Ben hep iyi niyetimden kaybettim diyenler okusun lütfen !

Bence de görüşmeyin onlardan gelecek hayır Allah’tan gelsin ki onlardan bir hayır geleceğini de sanmıyorum şerlerinden uzak durun yeter
evet eşimde aynı şeyi diyor benim hayatımı mahvedenler çocukluğumu elimden alanlar yuvamı bozar diyor

allah bizi birbirimize yettirsin neden kimsemiz yok dedirtmesin inşallah. anlattığınız olayı ben yaşamışım gibi içimi pişmanlık kapladı. ben ona o bana aile olsun yeter diyeceğim bundan sonra

yok bu şekilde niye düşündünüz bilmiyorum ben herşeyin daha iyi olmasını geçtim daha kötüsünü de göze alarak ona açmıştım konuyu. çünkü onu çok seviyorum ve pişmanlık çekiyor belki diye düşündüm

doğru sanırım olmamalrı eşim için daha hayırlı olacak tahminimce. ben aile sıcaklığını 15 yaşımda babam vefat edince bıraktım onun hiç olmamış belki kızıyorsunuz ama bazen çok özeniyorum keşke bize de yavrum kuzum diyen birileri olsaydı diyorum. eğer bana birşey olacaksa inşallah dünyanın en iyi insanı ile karşılaşır da kötüler onu üzmez

Siz size yetersiniz.Hortlatma kimseyi Allah askina zaten olmayanlar simdi ailemi olacak.Cocukken nasil tekse simdi de yapar.Ayrica siz varsiniz artık gerisi icin Allah buyuk
oda sağolsun öyle diyor her zaman. istemiyorum beni hiç mutlu etmediler diyor simdi niye yuvamı bozmalarına sebep olayım ki diyor

ne güzel dediniz ne çok bana güç verdi bu yazdığınız. ben onu asla yalnız bırakmam oda bana aile oldu bende ona olacağım hep. Gömeceğim ve asla da hatırlatmayacağım

Bu forumda aileden kazık yiyenler top 10 yapılsa ilk 3 e girerim. Önceleri çok üzülüyor insan ama sonra azalıyor merak etme. Onlarla yakın olman hayırlı olsa idi Allah bi şekilde yollarınızı kesiştirirdi. Birbirinize sahip çıkın. Benim ailem berbat ama eşim süper.

Bende hem maddi hem manevi olarak öz babamdan büyük zarar gördüğüm için kendisiyle yıllardır görüşmüyorum annem ve kardeşim de görüşmüyor,öz amcamla eşi ve bir zamanlar çok samimi olduğum çocuklarıyla da yıllardır ailecek görüşmüyoruz bazen karşılaşıyoruz görmemiş gibi yapıyorum imkanım varsa da saklanıyorum vicdanım rahat kafam rahat oh miss

Yerinizde olsam değil ara falan demeyi konusunu bile açtırmazdım. Bu saatten sonra aile değil olsa olsa dertsiz başına dert olur.
evet çünkü eşim de hep şans vermiş ama sadece kullanmışlar onu. ben saçmalıyorum sanırım herkes tepki göstermiş kızmış zaten bana

Ee sizde bozmalarına yardımcı olmayın iste.Kapatin o konuyu aile falan yok zevk icin yapıp ortaya atmışlar
bir defa annesi de aynı şeyi demiş 17 yaşındaydım köpeğin biriyle evlendim bu aklım olsa ne onunla evlenirdim ne seni doğururdum demiş. (evli bir adamla face konuşmasını eşim yakalyınca kavga çıkmış onun üstüne bunları demiş)

aynı durumdayız bende eşimde ikimize iyiyiz ama aileden yana yüzümüz glmedi. allah bize onların eksikliğini hissettirmesin hep mutlu oluruz da namerde muhtaç olmayız sizde bizde

rahat olun bende artık öyle olacağım ben birşey yapmadım aksine ona iyilik ettim belki de evlenerek. bir daha ona bu konuyu açıp ısrar etmeyeceğim

Adamın görüşmeme sevepleri gayet makul.Neden zorluosunuz ki?Bence zorlamayın hanımefendi.

yok ben eşim belki içten içe merak edşyor özlğyor diye düşündüm o mutlu olur diye. ben çok korktum herkes aynı şeyi yazmış büyük hata edecektim belki de bir daha onların konusunu ne açar ne açtırırım.

Adamın görüşmeme sevepleri gayet makul.Neden zorluosunuz ki?Bence zorlamayın hanımefendi.
ben belki özlüyor diye düşündüm hani mutlu olmak ister diye ama anlaım büyük hata büyük saçmalık düşündüklerim

Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar insan aynı şeyi düşünüyorsa illa ki mantıklı tutulur yani vardır. Allah yüzünüze bakmış ne güzel. Mutluluklar dilerim

Reactions: JES
30 yaşında adam. kendi kararini kendi verir. hakli da. haksiz olsa orta yolu bulmaya çalış derim ama bence karışma kocana, kendi istesigi gibi yapsin. sonra adami daha cok bunaltirlar pisman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…