Ben hastamıyım ?

sevdaveysel

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
1.131
955
448
merhaba dogru yere mı avtım konuyu bılmıyorum.senelredir abartısız söylüyorum bunu senelerdir kendimi hep mutsuz hissediyorum herkesin kahkalarla güldüğü bişeyde ben gayet ciddi ya hiç alakasız bişeyde aglamaklı oluyorum.kendımı sürekli pis hissediyorum sabah yıkansam akşam mutlaka tekrar yıkanıyorum kışın .yazın bu sayı evdeysem 4 yada 5 i de buldugu oluyr.ellerimi biryere değdirdiğimde iğreniyorum..klozete asla oturamıyorum mesela ,biri elini yüzüme sürdümü kıyametı kopaıyorum hep canım sıkkın,güzel birşey oldumu sevinemiyorum çok sevinince ardından mutlaka kötü birşey olur inancına sahibim çünkü. etrafımdakılere hayatı zorlastırıyorum bense hayattan hıc zevk alamıyorum.aşırı takıntılarım var herseyı takar hep olumsuzu düşünürüm.tüm insanlardan şüphelenir oldum her konuda ,bana gercekten iyi davrananlara bıle.bunula beraber mesela içimden konusamıyorum. hanı kendı kendımıze içimizden konusuruz ya ben bunu yapmaya calıstıgımda beynım yavaslar gıbı oluyor ve kelımelerı normalden yavas telafuz edıyorum çogu zamanda aynı kelımeyı dogru söylemediğimi düşünüp 4 5 kez tekrar edıyorum.bırkac kez doktora gıtmeyı düşündüm ama sonra hep iyiyim diye kendımı kandırıp gitmedim ama kendımden cok rahatsızlık duyuyorum.ben hastamıyım ?

sanırım obsesif kompulsif bozukluğu var sende.takıntı hastalığı diğer adı.doktora gidersen ilaç verir kesin bunları anlatırsan.mutsuzlukta depresyondan kaynaklanıyor ben yaşadığım için biliyorum.geçmiş olsun.

Merhaba, bu konuda bir psikologtan yardım alabilirsiniz. Bu şekilde yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmanız mümkün.

Bir psikiyatriste gidin gidin kendinize eziyet etmeyin inanın tüm hastalıklar stresle başlıyor

evet ya yemek yerken bıle agzımın içi kirleniyor dıye yemek yemek istemiyorum ben gecen burda bı test çözdüm asırı obsesif çıktı sonuc kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…