Ben hep iyi niyetimden kaybettim diyenler okusun lütfen !

Sizin gibi durduk yere olay eşeleyen insanlara da sinir oluyorum. Karismayin yahu aile iliskisine, aile baglari saglam birini istiyorduysaniz evlenmeseydiniz gorerek evlendiniz. Sen ölsen dedesi nenesi mi bakacak adama? Kimin kac sene yasayacagi belli olmaz elbet ama yaşli başli insanlardir neticede onlarda.

Kaostan beslenen, aksiyon arayan bir tip misiniz?
Gorusmeye baslasinlar yine huzur kacirsinlar, gunun sonunda iyi niyetli ve esini avutan kahraman olun filan...

Kaliteli yalnızlık, niteliksiz (bunların baya nitelikleri var gerçi de neyse) kalabalıktan iyidir demişler. Her aileyi sıcak dizilerdeki gibi sanma. Üzme kendini. Eşine destek ol. Birbiriniz yetersiniz. Rahatlayacaksan yazayım; Önce ölürsen de ailesi kalabalık birini bulur belki eşin.

Allah korusun ben eşim olmadan yapamam. ben sadece iyi olur belki diye düşündüm. insaların aileleri başlarında evleri kalabalık bizim birbirimizden başka kimsemiz yok. olsun dediğiniz gibi en iyisi budur belki

Siz size yetersiniz.Hortlatma kimseyi Allah askina zaten olmayanlar simdi ailemi olacak.Cocukken nasil tekse simdi de yapar.Ayrica siz varsiniz artık gerisi icin Allah buyuk

Saçmalamışsın ha ne güzel ikiniz mutlu mutlu yaşayıp gidiyosunuz, ne diye karıştırıyosun bırak adam da istemiyor görüşmek.

Sım Sıkı Sarilin Eşinize...
Ona Sadece Eş değil, Anne, Baba, Yar gibi Sarilin Sevin...
Gercekten hasta olur... Saygi duyun...
Boşverin Sizin Sucunuz Yok!!
Ama Üstelerseniz Feci Buhran Ruh hastaliklari yaşar.
Gömün Mazisini...

Valla böyle kafası rahat ise hiç bulastırmayın kendinize delikanlı adammıs helal olsun
Allah razı olsun ben ne yaptım da onu hak ettim diye düşünürken oda sağolsun hep beni mutlu etti. rabbim daha iyilerini çıkarsın karşınıza inşallah. rahat rahat sağolsun hissettiyor bunu

Allah korusun ben eşim olmadan yapamam. ben sadece iyi olur belki diye düşündüm. insaların aileleri başlarında evleri kalabalık bizim birbirimizden başka kimsemiz yok. olsun dediğiniz gibi en iyisi budur belki
İnanın sizi anlıyorum. Biz de o hatayı yaptık. Amcamla babam barışsın en azında kardeşler dedik. Hay demez olaydık keşke. Neler kaybettik maddi ve en çok manevi tahmin edemezsiniz. Silin onun ailesini komple gitsin. Böyle akrabalık olmaz. Önce insan olacak sonra akraba olacak. Olmazsa olmasın. Dünyanın sonu değil.

ailesiyle görüşse daha kötü olur emin olun. bu anlattığınız karakterlere sahip insanlar, eşinizi sömürüp huzur kaçırmaktan başka bir işe yaramaz gibi görünüyor
kendisi de hep sen geldin beni kurtardın niye tekrar o cehenneme dğşeyim ki diyor. ben hata ediyorum sanırım. eşim özlüyor filan diye düşünüyordum onu mutlu etmek için

Şimdi ahlaki olarak yargılamak istemem ama çocuğunuza örnek bir babaanne mi olacak sizce kayınvalideniz? Bırakın hiç olmasın. Dertsiz başınıza dert alacaksınız
allah evlatlarımdan uzak tutsun onun gibileri

Yerinizde olsam değil ara falan demeyi konusunu bile açtırmazdım. Bu saatten sonra aile değil olsa olsa dertsiz başına dert olur.

Siz kafayi mo yediniz? Hazir kurtulmusken yeniden bu insanlara mi bulasacaksiniz? Bunlardan zarardan baska ne gelmis simdiye kadar? Ne fayda bekliyorsunuz ki tekrar bu insankarla zorla esinizi gorusturmek icin ugrasiyorsunuz? Uzak durun bu insanlardan. Hazir yuvanizi kurdunuz basiniza bela almayin bu insanlarla. Gorusmeyin sakin. Mumkunse izinizi kaybettirin. Bunlardan ana baba olmaz size. Dede fakan da olmaz. Bu insanlardan anca zarar gelir. Uzak durun.

Bence de görüşmeyin onlardan gelecek hayır Allah’tan gelsin ki onlardan bir hayır geleceğini de sanmıyorum şerlerinden uzak durun yeter

Sormazlar. Ben sormuyorum. Kardeşlerim sormuyor. Kızınız kv mi örnek alsın istiyorsunuz? Yada oğlunuz kp mi örnek alsın?
hayır onlar 50-60 yıl geçmiş iğrenç bir hayat yaşamışlar çocuklarımı her zaman uzak tutacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…