Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Canım zaten bu bizleri üzüyor bu kromozom anomalisi yaşayan aileleri ben duyunca dondum kaldım kulaklarımda çınlıyor yoksa kimse yaşamayınca bilmeyince normaleşebiliyor ;(O tip şarkıların sözleri dikkate alınıyor mu gerçekten?
Bana tıngır mıngır müzikten ibaret gibi geliyor.
Yo kesinlikle haklısınızCanım zaten bu bizleri üzüyor bu kromozom anomalisi yaşayan aileleri ben duyunca dondum kaldım kulaklarımda çınlıyor yoksa kimse yaşamayınca bilmeyince normaleşebiliyor ;(
Kötü niyetli değillerdir lakin dikkatli de olmadıkları aşikarYine de şarkıyı yazan ve söyleyenlerin kötü niyetli olmadıklarını, 'boş bulunduklarını' düşünüyorum. Hatta adı geçen şarkıcılarımızın, bizzat pek çok hayır işine gönüllü olduklarını da biliyorum.
Öyleyse telafi yolu belli: Geliri, Down Sendromlular yararına kullanılacak bir özel konser. Var mısınız dostlar?
Ben de dün duydum. Bu tür şarkılar algı yaratıyor .Yo kesinlikle haklısınız
Ama demek istediğim bu şarkılar piyasa şarkısı. Bikaç aya zaten silinip gidecek. Adını duyurmaya gerek yok diye düşündüm. Ben hiç dinlemedim duymadım mesela.
Ben şarkının o kısmının düzeltilmesiKötü niyetli değillerdir lakin dikkatli de olmadıkları aşikar
Hem alay konusu yapıp hem de gelirini down sendromlulara bağışlayacakları konser de “ ben ettim üstünü de sıvadım “ demekten öteye gitmez şahsi kanaatimce.