jinekologla kadın doğum aynı şey, pcoslu olanlar gebe kalmada sorun yaşayabiliyor evet ama pcoslu bir çok anne ve anne adayı da var forumdaki konulara bakarsan görürsün. doktora git bakalım ne diyecek ama netten okuduklarınla da kendine teşhis koyman çok yanlış.
bir yerimde bi şey olsa ben de netten bakardım eskiden ya kanser çıkardı ya benzer kötü bir şey, kafanı yorma en güzeli bir kadın doğumcuya git inşallah bi şeyin yoktur
bi şeyin çıkmaz inşallah, ben de bilmiyorum pcos teşhisi nasıldır sanırım karnından ultrasonla bakacaklar bekar olduğun için. pcosluysan da genç yaşında tedavini olursun işte ne güzel. bu yanından bak bir deDaha 18 yasindayim hic kontrol falan da olmadim. Boyle seylerin ne oldugunu bilmiyorum hic.
Haklisiniz internetten teshis koymak cok yanlis ama hep karsima cikti bu pko onun icin korkmaya basladim ve hemen doktora gidicem
Duzelttim bu arada yanlisi :)
Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsinbende pco"luyum.tüylenme,kilo sorunu,adet düzensizliği ne ararsanız var bende ama artık tüydü,adetti falan takmıyorum.ilerde bebek sahibi olamayacağımı düşününce deli oluyorum.zaten çocuk görünce dayanamıyorum.çok seviyorum bebekleri.benim olamayabilir diye düşününce çok kötü oluyorum.gerçi birçok pco hastaları anne oluyor ama yinede ben umutsuzum.
Kadın doğuma git randevulu bence canım.Çünkü yoğun oluyor:Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin
Ben pko olup olmadigimi ogrenmek istiyorum fakat ne doktoruna gitmeliyim
canim en sagliklisi endokrinoloji hem kilo alamama sorununla ilgili arastirma yapabilir hemde tuylenme bence endokrine gitmelisinRabbim isteyen herkese bebek nasip etsin
Ben pko olup olmadigimi ogrenmek istiyorum fakat ne doktoruna gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?