saol canım evet bende her seferinde götürüyorum cok sevdiği kuzenı var ablası yerıne koymus onuda dedım o zaman ılgılendı ama nafıle bende bıraktım zaten dediğin gibi zekılıgı konusunda hıc suphem yok galiba hazır deıl
tuvalete gelıyor benle sankı o ogretıyormus gıbı bana anne hadı cısss cıss dıyo sonrada bakayım yaptın mı dıyo yerimseniben sıfonu fılan bıle cektırıyorum olmuyo .ne yapalım bıraktım artık bende bakalım ne zaman dıyecek .Ama bana göre gerçekten çok zormuş .doktorlar ırsi olabılır dıyorlar bende çok geç söylemişim acaba bana mı cektı
eğer kakasını yaparken gizli saklı köşelerde yapmıyorsa yani utanıp tuvalet gibi köşelere saklanmıyorsa kızınız daha hazır değil demektir.ama saklanarak yapıyorsa tuvalet eğitimine hazırdır yalnız biraz çaba göstermeniz lazım sadece.
2.5 -3 yasından önce tuvalet eğitimi çok sakıncalı sizden çocuğun fiziksel ve motorsal gelişimlerini freud eriksonun gelişme kuramlarını okumanızı tavsiye ederim
slm kızlar benimde 13 aylık bi kızım var o kadar zeki ki herşeyi anlıyor ve konuşuyor fakat çişe gelince kaçıyor lazımlığa oturtuyorum 1 saatde otursa yapmıyo çok inatçı ne yapmam lazım 1 yıllık izne çıkıcam ya öğretmek için inşallah başarırım
oğluma "bezi bıraktığın zaman istediğin şeyi alacağım" demiştim; işe yaradı. Klozete gittiği ilk gün petshopa gittik çünkü balık istemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?