"Ben kendimi bile sevmiyorum"

Ben kendimi bile sevmiyorum ki...(seni seveyim) o ki den sonrası böyle doluyor. Benim için böyle cevaplar problem olurdu. Ruh emici ve kırıcı biri.
Kırılınca da her şeyi abartmış oluyoruz onların nazarında. Bilinç altı diye bir gerçek var. Zihinde ne varsa dile yansıyan şeyler onlardır. Kaldı ki freud ağızdan kaçırılarak söylenen şeylerin daha gercekci olduğunu söyler.

Ben melankoliden nefret ederim. Beni sevmiyor musun dedirtecek adamla da sanırım işim olmaz. Zaten bunu şaka yollu da olsa söylüyorsan içinde bir yerlerde sevilmediğini hissettirmiştir. Benim böyle melankolik bir erkek arkadaşım olmuştu liseliyim o aralar. Hep böyle bir sevmek, sevgi, sen beni seviyor musun sevmiyorsun sorgulamaları. Vay dünya şöyle vay hayat böyle. İçim kurumuştu nasıl terk edeceğimi bilememiştim. Liseliydim bakın

Evet emin olamıyorum. Herif kapalı kutu. Hayat bu kişileri çözmeye çalışmaya değmeyecek kadar kısa.

Evet takıyorsun..bak öncelikle karşındaki daha tam olarak ne istediğini ne yapmaya çalıştığını(kendisinin)anlamamış..bazı şeylerden sorumluluklardan vs korkuyor bu yüzden de ben bile kendimi sevmiyorum diyor..ben olsam buna mesafe koyup izlerim o zaman herşey belli olur

Sevmiyor, vakit geçiriyor, utandığı için değil yalan söylemekte zorlandığı için mırın kırın geveliyor ağzında ya da ben kendimi bile sevmiyorum gibi felsefe yaparak soruyu geçiştiriyor. Ayrıl gitsin.

Ben de kendimi sevmiyorum, hayati, yasamayi seviyorum. Bencilim ayrica kendimi sevmezken. İnsan turlu turlu, her seyi cok didiklemeyin, boyle hayat cekilmez. İcinize sinmiyorsa ayrilin gitsin.

Uzak durun. İç dünyasında mutsuz olan kendini mutlu edemeyen kişi sizi mutlu edemez.

Bu sessizliğini ararsın..
3 vakte kadar aklının dibini gösterir bence.
Şu an ; toplumdan uzak, yalnız ve gizemli olmaya calisiyor.
İlgini çekenin bu melankoliklik olduğunu düşünüyor.
Diyorum ya,bir süre sonra istesen de susturamayacaksin.
Dile bir çözülürse dur durak tanımaz

Bu ilişkiniz de sağlıksız olacak çünkü öyle bir cümle kuran birinden kendisine bile hayır yoktur. Çözemediğiniz kişilerle zaman kaybetmeyin,birbirinuze uygun olsanız zaten çözmeniz gereken bi şey de olmayacaktı.

Kişilik bolunmelerini, kendini keşfedemeyip buram buram negatif yayanları ve kendilerini bilip denge kuramayanlari cool sanmaktan vaz geçsin artık kadınlar bi zahmet.

İçine kapanık, sessiz sakin insanlar yok mu elbette var ama dolaylı yollarla, satır aralarında bu tarz ipucu verenler sağlıklı ilişkiler kuramaz.

Buraya yazılan sorunların %99u kadınların bu şekilde başladığı ilişkiler.

Ya benim satır satır anlatamak istediğimi siz şak diye ozetliyorsunuz bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…