• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hamilemiyim yardim edin

Sugrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
6
2
1
38
Slm ben en son 20 temmuz da adet oldum bir daha olmadım iki farklı doktor ayrı cvp verdi biri hamilesin dedi digeri degilsin dedi ilac verdi kullandıgımda adetimin geliceni söyledi her hangi bi adet düzenszligim yok olmadi bu zamana kadar ilk defa oluyor mide bulantım var herkes hamilesin diyor önce umutlandırdılar sonra büyük bir hüsrana ugrattılar ne olur yardım edin çok çaresiz kaldım bebeğimin olmasını çok istiyorum yardımcı olurmusunuz ??

Eklentiler

• IMG_20170903_191820.jpg
    IMG_20170903_191820.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 157
Slm ben en son 20 temmuz da adet oldum bir daha olmadım iki farklı doktor ayrı cvp verdi biri hamilesin dedi digeri degilsin dedi ilac verdi kullandıgımda adetimin geliceni söyledi her hangi bi adet düzenszligim yok olmadi bu zamana kadar ilk defa oluyor mide bulantım var herkes hamilesin diyor önce umutlandırdılar sonra büyük bir hüsrana ugrattılar ne olur yardım edin çok çaresiz kaldım bebeğimin olmasını çok istiyorum yardımcı olurmusunuz ??
canim idrar testini denesene bi
gunun gectimi ??

İdrar testini yaptılar negatif ciktı ama ilk gittigim doktor hemen belli olmaz idrarda kan testini yaptı gönderdigim sonuc cıktı kmileri 3 aya kadar idararda belli olamıyor dediler kafayı yemek üzereyim moralim cok bozuk çalısamıyorum bile işime odakta olamıyorum gece gündüz ağlıyorum allah razı olsun rabbim herkese evlat versi

İdrar testini yaptılar negatif ciktı ama ilk gittigim doktor hemen belli olmaz idrarda kan testini yaptı gönderdigim sonuc cıktı kmileri 3 aya kadar idararda belli olamıyor dediler kafayı yemek üzereyim moralim cok bozuk çalısamıyorum bile işime odakta olamıyorum gece gündüz ağlıyorum allah razı olsun rabbim herkese evlat versi
canim bu kadar stres yapma bnce
ne kadardir olmuyo bi rahatsizliginmi var ozel olmazsa

Beta 0.9 evet dogru ama en sonda 3.hafta yazıyor bunu anlayamadım
hamileliği çok istiyorum inşallah olurum bende

Son düzenleme:
Beta 0.9 evet dogru ama en sonda 3.hafta yazıyor bunu anlayamadım
hamileliği çok istiyorum inşallah olurum bende
degerin 0.9 canim hamile degilsin gorunuyor
ama supheleniyosan git bi test daha yaptir derim
ama eger adet duzensizligin varsa onu bilemem
hakkinda hayirlisi olsun insallah canim bnimde 2.5 senedir olmuyo piko nedeniyle
2 asilama yaptirdim tutmadi simdi sogan kuru uyguluyorum ise yarar umarim
rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin hepimize insallah bu kadar stres yapma
bnde senin gibiydim ama artik alistim her ay kirmizilari gormeye

Herhangi bir rahatsızlığım yok 2 senedir olmuyor
degerin 0.9 canim hamile degilsin gorunuyor
ama supheleniyosan git bi test daha yaptir derim
ama eger adet duzensizligin varsa onu bilemem
hakkinda hayirlisi olsun insallah canim bnimde 2.5 senedir olmuyo piko nedeniyle
2 asilama yaptirdim tutmadi simdi sogan kuru uyguluyorum ise yarar umarim
rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin hepimize insallah bu kadar stres yapma
bnde senin gibiydim ama artik alistim her ay kirmizilari gormeye

İnsallah sizinde rabbim yardımcınız olsun rabbim aratmadan herkese nasip etsin hayırlı evlatlar en yakın zamanda müjdeli haberler duyursun isteyipde dört gözle bekleyenlere

Adetime 4 gün var idrar da ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyindir ??

bazen idrar doğru çıkmıyor diyorlar ya reglden önce yapınca tereddütte kaldım açıkcası ümitlenmekte istemiyorum ama bilemedim

bazen idrar doğru çıkmıyor diyorlar ya reglden önce yapınca tereddütte kaldım açıkcası ümitlenmekte istemiyorum ama bilemedim
Silik çıktıysa ve regline dört gün var ise henüz çok küçük olduğu içindir, bence ümitlen artık. Burada herkes silik çizgi ile öğrendi bebişini hayırlı olsun cnm.

Back