Ben hep iyi niyetimden kaybettim diyenler okusun lütfen !

Yalniz cok ayip neden beddua eder gibi yazmissiniz

Yorum yaparken olayı kendi çercevemden yorumluyorum ve yazıyorum.Tekrar ediyorum benim açımdan saçma yaptığınız.Konuya gelen yorumlara göz attim benimle ayni üsluba sahip olmasalarda çoğu aynı sonuca çıkıyor zaten.Amacım iğnelemek değil.Ama konu açıyorsaniz gelen yorumlarında sizin açınızdan degil yorum yapanın açısından geleceğini bilmeniz gerekiyor pekala.Yazmak için sizden izin istenmiyor o yazmayın lafıda pek komik olmuş doğrusu.Hele konuyu okumamakla itham etmeniz pes dedirtti.Yine de yazacağım fikrimi evet belki eşiniz eksikliğini hissediyor ve bunu farklı yöntemlerle dile getiriyor olabilir aile faktörünun.Ama gayet anlaşılir ki bu eksikliği kapatacak insanlar değiller.Bunu ne kadar kolay kavrarsanız o kadar hizlı toparlanir.Onlardan böyle destek beklemek bunca yapilmış ve yaşanmışlıktan sonra hata olur.

Size sevilmek ve sevmenin tadına varmak manasında bir temenni de bulundum sadece. İnsan kendini sevmeden zaten bir başkasını sağlıklı sevemez. Saplantı olur yoksa. O kadar zorluğa rağmen sizi bu şekilde seven bir insan olursa hayatınızda bunun baş yakmak olmadığını anlarsınız. Onları görüştürme gibi bir çabam yok. Zaten artık olamaz. Dede nine fen bahsediyorum ben o rezil kadınla görüşmesini aklımdan geçirmem bile

Bu şekilde yazarsanız ben de sizi kırıcı bir cümle de kursanız anlayışla karşılarım benim iyiliğim için iki çift laf etmiş derim. Okuduğunuz cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dede nine olayımda da gerek yok anladım bunu artık. Böyle bir mevzuyu zaten açmam ona bu hataya düşmem

onun da ailesi hiç yok biz ne yapacağız. yanlış anlamayın ama birimize birşey olsa öbürümüz yalnız kalacak diye çok korkuyorum. Bana fikir verin nasıl davranmak sağlıklı olur.
Bizim çevrede de akrabalar var ama sadece isim olarak varlar. Sanıyor musun ki zor zamanlarda yardım ediyorlar? Misal eşinden boşanan bir çok kadın kendi öz ve öz ailesinin yanına bile sığamıyor. Fazlalık gibi hissettiriliyor. Bir sorun olduğunda ilk huzur bozan kişi diye parmakla gösteriliyor resmen

Düğününü yapmışsın evini dizmişsin. Boşver gerisini Allahın size biçtiği ömrü doya doya yaşayın.

O yorumumda amacım incitmek değildi sizi.Ordada ayni amacı güdüyordum sadece daha laubali yazdım.Eşinize destek olup onu sevmek bu süreçte toparlayici olacaktır.Konuştukça onlardan bahsettikçe zehrini akıtıyor gibi düşünün.Rahatlayıp deşarj ediyor kendini.Ama bir süre sonra azalmalı bu durum yoksa sürekli indirip bindirmek insanı hasta eder.Uzman desteğinide düşünün bence.Daha kolaylaştırır durumu.

Ya buradaki %90 akrabalarini sevmez ben de sevmem bir kötülükleri olduğu için değil kanbağından dolayı birini sevmek saçma geliyor bana hickimse eksikliklerini de hissetmez. Siz ille dertsiz başıma dert alıcam huzurumu düzenimi bozucam diyorsunuz. Ne diyelim umarım bozarsınız. Buradaki üyeler ne derse desin siz kafaya koymuşsunuz. Bir nusibet bin nasihattan iyidir

Konuyu okudum sadece, tek merak ettigim, 23 sayfa bunun üstüne ne söylenmiş olabilir?
Acik ve net, karışmayın.
Dertsiz başınıza dert almayın.
Dede nene ile baslar, anne ağlar zirlar gerisi gelir.
Yaşınız mi küçük, yeterince insan mi tanımadınız? Çok naif kalmışsınız gerçek hayatta.

Ne güzel masAllah ask muhabbet olsun gerisi teferruat hayatta tek sevdiği tutunduğu insan sizsiniz.Baska insanların yaninda olan ailesi var imkanları çevresi var ama muhabbetleri yok ask sevgi yok evlilik astan muhabbetten beslenir en temel esası bu o yüzden gerisini boşverin birbirinize sarılın yeter

Reactions: JES
Dedesi ve ninesi de yanlarına almış ama onlarda da vicdan yokmuş Küçücük çocuğu çalıştırmışlar korkutmuşlar tehdit etmişler büyüyünce de parasını yemiş evlenip mutlu olmasını engellemeye çalışmışlar çok yazık hiçbirisi insan olamamış acıma yok merhamet yok ahlak yok Allahtan korkma kuldan utanma yok hiçbir duygu yok para hırsından başka

eşinin bunca yaşam geçmişine rağmen nasıl kendini sebep olmuş gibi hissedebiliyorsun bu çok saçma böle düşünme aksine kurtarmışsın eşini onlardan bence sakın görüşsün diye zorlama sonra çok pişman olursun birimize bişi olursa diğeri yanlız kalacak diye korkuyorum demişsin ikinizde anlattıklarına göre zaten hayatta tek başına yanlız kişilermişsiniz aile diye bişi olmamış hayatınızda neden bişi olunca yanlız kalmaktan korkuyorsun ki bu düşünceleri at kafandan eşinle bir ol ve önünüzdeki mutlu günlere bakın tekrar etmekte fayda görüyorum eşini ailesinden birileriyle görüşmesi için hiç bi şekilde ikna etmeye falan çalışma hiç konu bile açma kendini yakarsın yazık edersin sen kendi mutluluğuna bak

Bir de annesini yetiştiren o dede ve anneanne. Zaten kredi çekip bir şeyler yapmış, para verip okula bile yazdırmamış, ilgi, destek ve sevgi yok. Şunu düşünmeniz bile saçma. Sizin kendi hayatınızda yaptığınız sürekli kendinizi sevdirmek için iyi davranma durumunu geçen konunuzda konuştuk ve sürekli sizin böyle başkaları tarafından kullanılacağınızı ve bunun nedeninin buradaki tavrınızın olduğunu kabul ettiniz. Şimdi aynı durumu eşinizde de yaptırmaya çalışıyorsunuz. Terapiye gidin, eşiniz dışında kendi aileniz dahil kimseyle ne konuşun, ne görüşün. Sizin psikolojiniz eşinizden daha bozuk. Eşiniz size göre daha akıllıca hareket ediyor.

Dertsiz başınıza niye dert arıyorsunuz. Böyle akrabaları olacağına hiç olmasın daha iyi.

Canım allah mutluluğunuzu daim kılsın Senin vicdan yapacağın bir durum yok birbirinize kenetlenin ve yeni bir sayfa açın hayatınızda

Reactions: JES
Evet böyle seyleri bende çok duydum. Allah öyle olanlara da yardım etsin. Bizde birbirimize derman olur ailemiz bu der birbirimize sarılırız. O duruma düşmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…