Ben hayırlı birini isterken bu kadınlara ne oluyor?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
369
173
Evli 2 cocuklari olan eşini aldatan 2 bayan arkadaşım var kaynana dertleri yok sağlığı yerinde evleri var arabaları var kocasının kuzeniyle ve internette tanıştığı adamlarla aldatıyor neden böyle yapıyorsunuz dediğimde sıkıldık başkaları tarafından eğlenmek istiyorum beğenilmek istiyorum diyor ben beni seven yok bunlar gibiler yüzünden insan evlenmekten korkuyor peki ben ne zaman mutlu olucam beni neden sevmiyor kimse?

bende hatirliyorum eski konundan seni. bence fazla takmissin bu evlilik konusuna.
bence evlilik konusundaki fikirlerin degismeden onlardan uzaklas. evlilik boyle bisey degil bildigimiz gibi.
onlarin yanlisi, kendileri ceker cazesini, cok yakin arkadasinsa belki uyarabilirsin. ama degilse yapacak biseyin yok cok kafana takma bosuna

O bayanlarin yaptigini tabiki tasvip edemeyiz ama hayatlarida bizi hic ilgilendirmez. Baskasinin hayati hakkinda ooo uuuu aldatiyo mu kocasini diye yorum yapmak bize dusmez. Sizin mutsuzlugunuzla onlarin hayatinin hic ilgisi yok.

Mutluluk sadece evlenmekle ya da birinin seni sevmesiyle olmaz. Önce bunu bilin. Ve çevrenize bir bakın acaba evlililerin kaç tanesi mutlu... Benim çevremdeki evli çiftlerin çoğu mutsuz. Bazılar da mutlu numarası yapıyor.

İyi birşey mi sanki evlenmesinler ne kendilerine ne adama eziyet etmesinler

konu tekrarı

aynı konuyu nıye tekrar actın sanane onlardan rajhatsızsan arkadaslıgını kes habıre aynı konuyu nıye acıp acıp duruyosun

İyi birşey mi sanki evlenmesinler ne kendilerine ne adama eziyet etmesinler
Nerden biliyorsunuz kocalarının bilmediğini? Belki adamlar da başka kadınlarla yatıyorlar ve herkes halinden memnun. Kimseyi ilgilendiren bir şey yok burada.

Nerden biliyorsunuz kocalarının bilmediğini? Belki adamlar da başka kadınlarla yatıyorlar ve herkes halinden memnun. Kimseyi ilgilendiren bir şey yok burada.
Allah herşeyin hayırlısı ni versin ama insan ne yaparsa kendine yapar

belki onların da kocaları hayırsızdır. bilemeyiz kimseyi. takılma bu kadar evlilik konusuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…