Ben haksızlıkmı yapıyorum

lilyum cok gecmis olsun..cok zor gunler atlatmissin insallah bundan sonrasi guzel olur..evet hicbisey icin uzulmeye degmez gercekten bizden kiymetli degil..
eylul esine sorunlarini guzel bi dille anlat..boyle bi donemde bi kadinin cok daha fazla ilgiye,destege ve sevgiye iht.olur bilmiyorum ama anlayabiliyorum..sanirim annesinde kalmanizin rahatligi gelmis uzerine esinin..

Sorun en basta sizde bence. Hic kusura bakmayin, ama kendi istekleriniz ve kendi hayatiniz icin ne yaptiniz simdiye kadar? Herseye evet, hayhay demissiniz ve ipleri digerlerine kendiniz teslim etmissiniz. Durumunuzu kurtaricak kisi baskalari degil yine sizssiniz. Soylediklerim yanlis anlasilmasin, onlar'a hak vermiyorum. Bence gozunuzu acip bu gidisata dur demelisiniz, yada bu mutsuz evliliginize devam edebilirsiniz ki bence ikincisini seciceksiniz.

anlıyorum bende bunu yasadım hamılelık heycanımı dogumu lohusalıgı herseyı tek yasadım erkeklerın cogunlugu boyle tatlım ıstısnalar var ama yapısı boyledır sana karsı emınım bebege oldugu gıbıdır eger haklıysam takma ılgısız bır kocan var demektır yanı yapı olarak oyle

bekara konusması kolay guzelım bunu yapmak zorunda klamıs hayır sen geleceksın evımıemı deseydı bence fıkrını belırttıgın hoş olmus ama ayın konumda olmayan ınsalar bu kadar ıddalı konusmasınlar

:lepi:

Ayni konumda zaten olamayiz, ben evliligime 2 ay kala ayrilmis birisiyim.. Hayatimda deger verdigim seylerin en basinda gelen sey guvendir. Bir erkek bana bunu vermiyorsa, hayatimda isi yok demektir. Birde insan kendi ayaklari uzerinde durmayi bilmeli, turk kadinlarimiz'in geneli okusa bile evlendiginde calismadigindan, evin erkegi kararlari verir ve kadinda tipis tipis uygular. Buna karsiyim ve hayatim boyunca karsi cikmaya devam edicem.. Insan kendi ozgurlugunu kendi eliyle vermemeli.

Simdi gecip "ayyy tatlim ne kadar kotu senin icin" desemde maalesef hicbirseyi degistirmicek, en iyisi gercekleri yuzune soyleyip o kisiyi uyandirmak.

bekar arkadaşlar sakın yalnış anlamasınlar ama gerçekten bekara kadın boşamak kolay
ben normalde çok asi idealleri uğruna çokçok savaşçı birisiyim kolay boyun eğmem ama bu çok farklı bir durum alacağım karar olumlu yada olumsuz sadece beni ilgilendirmiyor sonuçtan her ikimizin ailesi büyükölçüde etkilenecek bir sürü insana dert anlatacaklar hadi onlarıda boşver yarın çocuğumuz NEDEN diyecek onu ikna edebilecekmiyiz yani onu bu sorunun gerçekten aşılmaz olduğu doğru kararın bu olduğu konusunda ikna edebilekmiyiz o neden annem babamayrı neden başka kardeşim yok dediğinde yaralarını sarabilecekmiyiz onun geleceği ne olacak sorun bu ben bizden korkmuyorumherkes kendi kaderini yaşar ama isteyerek yaptığın çocuğun haklarını elinden alırken düşünmek zorundasın anneler anlayacaksanırım beni

Keske oraya tasinmasaydiniz yaa...
Birde erkekler cok farkli dusunuyorlar... Asla hayata kadnlar gibi bakmiyorlar...
sizi anlamamasi da o yuzden... Bir arkadasim demisti, cok hosuma gitmisti;
evlenen her kadin bak yarin olsun babamin evine donucem, bosanicam dermis ama omrunu o evde taamamlarmis :) gercekten oyle oluyor heralde hep...

canim alman doktorlarin bi önerisi var.almanlar uyuyorlar ama bizim türkler biraz uysa burday almanyada.
doktorlar diyorki dogumdan sonra 2 hafta anne ve bebek yanliz kalsin evde.kimse gelmesin eve bebegin annesine alismasi dogal olarakta anneninde bebege alismasi gerekiyor diyor.baba dahi gelmesin eve diyor ama nerde.bizim türkler dogumdan sonra hastaneden eve gelince evde ordu gibi millet karsiliyor.birde söyle yap böyle yap emzir bak cocuk icin iyi.aman yanliz birakma.her agizdan bir laf.

canim bence sen git evine esin gelirse cocuguna sana deger veriyorsa gelir arkandan gelmezse kendi bilir.

bence abartmıyoosun canımm yaaa çok üzüzldüm...
eşin çokk ilğisizmişşş senii hiç anamamaış...herşeyy.paramıı yaa..kaynan iylikmi yapmış bence sadece ogluna acımıştır....

ay çok üzüldüm ama gecer bunlar bazı eşler anne hamile kalınca onlarda hamile kalıyorlar
bence eşiniz üzürendeki lohsalığı atamamşşş galibaa:umursamaz:

bencede cok haklısınız o hamılelıkler dogum anı sonrası hepsı flımlerdeymıs bende hamıle olunca dogurunca herseyı gorunce anladım.. hıcbırsey ıstedıgın gıbı olmuyor...................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…