- 3 Mayıs 2024
- 169
- 36
- 13
- 28
- Konu Sahibi lokumnazli
-
Silik çizgi bile olsa hamileyim demek oluyor değil mihamilesiniz çok belli
Hamile olabilirsin cnm tebrik ederim. Kan ver garantile cnm..belirtilerin varmıydı
Evet. Hamilelik olmasaydı hiç çizgi çıkmaması gerekirdi.Silik çizgi bile olsa hamileyim demek oluyor değil mi
Başka testler alayım o zaman albi marka güvenilir mihayırlı olsun canımm başka bir marka daha yap istersen ben emin olmak için 3 marka yaptımkan ver artışı gözlemle. kendini yerleşme kanamasına şartlama bende öyle bir şey olmadı mesela :)
Ya inşallah sağlıklıbir şekilde gelirHamilesiniz.
canım hiç bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kaset testte gördüysen hata payı daha düşük. istersen direkt git kan ver hiç idrarla uğraşmaBaşka testler alayım o zaman albi marka güvenilir mi
Bugün veremem sanırım yarın veririm heyecan yaptımcanım hiç bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kaset testte gördüysen hata payı daha düşük. istersen direkt git kan ver hiç idrarla uğraşma
Koşşş kan testi ver kııızzz
Ayyy markete falan diye gitseydiiinnAy annemler evde hemen söylemek istemiyorum gidemem sanırım bugün
Evet ya yarın sabah veririm olmadı eşim de uzaktaAyyy markete falan diye gitseydiiinngerçi saatte biraz geç olmuş sağlık ocaklarında 10a kadar falan mı alıyorlardı sanki emin değilimm
Evet ya yarın sabah veririm olmadı eşim de uzaktagörevde tek başıma nasıl içimde tutucam bunu bilmiyorum
Daha yeni gitti 6 ay yokTut tuttt biraz ne zaman gelecekkk
6 ay tutamazsın kızzDaha yeni gitti 6 ay yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?