evet eşimde aynı şeyi diyor benim hayatımı mahvedenler çocukluğumu elimden alanlar yuvamı bozar diyorBence de görüşmeyin onlardan gelecek hayır Allah’tan gelsin ki onlardan bir hayır geleceğini de sanmıyorum şerlerinden uzak durun yeter
allah bizi birbirimize yettirsin neden kimsemiz yok dedirtmesin inşallah. anlattığınız olayı ben yaşamışım gibi içimi pişmanlık kapladı. ben ona o bana aile olsun yeter diyeceğim bundan sonraİnanın sizi anlıyorum. Biz de o hatayı yaptık. Amcamla babam barışsın en azında kardeşler dedik. Hay demez olaydık keşke. Neler kaybettik maddi ve en çok manevi tahmin edemezsiniz. Silin onun ailesini komple gitsin. Böyle akrabalık olmaz. Önce insan olacak sonra akraba olacak. Olmazsa olmasın. Dünyanın sonu değil.
yok bu şekilde niye düşündünüz bilmiyorum ben herşeyin daha iyi olmasını geçtim daha kötüsünü de göze alarak ona açmıştım konuyu. çünkü onu çok seviyorum ve pişmanlık çekiyor belki diye düşündümSizin gibi durduk yere olay eşeleyen insanlara da sinir oluyorum. Karismayin yahu aile iliskisine, aile baglari saglam birini istiyorduysaniz evlenmeseydiniz gorerek evlendiniz. Sen ölsen dedesi nenesi mi bakacak adama? Kimin kac sene yasayacagi belli olmaz elbet ama yaşli başli insanlardir neticede onlarda.
Kaostan beslenen, aksiyon arayan bir tip misiniz?
Gorusmeye baslasinlar yine huzur kacirsinlar, gunun sonunda iyi niyetli ve esini avutan kahraman olun filan...
doğru sanırım olmamalrı eşim için daha hayırlı olacak tahminimce. ben aile sıcaklığını 15 yaşımda babam vefat edince bıraktım onun hiç olmamış belki kızıyorsunuz ama bazen çok özeniyorum keşke bize de yavrum kuzum diyen birileri olsaydı diyorum. eğer bana birşey olacaksa inşallah dünyanın en iyi insanı ile karşılaşır da kötüler onu üzmezKaliteli yalnızlık, niteliksiz (bunların baya nitelikleri var gerçi de neyse) kalabalıktan iyidir demişler. Her aileyi sıcak dizilerdeki gibi sanma. Üzme kendini. Eşine destek ol. Birbiriniz yetersiniz. Rahatlayacaksan yazayım; Önce ölürsen de ailesi kalabalık birini bulur belki eşin.
doğru rahatlık çok şükür var karışan görüşen yokBenim eşimin ailesi de bizi hiç arayıp sormaz . Boşverin en iyisi en azından kafanız rahat olur .
oda sağolsun öyle diyor her zaman. istemiyorum beni hiç mutlu etmediler diyor simdi niye yuvamı bozmalarına sebep olayım ki diyorSiz size yetersiniz.Hortlatma kimseyi Allah askina zaten olmayanlar simdi ailemi olacak.Cocukken nasil tekse simdi de yapar.Ayrica siz varsiniz artık gerisi icin Allah buyuk
ne güzel dediniz ne çok bana güç verdi bu yazdığınız. ben onu asla yalnız bırakmam oda bana aile oldu bende ona olacağım hep. Gömeceğim ve asla da hatırlatmayacağımSım Sıkı Sarilin Eşinize...
Ona Sadece Eş değil, Anne, Baba, Yar gibi Sarilin Sevin...
Gercekten hasta olur... Saygi duyun...
Boşverin Sizin Sucunuz Yok!!
Ama Üstelerseniz Feci Buhran Ruh hastaliklari yaşar.
Gömün Mazisini...
Ee sizde bozmalarına yardımcı olmayın iste.Kapatin o konuyu aile falan yok zevk icin yapıp ortaya atmışlaroda sağolsun öyle diyor her zaman. istemiyorum beni hiç mutlu etmediler diyor simdi niye yuvamı bozmalarına sebep olayım ki diyor
Bu forumda aileden kazık yiyenler top 10 yapılsa ilk 3 e girerim. Önceleri çok üzülüyor insan ama sonra azalıyor merak etme. Onlarla yakın olman hayırlı olsa idi Allah bi şekilde yollarınızı kesiştirirdi. Birbirinize sahip çıkın. Benim ailem berbat ama eşim süper.doğru sanırım olmamalrı eşim için daha hayırlı olacak tahminimce. ben aile sıcaklığını 15 yaşımda babam vefat edince bıraktım onun hiç olmamış belki kızıyorsunuz ama bazen çok özeniyorum keşke bize de yavrum kuzum diyen birileri olsaydı diyorum. eğer bana birşey olacaksa inşallah dünyanın en iyi insanı ile karşılaşır da kötüler onu üzmez
Bende hem maddi hem manevi olarak öz babamdan büyük zarar gördüğüm için kendisiyle yıllardır görüşmüyorum annem ve kardeşim de görüşmüyor,öz amcamla eşi ve bir zamanlar çok samimi olduğum çocuklarıyla da yıllardır ailecek görüşmüyoruz bazen karşılaşıyoruz görmemiş gibi yapıyorum imkanım varsa da saklanıyorum vicdanım rahat kafam rahat oh missdoğru sanırım olmamalrı eşim için daha hayırlı olacak tahminimce. ben aile sıcaklığını 15 yaşımda babam vefat edince bıraktım onun hiç olmamış belki kızıyorsunuz ama bazen çok özeniyorum keşke bize de yavrum kuzum diyen birileri olsaydı diyorum. eğer bana birşey olacaksa inşallah dünyanın en iyi insanı ile karşılaşır da kötüler onu üzmez
evet çünkü eşim de hep şans vermiş ama sadece kullanmışlar onu. ben saçmalıyorum sanırım herkes tepki göstermiş kızmış zaten banaYerinizde olsam değil ara falan demeyi konusunu bile açtırmazdım. Bu saatten sonra aile değil olsa olsa dertsiz başına dert olur.
bir defa annesi de aynı şeyi demiş 17 yaşındaydım köpeğin biriyle evlendim bu aklım olsa ne onunla evlenirdim ne seni doğururdum demiş. (evli bir adamla face konuşmasını eşim yakalyınca kavga çıkmış onun üstüne bunları demiş)Ee sizde bozmalarına yardımcı olmayın iste.Kapatin o konuyu aile falan yok zevk icin yapıp ortaya atmışlar
aynı durumdayız bende eşimde ikimize iyiyiz ama aileden yana yüzümüz glmedi. allah bize onların eksikliğini hissettirmesin hep mutlu oluruz da namerde muhtaç olmayız sizde bizdeBu forumda aileden kazık yiyenler top 10 yapılsa ilk 3 e girerim. Önceleri çok üzülüyor insan ama sonra azalıyor merak etme. Onlarla yakın olman hayırlı olsa idi Allah bi şekilde yollarınızı kesiştirirdi. Birbirinize sahip çıkın. Benim ailem berbat ama eşim süper.
rahat olun bende artık öyle olacağım ben birşey yapmadım aksine ona iyilik ettim belki de evlenerek. bir daha ona bu konuyu açıp ısrar etmeyeceğimBende hem maddi hem manevi olarak öz babamdan büyük zarar gördüğüm için kendisiyle yıllardır görüşmüyorum annem ve kardeşim de görüşmüyor,öz amcamla eşi ve bir zamanlar çok samimi olduğum çocuklarıyla da yıllardır ailecek görüşmüyoruz bazen karşılaşıyoruz görmemiş gibi yapıyorum imkanım varsa da saklanıyorum vicdanım rahat kafam rahat oh miss
yok ben eşim belki içten içe merak edşyor özlğyor diye düşündüm o mutlu olur diye. ben çok korktum herkes aynı şeyi yazmış büyük hata edecektim belki de bir daha onların konusunu ne açar ne açtırırım.Siz kafayi mo yediniz? Hazir kurtulmusken yeniden bu insanlara mi bulasacaksiniz? Bunlardan zarardan baska ne gelmis simdiye kadar? Ne fayda bekliyorsunuz ki tekrar bu insankarla zorla esinizi gorusturmek icin ugrasiyorsunuz? Uzak durun bu insanlardan. Hazir yuvanizi kurdunuz basiniza bela almayin bu insanlarla. Gorusmeyin sakin. Mumkunse izinizi kaybettirin. Bunlardan ana baba olmaz size. Dede fakan da olmaz. Bu insanlardan anca zarar gelir. Uzak durun.
ben belki özlüyor diye düşündüm hani mutlu olmak ister diye ama anlaım büyük hata büyük saçmalık düşündüklerimAdamın görüşmeme sevepleri gayet makul.Neden zorluosunuz ki?Bence zorlamayın hanımefendi.
Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar insan aynı şeyi düşünüyorsa illa ki mantıklı tutulur yani vardır. Allah yüzünüze bakmış ne güzel. Mutluluklar dilerimBu forumda aileden kazık yiyenler top 10 yapılsa ilk 3 e girerim. Önceleri çok üzülüyor insan ama sonra azalıyor merak etme. Onlarla yakın olman hayırlı olsa idi Allah bi şekilde yollarınızı kesiştirirdi. Birbirinize sahip çıkın. Benim ailem berbat ama eşim süper.