- 3 Mayıs 2024
- 169
- 36
- 13
- 28
- Konu Sahibi lokumnazli
Adet olmam gerekiyordu 2. Gündeyim olmadım yerleşme kanaması vs de olmadı. Albi marka test yaptım saniyesinde böyle çıktı. Gerçekte daha belirgin ve açık pembe duruyor. Hamile miyim bakar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çizgi bile olsa hamileyim demek oluyor değil mihamilesiniz çok belli
Hamile olabilirsin cnm tebrik ederim. Kan ver garantile cnm..belirtilerin varmıydı
Evet. Hamilelik olmasaydı hiç çizgi çıkmaması gerekirdi.Silik çizgi bile olsa hamileyim demek oluyor değil mi
Başka testler alayım o zaman albi marka güvenilir mihayırlı olsun canımm başka bir marka daha yap istersen ben emin olmak için 3 marka yaptım kan ver artışı gözlemle. kendini yerleşme kanamasına şartlama bende öyle bir şey olmadı mesela :)
Ya inşallah sağlıklıbir şekilde gelirHamilesiniz.
canım hiç bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kaset testte gördüysen hata payı daha düşük. istersen direkt git kan ver hiç idrarla uğraşmaBaşka testler alayım o zaman albi marka güvenilir mi
Bugün veremem sanırım yarın veririm heyecan yaptımcanım hiç bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kaset testte gördüysen hata payı daha düşük. istersen direkt git kan ver hiç idrarla uğraşma
Koşşş kan testi ver kııızzz
Ayyy markete falan diye gitseydiiinn gerçi saatte biraz geç olmuş sağlık ocaklarında 10a kadar falan mı alıyorlardı sanki emin değilimmAy annemler evde hemen söylemek istemiyorum gidemem sanırım bugün
Evet ya yarın sabah veririm olmadı eşim de uzakta görevde tek başıma nasıl içimde tutucam bunu bilmiyorumAyyy markete falan diye gitseydiiinn gerçi saatte biraz geç olmuş sağlık ocaklarında 10a kadar falan mı alıyorlardı sanki emin değilimm
Evet ya yarın sabah veririm olmadı eşim de uzakta görevde tek başıma nasıl içimde tutucam bunu bilmiyorum
Daha yeni gitti 6 ay yokTut tuttt biraz ne zaman gelecekkk
6 ay tutamazsın kızz mecbur görüntülü konuşurken falan söylücen artık ultrason fotoğrafını gösterirsin kameradanDaha yeni gitti 6 ay yok