biz kredi ödüyoruz evin içine çok harcadık diye ağladığınız için
Bunlar yansıttıklarınız ama sonradan kendinizi aklamak için ilavede bulunursanız bilemem

Kartınız neden onda ki? Siz çekip çevirin ev mastaflarını. Birikiminiz oluyor mu? Ayrıca eşinizin ailesi ev vermiş. İnsanlar bir ömür ev için çalışıyor. Eşiniz çalışmasa da olur bence. Ahh benim yerimde olsanız ne yapardınız çok merak ediyorum.

Ayyy boşan ve tek başına ye paranı ablacım ya. Adamın senin kafandaki gibi 9/5 çalışamayacağı barizken kabul etmişsin evlenmişsin hala senin paran benim paran. Bi de öğretmensin yani görende ceo falan sanacak. Çalışıyor işte adam evdeyken ev işlerine yardım da ediyor daha ne. Ne iş bulacak bunu bırakıp 6 7 bin kazanacağı merak ettim ayrıca

Kötü müsünüz bilemem ama kanaatsizsiniz.
İyi bir muhitte lüks bir daireye ve ticari bir araca bedavadan sahip olmuşsunuz sanırım o yüzden kıymet bilmiyorsunuz.

Kirada oturuyoruz, evleneli kaç sene oldu hala araba alamadık ayrıca ufak çocuğumuz var. (Bunu belirtme sebebim şu; büyük bir şehirde oturup ufak çocuğu olan bir insanın arabasız olması gerçekten zor oluyor.) Biraz şükretmeyi öğrenin. Ayrıca daha 7 aylık evlilikte eşinizin erkeklik gururuna dokunacak kadar ağır laflar etmeye başladıysanız vay halinize. Evlilikte en önemli şey saygıyı kaybetmemektir bana göre. İlk yıllar bizim de çok tartışmalarımız oldu ama asla eşime erkeklik gururuna dokunacak kadar ağır laf etmemişimdir, aynı şekilde o da bana.

Ayrıca çalışan kadınların bazılarının (sözüm herkese değil) ev hanımlarına gıcığı nedir anlamış değilim. Ev hanımı olmak koca parasıyla sınırsız yiyip içip lüks hayat yaşayıp yan gelip yatmak değildir. Sanki Ali Ağaoğlu'yla evliyiz.

Eski konuya baktım da konu sahibinin eşi;
'60 yaş üzeri insanlar ölsün' diyen,
aile ortamında boş boş konuşan,
patavatsız kocaymış.
İki konuyu bir arada düşünürsek,
bu evlilik hiç yolunda görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…