- Konu Sahibi uxgxur ve eylxuxl
-
Sorun en basta sizde bence. Hic kusura bakmayin, ama kendi istekleriniz ve kendi hayatiniz icin ne yaptiniz simdiye kadar? Herseye evet, hayhay demissiniz ve ipleri digerlerine kendiniz teslim etmissiniz. Durumunuzu kurtaricak kisi baskalari degil yine sizssiniz. Soylediklerim yanlis anlasilmasin, onlar'a hak vermiyorum. Bence gozunuzu acip bu gidisata dur demelisiniz, yada bu mutsuz evliliginize devam edebilirsiniz ki bence ikincisini seciceksiniz.
Kusura bakmayın ama ben bu 'kadınlığını kullan, politik ol,cilve yap' muhabbetlerine artık hiç tahammül edemiyorum, bu yüzden dayanamayıp yazıyorum.
Sevgi, evlilik denen şey böyle şeyler üstüne kurulmuyor arkadaşlar, bırakalım artık bunları. Çoğu kadın böyle şeyler yapmayı eş olmak, kadın olmak zannediyor. Bir sorun yaşadığımızda; lütfen araştıralım artık, okuyalım, sorup soruşturalım, ehil insanlardan yardım alalım. Sonuçta herşeyin doğru olanı var, o neyse onu bulalım. Kim numaralarla birşey kazanmış ki şu hayatta?
bekara konusması kolay guzelım bunu yapmak zorunda klamıs hayır sen geleceksın evımıemı deseydı bence fıkrını belırttıgın hoş olmus ama ayın konumda olmayan ınsalar bu kadar ıddalı konusmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?