"Ben kendimi bile sevmiyorum"

ben bunu direkt "ben kendimi bile sevmiyorum seni nasıl seveyim?" şeklinde algılardım. Bile.. ne bileyim ne bu depresiflik insan kendini neden sevmez ay ruh emici gibi

Forumda herkes sıkılmış eski konulara yorum yapıyor benim konumu hortlatıyım bari😂😂

Ben kendimi bile sevmiyorum diyen erkek evet sizi sevmiyordur. Üzgünüm... bu ne ıssız adam mı

Hayatımda biri var. İçine kapanık biri ruh halini bir türlü çözümleyemiyorum. Bazen bu beni seviyor diyorum bazen sevgisinden emin olamıyorum. Daha önce sağlıksız bir ilişkim oldu ve çok yıprandım. Ondan dolayı adımlarımı dikkatli atmaya çalışıyorum. Arada konuşurken beni seviyor musun diye sorarım o da utana sıkıla sevdiğini söyler. Geçen gün yanıma geldi sakalasiyorduk beni sevmiyorsun dedim gülerek, o da ben kendimi bile sevmiyorum dedi. Bu cevap beni tedirgin etti açıkçası.
Bir yandan da üzüldüm acaba kendiyle ne gibi problemleri var, ve benimle neden paylaşmıyor, paylaşacak kadar yakın görmüyor mu? Kendisini sevmeyen insan bir başkasını nasıl sevsin ? Sizce çok mu takılıyorum ?
Ya lutfen sacmalamayin. Siz pskologu olmak zorunda degilsiniz hayatiniza giren kisinin. Sevmek ve sevilmek hakkiniz. Kendimi bile sevmiyorum demek evet senide sevmiyorum demenin bahane ile yumusatilmis halidir. Bence hic ugrasmayin. Kibarca bitirin.

Back