Ben gerikafali miyim ¿

leila1988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
88
36
3
36
Arkadaslar kisa ve oz yazacagim annemle yasiyorum evliyim.Annem yurt disinda dogup buyumus ama 17 yasind a Turkiye’ye gelmis annemde insanlara karsi asiri samimiyet ve yakinlik var.Bugun bir tartisma yasadik camasir serdim balkona camasairlarin arasinda ic camasirlari var ama disaridan gozukmuyor en Geri tarafa serdim.Annem su siparis etmis sucu geldi adamdan zaten pek haz etmiyorum aptal aptal espiri yapar her geldiginde neyse bizim Almanyadan misafirimiz geldi balkonda oturuyor sucuyu balkona cikarmis misafiri gostermek icin.Ben de tartistim ic camasirlari var neden cikardin adam herseyi gordu bizim ozelimiz yokmu diye.Cok konusuyorsun nereden gorecek dedi.Bu Adam da Boyle bakislari hareketleri sapik gibi sadece bu konu degil her konuda rahat annem.Misafir varken camasirlari mecbur serdim evde serecek yer yok ve uzun sure burada kalacak o yuzden.Ben cok mi cok abartmisim yoksa normalmi acaba.

ne diye misafiri gösterme ihtiyacı hissetmiş anlamadım açıkcası çok saçma. hayır siz geri kafalı değilsiniz bende istemem iç çamaşırlarımı öyle görülmesini çamaşırlığa asıyorum .

herkes sormuş, ben de sorayım. misafir ile sucu neden tanıştırılıyor?

bunda geri kafalılık yok ama herkesten sizin gösterdiğiniz hassasiyeti göstermesini bekleyemezsiniz. dikkat etmemiş olabilir anneniz.

yurtdışında doğmasının misafirin alman olmasının vs alakasını çözemedim.

ayrıca sucu sapık ise suyu başka yerden alın.

Adamla annem daha once beraber calismislar yani biraz samimiyet var.Adam meslegini degistirip su satisi yapiyor.

herkes sormuş, ben de sorayım. misafir ile sucu neden tanıştırılıyor?

bunda geri kafalılık yok ama herkesten sizin gösterdiğiniz hassasiyeti göstermesini bekleyemezsiniz. dikkat etmemiş olabilir anneniz.

yurtdışında doğmasının misafirin alman olmasının vs alakasını çözemedim.

ayrıca sucu sapık ise suyu başka yerden alın.
adam as biraz Almanca biliyor annemle beraber calismislar daha cok once yasadigimiz yer kucuk sucu yok fazla ondan.Tamam su istesin ama kapidan alsin gondersin yani ben anlamiyorum neden tanistiriyor misafirler adami.

Yani daha önceden bir samimiyeti olmalı ki misafiri göstersin.Yoksa;
- Merhaba sucu bey, bu da bizim misafir hadi bakalım tanıştınız, şimdi hoşçakalın.
Bana biraz tuhaf geldi.

adam as biraz Almanca biliyor annemle beraber calismislar daha cok once yasadigimiz yer kucuk sucu yok fazla ondan.Tamam su istesin ama kapidan alsin gondersin yani ben anlamiyorum neden tanistiriyor misafirler adami.
Kimsenin anlayamadığı da o konu zaten?
Ne alaka?

bunu annenize sorsanız

Ben de okulda erkek meslektaşlarla çalışıyorum ama misafirlerimle tanışmışlıkları yok :))

Bismillahirrahmanirrahim...

Sucuya misafir gostermek icin eve almak? Ben iptal.

Annenize buranın Türkiye olduğunu ve burda babasına bile güvenmemesi gerektiğini anlatın. Hiç mi haber izlemiyor hiç mi sosyal medya takip etmiyor.. fazlasıyla milliyetçi bir insanim, atalarimla tarihimle ecdadimla gurur duyuyorum ama ülkemizde kendi evladına tecavüz eden babalar, kardeşini hamile bırakan abiler varken anneniz nasıl insanlara güvenebilir..
Anlatmak tartışmaya yol açıyorsa bu tarz haberleri önüne getirin izlettirin bir şekilde uyanmasını sağlayın yoksa çok üzülürsunuz malesef

Back
X