Ben hiç orgazm olamayacak mıyım

aslii9911

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
226
144
Merhaba birkaç aylık evliyim. Başlarda acı sıkıntısı çekmiştim, şimdi bu konu biraz halloldu. (Hala oluyor ama eskisi gibi değil) Derdim ise, orgazm olamamak. Yani çok afedersiniz eşim dokunduğunda sanırım klitoral orgazm oluyorum o da iki-üç sn sürüyor. Fakat ilişki anında daha bir kez zevk almadım. Eşim korunuyor sürekli, bunun etkisi olabilir mi? Yani farklı pozisyon mu denenmeli, egzersiz falan okumuştum öyle bir şeyler mi yapılmalı? Yeniyiz diye mi böyle acaba bilemedim şuan

Daha çok yenisiniz zamanla birbirinizin vücudunu tanıdıkça olur birbirinizi yönlendirin keşfettikçe nelerden zevk aldığınızı söyleyin birbirinize çekinmeyin utanmayın karıkoca arasında bunlar olursa cinsel haz oluşmaz

Ön sevismeyi uzun tutup sex e baslayin bence. Ve dha yenisiniz birbirinizin vucudunu zevk aldigi noktalari taniyacaksiniz. Akisina birakin cokda takmayin. Kimisi 1 sene sonra orgazm oluyor kikisi 5 ay sonra

Eşim korunuyor demişsiniz, geri çekilmeyle korunuyorsa bu zevk almanızı kısıtlar ama prezervatifse çok sorun olmaz, tırtıklı tercih edebilirsiniz o biraz daha fazla haz veriyor. Acı kısmını daha yeni geçmişsiniz sabırlı olun ve karşılıklı yeni şeyler deneyin, kegel egzersizlerini sürekli yapın zaten onun yeri ayrı, zevk tiyoları olan kadın sayfaları oluyor onları okuyun, zamanla değişecek.

Üstte olun. Kontrol sizde olunca orgazm kolaylasıyor

canım ön sevişmeyi uzun tutun. yeterince ıslanman hazır olman lazım.

Prezervatif kullanıyor. Geri çekilmeye cesaret edemiyorum. Ben söylediğinizin tam aksini zannediyordum zevk açısından. Yani prz mi engelliyor acaba diye düşünüyordum

Prezervatif kullanıyor. Geri çekilmeye cesaret edemiyorum. Ben söylediğinizin tam aksini zannediyordum zevk açısından. Yani prz mi engelliyor acaba diye düşünüyordum
Takma aşaması konsantrasyonunuzu etkiliyor olabilir biraz ama ona da alışırsınız, süper inceler falan çok memnun etmedi beni o yüzden tırtıklı tercih ediyoruz ama etkilememesi lazım, geri çekilme iyi bir yöntem değil zaten. Acele etmeyin klitoral bile 3sn civarında sürüyorsa henüz uyum sağlayamamışsınız, zamana bırakın ve aktif olun, aktiften kastım sadece onu memnun edecek aktiflik değil, kendinizi daha fazla tahrik edecek hareketler de yapın, ve dediğim gibi bolca tiyo okuyun, İlk zamanlar ben de takmıştım neden olmuyor diye okuduğum tiyolar çok işe yaradı, hepsi burada tek tek yazılmaz çok zaman alır, araştırın

Teşekkür ediyorum, bakalım umarım düzelir :)

Evliliğin başında böyle şeyler olması çok normal zamanla birbirinizin bedenini tanıdıkça daha çok zevk almaya başlarsınız korunmak da zevki engellmez biz okey nirvana prezervatif kullanıyoruz hem kayganlaştırıcılı hem afrodizyak etkili hem de kabartmalı olduğu için zevki çok arttırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…