Kırılınca da her şeyi abartmış oluyoruz onların nazarında. Bilinç altı diye bir gerçek var. Zihinde ne varsa dile yansıyan şeyler onlardır. Kaldı ki freud ağızdan kaçırılarak söylenen şeylerin daha gercekci olduğunu söyler.Ben kendimi bile sevmiyorum ki...(seni seveyim) o ki den sonrası böyle doluyor. Benim için böyle cevaplar problem olurdu. Ruh emici ve kırıcı biri.
Ama yani cevaba baksana ağzına terlikle vurulacak cinsten değil miBen erkeklere sabır dilemeye geldim. Ağızlarından çıkan her kelime üzerine saatlerce düşünüp kritik yapacak bir karşı cinsle cebelleşmek zorundalar.
Evet emin olamıyorum. Herif kapalı kutu. Hayat bu kişileri çözmeye çalışmaya değmeyecek kadar kısa.Ben melankoliden nefret ederim. Beni sevmiyor musun dedirtecek adamla da sanırım işim olmaz. Zaten bunu şaka yollu da olsa söylüyorsan içinde bir yerlerde sevilmediğini hissettirmiştir. Benim böyle melankolik bir erkek arkadaşım olmuştu liseliyim o aralar. Hep böyle bir sevmek, sevgi, sen beni seviyor musun sevmiyorsun sorgulamaları. Vay dünya şöyle vay hayat böyle. İçim kurumuştu nasıl terk edeceğimi bilememiştim. Liseliydim bakın
Evet takıyorsun..bak öncelikle karşındaki daha tam olarak ne istediğini ne yapmaya çalıştığını(kendisinin)anlamamış..bazı şeylerden sorumluluklardan vs korkuyor bu yüzden de ben bile kendimi sevmiyorum diyor..ben olsam buna mesafe koyup izlerim o zaman herşey belli olurHayatımda biri var. İçine kapanık biri ruh halini bir türlü çözümleyemiyorum. Bazen bu beni seviyor diyorum bazen sevgisinden emin olamıyorum. Daha önce sağlıksız bir ilişkim oldu ve çok yıprandım. Ondan dolayı adımlarımı dikkatli atmaya çalışıyorum. Arada konuşurken beni seviyor musun diye sorarım o da utana sıkıla sevdiğini söyler. Geçen gün yanıma geldi sakalasiyorduk beni sevmiyorsun dedim gülerek, o da ben kendimi bile sevmiyorum dedi. Bu cevap beni tedirgin etti açıkçası.
Bir yandan da üzüldüm acaba kendiyle ne gibi problemleri var, ve benimle neden paylaşmıyor, paylaşacak kadar yakın görmüyor mu? Kendisini sevmeyen insan bir başkasını nasıl sevsin ? Sizce çok mu takılıyorum ?
Hanımefendi gömmek demeyelim de dobra kızlar diyelimKatibin Ruhu + KudrAlobar yorumları > Diğer ilişki yorumları
Benim için
Her okuduğumda ne güzel gömmüşler diyorum...
Ay sizi değil canım erkekleri.Hanımefendi gömmek demeyelim de dobra kızlar diyelim
Ay ne bilim yatakta gözüm yarı kapalı uyumak üzereyken okudumAma yani cevaba baksana ağzına terlikle vurulacak cinsten değil mi
Uzak durun. İç dünyasında mutsuz olan kendini mutlu edemeyen kişi sizi mutlu edemez.Hayatımda biri var. İçine kapanık biri ruh halini bir türlü çözümleyemiyorum. Bazen bu beni seviyor diyorum bazen sevgisinden emin olamıyorum. Daha önce sağlıksız bir ilişkim oldu ve çok yıprandım. Ondan dolayı adımlarımı dikkatli atmaya çalışıyorum. Arada konuşurken beni seviyor musun diye sorarım o da utana sıkıla sevdiğini söyler. Geçen gün yanıma geldi sakalasiyorduk beni sevmiyorsun dedim gülerek, o da ben kendimi bile sevmiyorum dedi. Bu cevap beni tedirgin etti açıkçası.
Bir yandan da üzüldüm acaba kendiyle ne gibi problemleri var, ve benimle neden paylaşmıyor, paylaşacak kadar yakın görmüyor mu? Kendisini sevmeyen insan bir başkasını nasıl sevsin ? Sizce çok mu takılıyorum ?
Bu ilişkiniz de sağlıksız olacak çünkü öyle bir cümle kuran birinden kendisine bile hayır yoktur. Çözemediğiniz kişilerle zaman kaybetmeyin,birbirinuze uygun olsanız zaten çözmeniz gereken bi şey de olmayacaktı.Hayatımda biri var. İçine kapanık biri ruh halini bir türlü çözümleyemiyorum. Bazen bu beni seviyor diyorum bazen sevgisinden emin olamıyorum. Daha önce sağlıksız bir ilişkim oldu ve çok yıprandım. Ondan dolayı adımlarımı dikkatli atmaya çalışıyorum. Arada konuşurken beni seviyor musun diye sorarım o da utana sıkıla sevdiğini söyler. Geçen gün yanıma geldi sakalasiyorduk beni sevmiyorsun dedim gülerek, o da ben kendimi bile sevmiyorum dedi. Bu cevap beni tedirgin etti açıkçası.
Ya benim satır satır anlatamak istediğimi siz şak diye ozetliyorsunuz bayılıyorumöyle yazınca ben 22-23 yaşlarında ergenliğin sonlarında bir erkek sandım.
34 yaşında ıssız adam-nejat işler tarzı takılan adamlardan kaç. ayyyy yıkanmaz da bunlar.
kaybedenler kulubünü izlemiş sevmiş mi bi sorsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?